Mamici de septembrie-octombrie 2007 (96)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Gabriela, petrecere frumoasa ! Si sa vii cu poze, da ? Ca ne-ai lasat cu ochii in soare ...
Sim, poate vrea sa se faca botanist. Si sa stii ca ma enervezi rau cu dormitul pana la 12 !
Danuta, nu inteleg de ce 3 saptamani. Noua ne-a zis 2 zile ...
picca, vazut si placut bebe Matteo ! Daca Stefan e cu botanica, Matteo cred ca are inclinatie catre modelling, ca stie foarte bine sa pozeze

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )
www.flickr.com/photos/11799927@N07/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Rita,abia acum am vazut postarea ta sunt cu sufletul alaturi de tine si ma rog sa fie totul bine cu Maya.Doamne ajuta

teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

No, hai sa vedem daca acuma merge tickerul meu

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

[url=http://lilypie.com][/url]

Povestea obtinerii sarcinii

Mergi la inceput

Mai incerc o data si apoi incep sa ma enervez

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

[url=http://lilypie.com]Lisa[/url]

Mergi la inceput

[url=http://b1.lilypie.com/byNrp10/.png]Lisa[/url]

Mergi la inceput

A treia oara e cu noroc???

Lisa

Mergi la inceput

Yupiiiiii . Am reusit!!! Dupa lupte seculare...

Fug sus sa vad ce face Lisa, ca a luat-o mama. Si am inteles ca ma cauta. Deci mergem la masa...

Va pup

Lisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crishtina spune:

Salutare! Asa'i ca v'a fost dor de noi?
O intrebare pt mamicile care folosesc pompita pt mucisori...cum arata si de unde se poate cumpara? Aveti vreun link sa o vad si eu? multumesc mult...

Crishtina & Robert
09.09.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Am revenit si noi.
Dupa o nastere foarte usoara au urmat 2 saptamani foarte grele, o incercare extrem de grea la care ne-a supus bunul Dumnezeu, in postura de parinti.
Daca nasterea a fost floare la ureche, traiasca epidurala, ziua de 27 septembrie, a doua zi dupa ce s-a nascut Andrei, a fost o zi pe care mi-o voi aminti toata viata. O zi in care minunea noastra a trecut prin momente grele, momente pe care le retraiesc si ma fac sa plang instantaneu. Andrei a avut nivelul zaharului din sange scazut, am ajuns cu el la urgente, mai mult lesinat decat viu, si de atunci a inceput calvarul nostru. A fost internat la terapie intensiva, i s-au facut teste de tot felul pentru a vedea ce anume a dus la scaderea glicemiei. In toata aceasta perioada el a fost sedat si conectat la n aparate care il monitorizau, iar noi nu puteam face altceva decat sa ne rugam la Dumnezeu sa nu ni-l ia, sa ni-l lase pentru ca ni l-am dorit atat de mult.
Pana la urma, concluzia medicilor a fost ca asa s-a nascut, hipoglicemic, datorita sarcinii prelungite.
Ma opresc aici, o sa scriu candva povestea nasterii lui si a celor intamplate, pentru ca plang numai cand imi amintesc.E mult prea recent totul.

Nana, Andrei Stefan - 26 septembrie 2007
Ingerasul care ne-a schimbat viata!

Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

adimercedes
hihihi, cine persevereaza... progreseaza

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )
www.flickr.com/photos/11799927@N07/" target="_blank">poze

Mergi la inceput