Mamici de septembrie-octombrie 2007 (97)
Raspunsuri - Pagina 15
isabeluta spune:
Intru repede sa urez Kriss79!!!
pentru fetitele si baieteii care se pregatesc acum...
la toate mamicile, prea ocupate cu bebelasii lor!
Noi suntem bine. Azi am fost complet singura acasa cu bebe la baita. In concluzie, pana am strans eu teatrul de operatiuni bebe al meu a adormit frumusel si nu am apucat sa-l pun la san. Nu-i chip sa-l scol asa ca ma pregatesc de program liber la papa pentru noaptea asta.
Am iesit si noi afara in sfarsit! Am dormit fix cat am stat in landou nici mai mult nici mai putin. Apoi am plans de foame...
Ma termina programul asta la cerere la tzitzi. Bebe s-a invatat alintat si nu da tzitzi din gura neam. Mai dezvata-l acu` daca poti!!! Bubite din acelea avem si noi; ceai de musetel si ser fiziologic dam si noi.
isabeluta si Vlad Matei
feciorasu`mamei
luy spune:
cecilia, zici ca tu ii dai lui Cristian calciu... Si noua ne-a prescris pediatra, a scris pe reteta "calciu gluconic" si vad ca de la farmacie mi-au dat "gluconat de calciu", solutie injectabila. Asta trebuia sa-mi dea ? Nu inteleg de ce trebuie sa-i dau sa bea solutie injectabila , de-aia ma gandesc ca o fi gresit farmacista
Multumesc !
Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )
www.flickr.com/photos/11799927@N07/" target="_blank">poze
Bee spune:
Buna fetele.
HAi sa spun acum doua vorbe, ca-s inactiva pe motiv de bebe care se lasa muuult asteptat, iar dupa voi fi inactiva pe motiv ca nu voi face fata distractiei.
Kriss79 LA MULTI ANI! si nu in ultimul rand nastere usoara maine!
M-am necajit si eu cand am citit de Rita si fetitza ei Maya. Ma gandesc la voi si sunteti in rugaciunile mele.
Nana, sanatate multa celui mic si voua va doresc nu mai mult decat puteti duce! Sigur de acum va fi mai bine! Am vazut poza cu Andrei si e atat de frumos, nu degeaba ai patimit cu arsurile la cat par are.
Nici nu-mi mai vine sa vorbesc, atat sunt de ingrijorata cand ma gandesc la nastere. De fapt nu la nastere, cat la cel mic sa fie sanatos, ca altceva nu conteaza.
Teodora noi avem acelasi DPN si niste baieti lenesi in burtici. Si eu merg maine la control. Dar parol daca eu sunt la fel de indurerata ca tine! EU sunt ca o floare fara probleme. Noaptea dorm ok, cu treziri din ora in ora. ZIua nici nu spui ca-s gravida. AM facut tot ce-am stiut sa intru si eu in travaliu pe cai omenesti, dar .....nimic. Daca saptamana trecuta, dupa ce-am avut si eu ca omul 24 de ore de contractii dureroase, colul era "beton", acum nici nu mai sper la altceva. Sa vedem maine, ca-mi iau si barbatul sa vorbim cu nenea doctorul. Ca-s candidata la cezariana nr 2 si n-am eu bafta sa-mi iasa NVDC (nastere vaginala dupa cezariana) la mai putin de 2 ani dupa prima ceza, plus ca bebele meu drag e transvers.
Cat despre epilat......eu m-am facut acum 3 saptamani, fix inainte sa ma internez in spital pe motiv de probleme. Dar intre timp....se facu de lama, cum spuneai si tu.
fetele si bebeii! Pe mine sariti-ma cu fetele alea saltarete! Nu functioneaza, dar ma enerveaza. Cand o fi, voi naste si o sa dau cumva de stire.
Bee 39+
si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia
alinus_25 spune:
Sar' na mamicilor si la mai mari!
