Mamici de septembrie-octombrie 2007 (97)
Raspunsuri - Pagina 11
sim_stoian spune:
Kriss79
Multa sanatate si fericire!
Sim si Stefan (25.08.2007)
www.flickr.com/photos/15009148@N07/with/1569100286/" target="_blank">Poze
BB Stefan creste
carpatina spune:
quote:
Originally posted by sim_stoian
Am intrat usurel in misiune de spionaj si am recuperat-o.
Ahaaaaa.. deci ai pacatuit inainte de control!!!!!!
Mami de Ioana (27.09.2007)
sim_stoian spune:
quote:
Originally posted by carpatinaquote:
Originally posted by sim_stoian
Am intrat usurel in misiune de spionaj si am recuperat-o.
Ahaaaaa.. deci ai pacatuit inainte de control!!!!!!
Mami de Ioana (27.09.2007)
Da, si am si recunoscut-o . Pai daca s-a amanat vizita la medic eu ce sa fac? Pana cand o viata amara?
BB Stefan creste
sim_stoian spune:
Ma doare capul de nu mai pot din cauza sinusurilor. Offf, la mine nu au dat caldura. Poate au cerut babele si mosii sa nu ne dea inca , desi nu as intelege de ce pentru ca avem repartitoare. Cui nu ii convine, sa le inchida, nu????
BB Stefan creste
sim_stoian spune:
Vad ca e cam liniste pe aici. Ma duc si eu sa imi pregatesc un castron de lapte cu cereale si dupa aia poate ma bag si la un somnic mic.
BB Stefan creste
mihailescu teodora spune:
Draga Rox,aveam de onorat o vizita de casa noua!
Sooo,v-ati pus cu gura pe pohtele mele trupesti?Hai?Ce-i drept,ma durea,dar nu continuu,si in pauzele alea as fi facut si eu o hutza-hutza,doar ca atunci cind aveam puseele de durere cam urlam din senin si saracul berbant o fi zis ca daca ma apuca o criza d-aia in timp ce ramane ,,penis captivus'' si mai bine :,,PAS''!Decit cu ,,descarcerarea'',mai bine lipsa!Si ne luasem un lubrifiant de la Durex si tare curioasa eram sa-i testez proprietatile!
Cit despre latura mea ,,neprietenoasa'' in ceea ce priveste vizitele,se manifesta doar asupra persoanelor ,,insistente'',care ma scot din tzatzani!
V-as povesti o gramada,dar soacra mea si cumnata mea citesc forumul!Asta sa va faceti o idee!
Ce fata or fi facut cind le povesteam la fete(aspirante) ca l-am dus pe fi 'su la spermograma?Va imaginati?
Teodora 39 + Mihnea Andrei
http://bd.lilypie.com/cr1Qp3.png
http://community.webshots.com/user/teodora_mihailescu
,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou
luy spune:
Teo, la mine nu e caldura . Am fost eu azi la Cora sa cumpar caciulite, dar nu am gasit . Erau doar de baieti, dar pt unii mai caposi . Erau prea mari, ca as fi luat chiar daca erau culori de baieti.
O sa incerc la Z, la Unirii, asa cum zice Rox.
Si nu am gasit nici sac de dormit cum voiam eu, erau unii pentru 6-12 luni, foarte grosi si cu maneca lunga. S-ar fi pierdut intr-unul de-ala, am renuntat. O sa merg si la Carrefour.
Noroc ca i-am luat un fas de iarna ( pt 6 luni, dar aia era marimea cea mai mica ), acum inoata in el, dar ma gandesc ca ea o sa implineasca 6 luni in februarie, deci e bun ca ma tine toata iarna asta. Asa ca pana la urma nu am facut drumul chiar degeaba
Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )
www.flickr.com/photos/11799927@N07/" target="_blank">poze
Roxana_G spune:
Sim, sa stii chiar azi m-am socat in oglinda de dungile de pe sani. Imi pare rau ca de cateva zile s-a terminat crema pe care o foloseam ptr sani (din cea pentru sarcina) si nu am mai dat cu nimic. Sanul stang e brzdat saracul. Deci iti arde de vibratii . Stiu despre ce vorbesti, inelul ala l-am vazut si eu in Carrefour cand eram in ultima luna. Eu nu ma dau inca la asa ceva, deocamdata sa vibrez natural si sa imi revin in forma si pe urma altele. Oricum vineri ma duc la control sa vedem ce e cu fisura de care spuneam, sau ce o fi acolo. BB Stefan adoarme singurel? Cu ochii la carusel? La noi Andrei nici in scoica nu mai adoarme.
Kriss79
Carpatina, si eu am trisat inainte de control si pe mine nu m-ai certat.
Sim, pai e liniste, dupa ce ai povestit la lauze si gravide despre inele vibratoare s-au dus sa respire adanc si sa se gandeasca la altceva mai casnic. Asta as fi facut si eu. Apropos de mosi si babe, la vechiul apartament nu dadeau caldura ziua ca asa cerusera dansii si ne certam mereu cand eram acasa cu fata.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
luy spune:
La multi ani, kriss79 !
Sa fii sanatoasa, sa ai nastere usoara si un bebelus frumos si sanatos care sa-ti aduca implinirea ! Mai e putin si-ti primesti cadoul ! hehehe, bravo
Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )
www.flickr.com/photos/11799927@N07/" target="_blank">poze
mihailescu teodora spune:
Ce fac eu de pe la 14:am spalat a 3-a masina de rufe,am schimbat lenjeria de pat,am pus asternuturi la Mihnutzu in patut,am spalat vase(cu manusi de menaj in maini ca-mi facusem si eu o mandrete de manichiura si era pacat s-o bag in Cif si Pur si-n oale si tigai),am sunat la banca sa-mi verific soldul ca azi mi-au bagat banii,am papat 5 sarmale de la congelator,vreau sa-mi fac o salata si daca Doamne feri ajung la noapte la cam de garda in Elias,dau 1 mil pt. o clisma la cit am ,,balotat''azi
Maine am drumuri multe de facut:dr. dimineatza,avocat,shopping...
Ce ma fac eu cu epilatul:m-am facut acum 2 sapt,iar acum nu e nici sa-l prinda ceara,nici sa-l las asa,adika numai bun de luat cu lama
Voi ati fost veline,veline la momentul X?
Teodora 39 + Mihnea Andrei
http://bd.lilypie.com/cr1Qp3.png
http://community.webshots.com/user/teodora_mihailescu
,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou