Mamici de septembrie-octombrie 2007 (97)
Raspunsuri - Pagina 9
cecilia L spune:
Ana, stiu magazinele Brevi, de acolo am luat carutul si patutul, nici nu m-am gandit sa intreb la ei de carusel, cu prima ocazie cand merg la Auchan intreb. Multumesc mult.
Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
http://community.webshots.com/user/cecilialata
carpatina spune:
quote:
Originally posted by mihailescu teodora
Nici tu nu stai bine cu laptaria lui Enache?Aoleo,io nu vrea bibe la Mihnutzu!
Nici io' n-am vrut biberon.. da' n-a fost sa fie. Iti doresc ca la tine sa fie altfel
Mami de Ioana (27.09.2007)
slippers76 spune:
Carpatina, pe Gabi o scuzam, ca e dupa botez si o fi mahmura. Dar pozele dumneavoastra duamna... fara cuvinte... Ce dulcica e! Ai un ursuletz super frumos. Sa va traiasca!
Cecilia, uite ca mi-ai dat imboldul de care aveam nevoie si am sunat la unul din magazinele lor, cel din 13 Septembrie, care imi e mai la indemana. Mi-au spus ca nu l-au avut multa vreme, dar ca saptamana trecuta au adus. Ar trebui sa gasesti in Auchan. A, si costa 145 RON, asa, spre informarea ta.
Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Miruna
Vlad
moldoveanca spune:
Teo si Luy sunteti super tari as vrea sa trezesc si eu pitbull-ul din mine dar nu reusesc,sper sa nu mai avem parte de multi vizitatori de acum.Aseara m-am dus la baie si cand ma intorc o idioata ca altfel nu pot sa-i spun se pregatea sa-l puna pe bebe al meu in brate la fiica-sa care are 4 ani.Am crezut ca innebunesc imi venea sa o iau la bataie,de acum nu mai deschid usa pt nimeni.Vine el tati maine si ii pune pe goana pe toti.Si mai e ceva ,am o senzatie ca mi s-au inmuiat sanii,de la ce oare?Va pup
teo
carpatina spune:
Sunt o gramada de mamici de la care nu mai avem vesti (vorbesc de cele "active" inainte de nastere).. iuli, tomitza, amar, afibebe, gema, alehiam..
Sper ca sunteti bine fetelor, si voi si comorile voastre!
danielle, tu ce mai faci?
carpatina spune:
quote:
Originally posted by slippers76
Carpatina, pe Gabi o scuzam, ca e dupa botez si o fi mahmura. Dar pozele dumneavoastra duamna... fara cuvinte... Ce dulcica e! Ai un ursuletz super frumos. Sa va traiasca!
Multumim.. asemenea!
RGE spune:
..fetelor eu am fost la control..bebe mai sta..colul e ok..insa mi-a iesit INFECTIE CU STREP B SI IN URINA SI IN COL!!...ati avut asa ceva??..pana acum toate analizele mi-au iesit ok si acum brusc.....sunt atat de suparata..la cezariana presupun ca bebe iese ok nu are probleme..voi stiti ceva??
ROXANA cu "ursuletz" GEORGE IONUTZ IN SAPTAMANA 39!!
7 ZILE pana mami si tati fac un an de casnicie!! BEBE TE ASTEPTAM CU DRAG!!!
"Doamne ajuta-ne!!"
ramonaiani spune:
Eu am facut infectie cu streptococ B. (pt ca s-a rupt apa devreme, si au trecut vreo 40 de ore pana a iesit bebe afara).
Mi s-a dat antibiotic, si dr mi-a zis ca exista risc pt copil in primele 2 saptamani sa faca si el infectie. (Cica se schimba saracul la fata, devine aproape gri, si e total lipsit de vlaga. In cazul ala trebuia sa ma duc de urgenta la dr.)
Din fericire, am scapat, bebelusa mea n-a avut nimic.
Eliza (06.09.07)
Roxana_G spune:
Gata nani lui Andrei, dar am profitat si eu sa trag un pui de somnic.
Moldoveanca, eu nu am adus asa multi vizitatori si oricum nu prea ii las sa il ia in brate. Dar nici nu se inghesuie ei. Bubite are si Andrei, la fel, a zis doctorita ca nu e nimic, ca e normal. Si vezi ca au multi bebelusi pe aici.
Sim, cizmulite...ce bine. Si eu am nevoie, dar ce gasesc la picioarele astea grase? Sa stii ca si mie mi-a mai crapat pielea pe sani, culmea, acum cand nici nu alaptez. Am 3-5 dungi noi.
Carpatina, tu ma intrebai mai demult daca port incaltamintea veche. Ti-am zis ca papucii si saboti da, dar nu stiu despre pantofi. Raspunsul este si da si nu. Unii pantofi ma strang si nu ii pot unii, pe altii ii port, inclusiv din cei ascutiti.
Teodora, pai se cam apropie nasterea. Si eu am fost impresionata de povestea Ritei si de patania Nanei. Dar pentru Maya Ritei a plans si atunci si acum cand ma gandesc imi dau lacrimile.
Bine ca stiu ce neprietenoasa esti cu vizitatorii ca nu mai vin sa il vad live pe Mihnutzu. Cat despre chefurile tale, nu cred ca iti era asa de rau daca mai visai la asa ceva. Eu cand ma gandesc ca asa au inceput chinurile imi piere orice chef. Vezi ca are dreptate Andries...tare bine a zis-o.
Apropos de inceputul sarcinii, eu uitasem complet dupa un an jumatate de liipsa de griji cum ca ar trebui folosita si protectie. Asa ca dupa elanul initial m-a pocnit ideea si am alergat sa cautam prin sertare cutiuta magica, noroc ca ramasese una pe acolo.
Ana, am salvat si eu linkurile cu Brevi, am vazut si paturica de care voiam ptr bb.
Eu am tot facut aluzii lui tati sa luam tarc si paturica tip centru activitate dar s-a facut ca ploua. Cand se intoarce in tara insa ii comunic direct cat are de plata.
Andries, deci nu imi fac griji degeaba cu caloriferele noi. Mai nasol ca astia nu anunta cand anume baga caldura, au scris ca dupa 1 octombrie. Si cum acolo nu sta nmeni isi fac ai mei mereu drum sa verifice. Mi-a placut ce i-ai zis Teodorei despre sex, exact la asta ma gandeam si eu, dar tu ai spus-o mai plastic.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Roxana_G spune:
Asaaa, sa continui repede ca s-a plictisit baiatul si acum ma trezesc si cu atomica la usa.
Teodora, iti raspund tot tie ca ai avut chef de scris nu gluma. Unde erai ieri cand cautam si eu companie, huh? Caciulite groase gasesti la Z, eu numai acolo am gasit. Si din intamplare am gasit unele la un stand micut de la Baby Expo, cu tot cu fular si manusi. Dar sincer chiar e o problema cu caciulitele, postasem si eu mai dmeult grija asta.
Carpatina, pai nu am stabilit nimic, nici biserica, nici restaurant, ca atare nici macar orele. Ba mai rau, nu mai e nici ziua batuta in cuie, ca s-ar putea sa rezervam restaurantul duminica si atunci mutam toata paranghelia duminica. Sunt foaaaaarte organizata, nu?
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze