Mamici de septembrie-octombrie 2007 (97)
Raspunsuri - Pagina 10
danuta36 spune:
La multi ani Kriss79!Sa fii sanatoasa,fericita si iubita!
Felicitari Vikyfilip pentru bebe Mihai!
Felicitari Navicula pentru bebe Paula Maria!
Carpatina ce dulce e printesa!
Tomasa multumesc pt. sfat
Dana,mami de Miruna Andreea(01.10.2007)
http://community.webshots.com/user/bogdan_mihaisidana
moldoveanca spune:
Oare ce face Alinush si bebelul ei?As suna-o dar cred ca am cam stressat-o cu telefoanele in ultima vreme.NANA esti ok?Poate o sa te simti mai bine daca vii aici pe net si mai vorbesti cu noi.O sa uiti prin ce ati trecut multa sanatate si multi pupici din Iasi de la noi
teo
carpatina spune:
Pai, Rox, daca tot faci chef la pranz.. mai bine pui duminica.. asa ai si sala pe care ti-o doresti la restaurant..
Mami de Ioana (27.09.2007)
moldoveanca spune:
Rox,cu botezul suntem si noi la fel foarte organizatiAm ales un local mai micut gandindu-ne ca nu vor veni foarte multi invitati pt ca majoritatea prietenilor nostri sunt in Bucuresti.Si am crezut ca nu vor bate ei atata drum pana la Iasi.Gresit,toti vor sa vina acum asa ca am cam incurcat-o localul mic,platit avans si nici nu mai gasim altceva pt data respectiva.Iar ziua nu o putem schimba pt ca pleaca nasii din tara.Deci,nu stiu cum ne vom descurca
teo
RGE spune:
RAMONAIANI..multumesc frumos...noua ne pune branula si incepem penicilina insa am inteles ca poate reaparea .....mi-e cam frica sa risc..cred ca am citit prea mult
ROXANA cu "ursuletz" GEORGE IONUTZ IN SAPTAMANA 39!!
7 ZILE pana mami si tati fac un an de casnicie!! BEBE TE ASTEPTAM CU DRAG!!!
"Doamne ajuta-ne!!"
Roxana_G spune:
Eu de BB Mario nu mai stiu nimic, cel mult o sa ii dau sms Andreei, ca ea era mai apropiata de Betty. Dar nici Andreea nu a mai dat nici un semn.
Cecilia, asa sunt instalatorii astia, se grabesc, si oricum pana nu faci proba tot nu poti stii daca sunt montate bine.
Roxana, au mai fost fete cu streptococ B, parca au luat antibiotic.
Sa stiti ca si eu ma gandeam la Alinus, o sa ii dau acuma un sms.
Carpatina, pai cred ca asa o sa ramana, duminica. Diseara primesc raspuns final de la restaurant. Insa ora e tot in pana, trebuie sa vorbesc si cu parintele la Biserica Rusa unde voiam initial si sa stabilim ceva ca sa putem da invitatiile.
Moldoveanca, se gaseste o solutie pana la urma, si noi vom gasi. Asa ca nu te necaji, pana la urma o sa se rezolve si la noi si la voi. Tu macar mai ai timp, eu mai am doar 2 saptamani, adica nici macar.
Va pup si eu ca a venit fata, de aceea am facut o pauza in postari. Am hranit-o si acum incerc sa tratez cu rabdare alintarile ei si crizele de personalitate.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Roxana_G spune:
Dat sms catre Andreea (Aniast) si Alinus, va tin la curent daca primesc raspuns.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
sim_stoian spune:
Boooooon. Primit carusel, montat, pus bebe in patut. A facut ochi maaaari si sta si se uita la el. Mai rade, mai vorbeste cu el, cred ca in curand adoarme. Super treaba!
Problema caciulitelor e spinoasa, nici eu nu am gasit mare lucru. Am primit de la niste prieteni o caciula groasa luata de la Piciul, dar e maricica si inca Stefan are capul mare. O sa ma mai uit la Z. Daca nu, scot andrelele din sertar si ma pun la treaba, sa vedeti voi ce caciula groasa si cu urechi ii fac
Carpatina, e scumpica tare printesa ta. Uite un pentru ea si unul pentru tine pt ca ai facut o fata asa frumoasa.
Luy, miercuri iesi in parc? Poate vin si eu la Tineretului si ne plimbam impreuna. Ce zici? As veni si maine, dar trebuie sa ajung la dr pentru controlul de 6 saptamani.
Rox, deci si tu ai belele cu vergeturile. Eu nu mai inteleg, nene. Cand ma umflam ca butoiul nu a crapat, iar acum, zici ca sunt zebra.
Intre timp bebe a adormit . Abia astept sa vad cum reactioneaza diseara cand ii pun si luminitele.
Sim si Stefan (25.08.2007)
www.flickr.com/photos/15009148@N07/with/1569100286/" target="_blank">Poze
BB Stefan creste
sim_stoian spune:
Teo, deci aveai chef de hatza-hatza. Ce pot sa spun? Profita pentru ca dupa ce nasti o sa iei o pauza buna.
Rox, apropo de cutiute, si noi aveam una aruncata intr-o noptiera si cand ne-a apucat cheful, caut-o si caut-o ca nu mai stiam unde e dupa atata timp. Si ce crezi? Era in camera la bebe, care bebe dormea. Am intrat usurel in misiune de spionaj si am recuperat-o. Dar am vazut ca a aparut o chestie draguta la Durex, ceva cu vibratii - Durex Play Vibrations . Uita-te pe site. Eu una sunt tentata sa o incerc si cred ca o sa o achizitionez cat de curand
Sim si Stefan (25.08.2007)
www.flickr.com/photos/15009148@N07/with/1569100286/" target="_blank">Poze
BB Stefan creste