Mamici de septembrie-octombrie 2007 (97)
Raspunsuri - Pagina 13
Roxana_G spune:
Nana, imi pare nespus de rau ca treceti prin asa ceva, nici nu imi imagina toata grija ta. Insa totul e remediabil si e bine ca ati identificat cauza si ca se poate trata.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
slippers76 spune:
Nanapentru voi si pentru Andrei. Sper din toata inima sa se termine repede si cu bine problemele voastre.
Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Miruna
Vlad
Roxana_G spune:
Am vorbit cu Andreea, si ea si BB sunt bine. Se pare ca Mario al lui Betty a avut pneumonie si inca mai este in spital.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
slippers76 spune:
Kriss, nastere usoara! Tinem pumnii sa fie totul bine maine!
Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Miruna
Vlad
Happiness_4_us spune:
Va multumesc din suflet.
Ne rugam la DD sa ne ajute si sa se termine totul cat mai repede.
Sa intram in normal si sa fie totul bine.
In rest, Andrei arata bine, se comporta bine, ca un bebelus de varsta lui, cu reflexe si tot ce trebuie, insa incertitudinea asta ne omoara, ca nu stim care este cauza spasmelor.
Inca asteptam analizele din Danemarka.
Nana, Andrei Stefan - 26 septembrie 2007
Ingerasul care ne-a schimbat viata!
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
piccaflor spune:
Hello!
Am avut o zi ...cu plinsete cit cuprinde,gemete,colici la greu,vomitat cu jet(dupa ce i-am dat picaturile pt colici care presupun ca sint nasoale rau la gust),regurgitat de "n" ori...
Si asa de la 4 dimineata...sint chiauna...acum 1o min am reusit sa-l adorm pe Matteo si sa-l pun in patut....sa vedem cit dureaza ca deja il aud foindu-se...
Azi a dormit doar o jumatate de ora in scoica si circa o ora,si aia cu pauze,afara in landou...cum ma opream 1 min incepea circul...
Sper ca cel putin la noapte sa doarma pt ca e obosit rau mititelul,are niste okisori...
Nana imi pare tare rau...sper sa se rezolve cit mai repede si micutul sa nu mai aiba nicio problema (acum am vazut ca ai schimbat numele din Razvan in Andrei)...
Eu m-am umflat de plins cind mi-a zis o asistenta de la neonato,a doua zi dupa ce nascusem,ca Matteo are o malformatie la un piciorus si ca probabil i-l vor pune in gips si cind va mai creste il vor opera...am simtit ca-mi fuge pamintul de sub picioare si pina a venit fisiatra sa-l viziteze ramasesem fara lacrimi...
Din fericire,nu e vorba de nicio malformatie...din cauza cauza pozitiei avute in uter tinde sa tina labuta piciorusului drept in sus...mi s-a spus ca multi copii se nasc asa...dar slava domnului se rezolva fara interventii chirurgicale...mergem de 2 ori pe sapt la fisioterapie si ii mai fac si eu acasa exercitii...insa nu reusesc prea mult pt ca plinge rau si nu rezist...
Kriss la multi ani si nastere usoara!
teodora,rox si sim ca m-ati facut sa rid...
Bun venit noilor bebelusi si felicitari proaspetelor mamici
Vazut ceva poze(Annisia,Rox,Sim,Carpatina)...super bebeii si bebelina
Fug ca s-a trezit micul urlator...ca dormise tare muuult...
Sabina spune:
Nana, iubita, despre ce spasme e vorba? Gheo tremura f f tare, si dr ne-a zis ca e doar imaturitate a sistemului nervos, si sa ii dam calciu.dar stii cum tremura? de groaza, mai ales piciorutzele.Se orpeste la supt si cand e concentrat pe ceva. Cand am citit de spasmele alea la Andreiutzul tau cel frumusel m-a luat cu nitica traspiratie...