Sunt Iulius Teodor, cel mult asteptat de mami si tati. Mi se mai spune si Teo, bunica imi zice Doru, Dorutzu.
Eu sunt cel caruia tanti Ana i-a prezis ca se va naste la termen... si... daca nu avea mami colici renale as mai fi stat in piscinutza.
Marti, in jurul orei 20, mami a fost trasferata de la Maternitate la Spitalul Parhon, ca sa fie supravegheata acolo si tratate colicile. Acolo i se spunea GUVIDA, hi hi hi!
La ora 23.15 a fost invitata sa se prezinte la ora 00.00 in sala de operatii pt a-i fi montat un cateter din rinichiul drept pana in vezica, deoarece avea o pietricica nabadaioasa pe acolo, care bloca pipilica in rinichi. Tot atunci mami si-a dat seama ca avea si contractii la 4-5 min. Atunci ea si-a dat seama ca in curand ma va intalni.
La 00.00, in sala de operatii i-a fost facuta rahianestezie si totul a decurs ff bine, rinichiul a fost eliberat cu multa emotie de domnii doctori, care acum regretau ca nu au facut cursul de moase. Dar mami a mea radea si tremura necontrolat in acelasi timp.
La ora 01.30 doctorii au trimis-o repejor cu salvarea inapoi la maternitate. Ca urmare a anesteziei, mami nu-si simtea picioarele, de fapt nu simtea nimic de la tzitzi in jos.
La 01.45 domnisoara dr face primul control, in pat evident, si,
surpriza! dilatatie completa, membrane intacte!
Si dra dr zice: - Repejor in sala!
Mami zice - care sala?
Dr zice - De nasteri, ca nu e timp si nici rostul de cezariana.
Mami zice - Asa? Amortita? Si cum o sa nasc?
Apoi hei-rup! hei-rup! cu ridichea uriasa, vreo 2 asistente, moasa si 2 infirmiere reusesc cu ajutorul unui cearsaf putred care paraia, sa o mute din pat pe masa de nasteri.
Si acolo incepe partea care nu i-a placut lu' mami... mie nici atat. Coate si antebrate au inceput sa ma impinga in burtica... uf! cumpliiit! Mami stia ca sufar si incerca sa impinga de zor cand i se spunea ca are contractie. In zadar au incercat 2 asistente sa ma impinga... asa ca dr l-a chemat pe Alex, un nene asistent de la alta sala.
Uf! si nenea Alex avea vreo 100 kg si multa forta. Atunci a inceput sa fie taaare greu pt mine. Dupa 3 minute am scos capusorul, insa fff avariat.
Bilantul zice asa: o buzitza si un ochi vanat si un coculetz, adica un cucui ceva mai maricel in crestetul capului, de care dna pediatru a zis ca va trece intr-o luna. Si mi-a mai zis ca sunt 'un special', 'un frumos' si sanatos tun. In rest, 3200g, 51cm, Apgar 8 si mai apoi 9, ca aveam deja ceva meconiu in licidul amniotic. Aaa, si m-am nascut la 39s si 5 zile.
Multumiri mamicilor pt sprijin si incurajari.
pt tanti Roxana, Teo (Moldoveanca) si Kriss
Kriss
Alinus de Iulius Teodor
georgi_ana25 spune:
Nana mult curaj si sanatate lui bebe Andrei...sigur o sa fie bine!
