Mamici de septembrie-octombrie 2007 (96)
Raspunsuri - Pagina 12
slippers76 spune:
Danutza, fac io schimb cu tine. Ca de la nenorocitul ala de fier pe care trebuie sa-l iau ca m-am anemiat de tot, am dat intr-o diaree constanta de vreo saptamana.
Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Miruna
Vlad
carpatina spune:
Gabi, petrecere buna la botez! Ai emotii?
Io' ma fac ca ploua cu pozele sau tu? Sa vedem si noi de ce s-a speriat bb Sara - sper ca intelegi de gluma! -
Mami de Ioana (27.09.2007)
carpatina spune:
quote:
Originally posted by slippers76
Ca de la nenorocitul ala de fier pe care trebuie sa-l iau ca m-am anemiat de tot, am dat intr-o diaree constanta de vreo saptamana.
Fericitooooo! Ca reactia "normala" e aia inversa! Si crede-ma.. mai bine diaree decat constipatie!
Mami de Ioana (27.09.2007)
bernix spune:
Rita, sa va ajute D-zeu sa treceti cu bine incercarea asta. Toti trei.
Bernix si Degetica (Ana Elena)
Poze Bebe
sim_stoian spune:
Ana, nu am mai plecat din cauza vremii. Stefan nu are inca viata sociala, dar eu tot ca pensionara stau
Baiatul meu e indragostit de plante, clar. Uite ce isi sucea gatul sa se uite la ele:
http://good-times.webshots.com/photo/2283636440081181175frHcgh
Sim si Stefan (25.08.2007)
Poze
BB Stefan creste
moldoveanca spune:
Bravoo Rox ce sot fericit ai,nu?Chiar asa fetele cand se face controlul pt noi la 4 sau 6 sapt ca am uitat si mi-e lene sa caut biletul de externare
teo
slippers76 spune:
Sim, haios Stefanutz! Al meu asa intoarce capul dupa becuri prin casa. A zis tac'su ca-l face electrician.
Carpatina, nu-i bine nici cu diaree prea mult timp. Zau ca ma ustura pe unde iese!
Al meu flacau a tras o tura de ras sanatos cu tati. Il tinea pe genunchi si se hlizea la el. Si dintr-o data l-a apucat rasul si chicotitul de nu se mai oprea. A ras minute bune in continuu, si noi pe langa el. Din pacate n-am fost pe faza cu aparatul, sa va arat.
Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Miruna
Vlad
adimercedes spune:
quote:
Originally posted by luy
adimercedes, zau ca nu inteleg de ce nu merge ! Pt ca link-ul asta e OK :
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/2;51;30/st/20071001/n/Lisa/dt/14/k/86bb/
insa nu reusesc sa-l "ascund" sub numele Lisei, ca sa nu-ti apara tot carnatul ala in pagina !
Sorry !
Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )
www.flickr.com/photos/11799927@N07/" target="_blank">poze
Luy, multumesc, ma mai joc si eu. Sa vad ce iese...
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Lisa
Povestea obtinerii sarcinii
adimercedes spune:
Carpatina, ai dreptate. Nu merge si pace . Incerc sa gasesc un alt ticker undeva...
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Povestea obtinerii sarcinii
moldoveanca spune:
Si am uitat sa va spun ,azi au iesit din spital Alinush si bebe Iulius am vorbit cu ea putin dimineta erau bine amandoi si nerabdatori sa ajunga acasa la Barlad la tati si la bunici.Bafta multa Alinush si sa revii repede pe net sa ne povestim,puuuup
teo