Mamici de septembrie-octombrie 2007 (96)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

'Neata fetele!
Am avut o noapte linistita,bebelina a papat si dormit,a marait un pic aseara,dar s-a linistit destul de repede.Se trezeste fix la trei ore si cere papa,daca nu-i dau imediat,se agita de numa',e fomista rau..
Cu constipatia am rezolvat-o pe la 5 dimineata,traiasca Herbolaxul!Doamne,de ce am ajuns sa ma bucur...Carpatina sar'na!

Luy pai n-am iesit ca nu m-am simtit in stare,nici sa merg prea mult,nici sa stau in picioare nu stiu cat,si nu m-am riscat.Mi-a fost greu si sa merg pana la chioscul de langa bloc...Inca pediatra ne-a spus sa nu iesim decat dupa 3 saptamani

Dana,mami de Miruna Andreea(01.10.2007)
http://community.webshots.com/user/bogdan_mihaisidana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piccaflor spune:

luy ma simt mai bine stiind ca nu numai al meu e "figurant"...deci urmatorul pas ar fi caruselul....da' astept mai intii sa vad daca da rezultate la tine ....noi am primit cadou,asa ca un mic casetofon care are inregistrata o melodie,apa curgatoare,bataile unei inimi si m-am inregistrat si eu...si ia ghici?...pe Matteo il doare fix in pix de vocea mea de soprana si de restul...

Incerc sa pun si eu o poza deocamdata...sa-mi spuneti si mie va rog daca se vade...

http://i21.tinypic.com/34f1j83.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_ spune:

aeperju nu le-am facut cu blitz, pozele cu baitza erau facute in baie si acolo lumina e destul de intensa, + avem aparat de foto profesional

de Sasha Gabriel 14.09.2007

http://community.webshots.com/user/Alice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piccaflor spune:

Roxana bravos!...ma cam bate si pe mine gindul,mai ales ca am avut interdictie pe perioada sarcinii,dar nu stiu de ce mi se pare mie ca inauntru parca n-ar fi tocmai in regula...
Oricum marti am controlul si sper sa-mi zica dr-ul ca sint ok si ca avem liber la "rupt patul"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

quote:
Originally posted by Roxana_G

In fine...mai tineti minte intrebarea Sabinei? Ei bine eu m-am riscat inainte de control.

Iote cum ne ia dansa dupa cires...

Nu-i asa ca viata-i mai frumoasa azi?

Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

quote:
Originally posted by danuta36

traiasca Herbolaxul!Doamne,de ce am ajuns sa ma bucur...Carpatina sar'na!

Sa-ti fie de bine draga mea! Io' una iti inteleg bucuria

quote:
pediatra ne-a spus sa nu iesim decat dupa 3 saptamani

Exista vreo cauza pentru statul in casa 3 saptamani? Ca noua ne-a dat verde inca de la plecarea din spital.

Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Neatza la amiaza. Am dormit amandoi pana la 12 si ceva. Dimineata pe la 8 l-am luat cu mine in pat si am dormit amandoi.
Carpatina, daca era tati acasa il luam cu noi in pat la insistentele lui . Vezi ca si noi mai dormim impreuna, dar macar sta noaptea la el in patut. Sa vedem cat tine.

Sim si Stefan (25.08.2007)
Poze
BB Stefan creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Uf, eu iar am pierdut sirul. La noi a fost crima si pedeapsa saptamana asta cu bebe scandalagiu si Miruna bolnava. Am mai citit ceva pe sarite, dar zau ca nu mai pot sa ma intorc un capitol in urma. Am vazut postarea Ritei, imi pare nespus de rau... Nici nu stiu ce sa spun. Adevarul e ca orice ai spune e de prisos si nu ajuta cu nimic. Rita, nu pot sa iti doresc decat sa fii puternica, pentru puiul tau.

Eu azi trebuia sa ma duc la controlul de 6 saptamani, dar n-am mai avut nici un chef de dimineata. O sa ma duc in timpul saptamanii, sau sambata viitoare. Azi vreau sa ma duc sa-mi mai iau cate ceva de imbracat ca uite, vine frigul, si eu stau in trei bulendre subtiri, ca hainele mele de toamna nu ma incap.

Carpatina, si noi am primit liber la scos afara de a doua zi, ba chiar ni s-a "ordonat" sa-l scoatem afara. Acum am ajuns ca stam ca purceii, care 5-6 ore afara. Cu conditia sa nu ploua, evident.

Sim, vad ca n-ai mai plecat nici tu la munte. Noi ne-am razgandit in ultimul moment, cand am vazut ca se face frig, si a marait si Miruna, ca avea o zi de nastere la care voia neaparat sa mearga. Deh, uite asa, copiii nostri au viata sociala si noi stam in casa ca pensionarii reumatici.

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Miruna
Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Roxana, bravos! Si eu ma intreb daca sa ma risc sau nu...dar mi-ai dat curaj!
Danuta, ma bucur ca e cumintica printesa!
Sim, a pus bine pe el Stefanut! Sa creasca mare si sanatos!
Luy, tare dulce e printesa ta! Mor dupa ochii ei! Si cum zambeste ea..
Moldoveanca, vezi ca a picat si buricul?
Annisia pe unde mai e?
Carpatina, te faci ca ploaua cu pozele alea?

Eu cred ca nu mai intru zilele astea, ca azi vin ai mei si maine avem botezul asa ca ...va pup k drag!

Gabriela si bebe Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Gabitza, petrecere frumoasa la botez si sa ne arati pozeeeee!

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Miruna
Vlad

Mergi la inceput