Pentru mamicutzele care sunt la primul bebe si voi sunteti innebunite ca mine? eu aseara la baitza am observat vaccinul de la manutza ca a crescut ca o basicutza si m-am panicat toata ...dai telefoane la pediatra, du-te azi la ea desi mi-a spus femeia ca e normal sa se faca asa...ce sa zic o studiez de cate ori o schimb si ma uit cu atentie la fiecare semn...o analizez continuu si nu pot sa ma abtin ...sa fiu si eu mai relaxata...si voi patiti la fel? nu de alta dar eu nu stiu la ce sa ma astept...nu stiu ce e normal si ce nu pt un bebelas...exagerez oare?
cecilia L spune:
Luy, asa este, gluconat de calciu, eu ii dau jumatate de fiola, iar restul o arunc sau o bea tati ca eu nu ma incumet, sunt mai rea decat bebe.Trebuia sa-i dau 10 zile pe luna, dar nu i-am dat in prima luna decat vreo 5zile, tare rau il primeste, de fapt mai mult il aruncam din gurita pe noi decat il bem, dar luna asta ii dau cele 10 zile, mi-a recomandat cineva sa-i dau cu seringa... o sa incerc si asa.
Si noua ne tremura barbita dar numai seara dupa baita.
Nana, imi pare rau ca trebuia sa traceti prin asta, ai sa vezi ca totul o sa fie bine, sanatate multa micutule.
Kriss, si pentru maine
Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
http://community.webshots.com/user/cecilialata
carpatina spune:
quote:
Originally posted by Roxana_G
Carpatina, si eu am trisat inainte de control si pe mine nu m-ai certat.
Pai tu ai recunoscut... Sim zice ca si ea, insa eu n-am vazut unde (oare sa-mi fi scapat mie - duamna vigilenta - postarea ei? hmmm). Plus ca ea zicea ca e cuminte, ca daca T i-a zis sa nu, atunci nu.
Si de fapt nici pe ea n-am certat-o... I-am zis ceva de genul "esti spus, esti spus, esti spus.."
Mami de Ioana (27.09.2007)
isabeluta spune:
Luy gluconat de calciu sau calciu gluconic tot aia e si e solutie injectabila.
Nana curaj suntem alaturi de voi cu gandul. Las ca o sa treaca toate cu bine trebuie sa fii optimista pentru bebe Andrei.
Alinush bine ati revenit acasa tu si bebe Iulius. Prin ce peripetii ati trecut si voi!!! Uite totusi ca bebe a ajuns la termen, iar cucuiele se "repara" nu-i problema. Al meu are o vanataie la ochisorul drept de la nastere si deja a inceput sa-i treaca.
Ma fetelor m-ati imbolnavit cu durexul vostru. Io am o intrebare incuietoare insa. Ce ma fac eu si una bucata sot...sa folosim sau nu "cutiuta" magica... noi "saracii" am cam uitat cum e din motive de incercari nereusite cativa ani buni... dar acu` cum o fi oare? Mai bine sa fiu precauta, nu? Nu se stie niciodata cu mama natura ce minuni infaptuieste.
isabeluta si Vlad Matei
feciorasu`mamei
Marunzika spune:
Bafta fetelor care tre' sa nasca!
Pupici mamicilor si bb!
Nana multa sanatate lui Andrei!
Noi suntem destul de bine, azi parca nu a mai mancat mogaldeata cu asa pofta :( Sper sa mai am laptic inca o lunita si apoi raman doar pe praf. Am crescut si ne puteti vedea , daca aveti timp si rabdare, aici .
Mie mi-ar fi placut "galuste si papanasi", ori "mogaldete", "curcubeu ori raza de soare", "Buburuze". Daca sunt doar cele de pe prima pagina ma decid eu :)
Pupici la toata lumea!
P.S. Sabina si eu am ramas in continuare la fel de trista de felul cum arat; cele 16 kg se incapataneaza sa ramana agatate de mine :( deci macar nu esti singura trista, sunt si eu in top la kg ramase in +, dar de pe 3.11 ma duc la gimnastica de dupa nastere, de 10x, in fiecare sambata, sper sa ajute, eu ma indoiesc insa si cred ca tot raman :(
YANNISA MILENA
24.08.07
ancadragoman spune:
Nana felicitari ptr frumusel...Doamne cat par are!!!
anca 36+
Maria
poze
AMR MAXIM 24 DE ZILE!!!!!!!!!