Andries, e frig, da e mai bine ca la bucuresti. Azi a fost un soare orbitor! nici un nor pe cer.bebe insa nu a dormit afara, a stat cu ochii deschisi nonstop, acasa l-am indopat si a dormit ceva. Mai, eu chiar vreau sa-ti dau hainutele alea, pt ca e pacat de ele.Vor fi exact pe masura piticului tau. sunt pana in 3 kg. Sunt 3 costumase Rombaby masura 0, care au fost f mici, unule galben cum iti place tie:) sunt uni cu guleras, si mai e salopeta cu me and my dog de la H&M si una de la C&A.Pt Degetica de bernix sunt deja mici, la cum a crescut mandruza de repede.Deci cum facem? eu vin in Bucuresti pe 28, dumnica.
Roxana, ce incurcatura cu botezul:) las ca se va rezolva cumva, sunt convinsa. Numai 7 kile? uuuf.Eu am dublu de dat jos. Oricum, azi am facut ordine prin camera,ca era ieri un haos, la munte am un sg dulap mic si nu incap haine de 2 copii plus mama lor....in plus azi a mai si a fost soare si frumos, si moralul meu nitel mai ridicat.
Ana, ce ti-ai luat de la Debenham's? ce pantaloni adica? ca eu i-am vazut aproape pe toti, ai mei sunt de la maine, new england, verzi militar cu fermoare.Pun pariu ca ti-ai luat marimea 12.....eu mi-am luat 14, da aproaae crapa pe mine.16 erau mai potriviti............si io care purtam 10...uneori 8.....................
Kriss, la multi ani!! sa fii sanatoasa si maine sa ai cea mai frumoasa intalnire a vietii tale!!!
Luy si teo, pai si eu sunt paranoica cu vizitele.Nu suprt sa ia cineva bebelul meu in brate. Dar de pupat il pup. Iar sora-sa il pupa si mai abitir.Iar asta o mananca de nas! sa mor cand am vazut nu prea am ce sa fac, pt ca daca nu o las plange ca pe ea nu o lasam nimica, ca nu mai vrea sa fie fetita noastra, ca ii luam bebelusul etc etc etc.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
sim_stoian spune:
Rox, pai imi arde de vibratii, ce sa fac si eu? Hmmm, cred ca maine ma duc si pe la farmacie sa iau. Si da, a adormit singurel bb uitandu-se la carusel. Si seara tot singurel adoarme.
Luy, caciulite erau pentru capatanosi ca Stefan, ca lui i-am gasit acolo.
Teo, ceva de genul asta am patit si eu cu epilatul, dar la mine era vorba de vreo 10 zile. Pentru ca mi-a facut ceza, a ras asistenta doar putin din partea de sus Ai gasit ceva gradi? Pe mine m-ar interesa daca primesc de la un an jumatate - doi.
Luy, ora fixa nici noi nu avem. O sa incerc sa venim in jur de 12 ca sa fie caldut afara, e bine? Oricum, te sun inainte. Vin la intrarea aia ca si asa vin cu masina.
Kriss79,
Nana, multa, multa sanatate. Sa dea DD sa treceti cat mai repede peste problemele astea.
Sim si Stefan (25.08.2007)
www.flickr.com/photos/15009148@N07/with/1569100286/" target="_blank">Poze
BB Stefan creste
sim_stoian spune:
Eu as vrea sa ma duc la epilat, dar nu stiu cum sa fac. Poate imi fac curaj sapt viitoare cand e si tati acasa. Mai mult de juma de ora nu lipsesc ca ma duc cu masina repejor si imi fac programare inainte, sa vad daca vrea sa ramana singurel cu bebe ca are de invatat pentru examenul de la Codecs.
Sim si Stefan (25.08.2007)
www.flickr.com/photos/15009148@N07/with/1569100286/" target="_blank">Poze
BB Stefan creste
piccaflor spune:
Sabina la fel mi-a zis si mie dr-ul in legatura cu tremuratul,ca si Matteo tremura rau la inceput si ma speriasem...insa dupa circa 10 zile n-a mai tremurat...n-as vrea sa te sperii,insa daca zici ca Gheo tremura in continuare rau,mai bine vorbesti cu pediatrul...oricumm mai mult ca sigur bebe Gheo n-are nimic