Un ajutor pentru Sonia (3)
Raspunsuri - Pagina 6
MissParker spune:
Draga Oana,
Am citit si eu povestea Soniei si m-a impresionat tare mult luptatoarea ta mica. M-am uitat si la poze si nu m-am mai putut opri din plans. E atat de scumpa si nevinovata si totusi parca a strans toata durerea muta a lumii in privirea ei... sufletel drag...
Chiar azi am donat si eu EUR 75 (pe contul de euro la BRD) pentru Sonia si ma rog din tot sufletul sa reusesti sa strangi cat mai multi bani si astfel suferinta ei sa fie alinata si sa poata sa creasca mare, sa se joace cu ceilalti copii, sa se bucure de viata si de tot ce e mai bun pe lume. Multa sanatate si sa nu va pierdeti niciodata speranta!
Felicia
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !!!
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia
kay spune:
musetto, iti multumim mult si multi pupici bebelusei tale !
MissParker, iti multumim si te pupam mult,mult !
oana de Sosonica 6.06.2007 asa creste Sonia
Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.
50.000 euro pt a salva viata Sosonicii!!!www.helpsonia.com
mai trebuie 20.000 euro !
mayaione spune:
Oana, eram curioasa, tatal Soniei a trecut sambata prin Pitesti?
www.helpsonia.com/" target="_blank">Redati-i Soniei bucuria de a creste langa parintii ei
Povestea nasterii
www.smi.ro/fulguleti" target="_blank">fulguleti
kay spune:
umbla cu doua blonde ??? da, a fost la o nunta.
Sonia
mayaione spune:
Nuuu, era singur in masina, dar ma gandeam ce coincidenta ca a oprit sa ne intrebe unde e Posta. Si eram curioasa, ma gandeam ca poate e sosia lui=)).
www.helpsonia.com/" target="_blank">Redati-i Soniei bucuria de a creste langa parintii ei
Povestea nasterii
www.smi.ro/fulguleti" target="_blank">fulguleti
dandusa spune:
quote:
Originally posted by kay
umbla cu doua blonde ??? da, a fost la o nunta.
Sonia
Faceti ceva...orice/oricit
Ionut/Teo/www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia /www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius
kay spune:
dandusica, eu sa stii ca bag foarfeca ! nu mai suport ! deci daca nu te anunti ca stii sa tunzi,eu bag foarfeca si ciopartesc ! astept invitatie la tuns, ca nu ma mai suport !
Sonia
viezurila spune:
oana nu pot sa te incurajez sa il ignori ca stiu ca ti-ar fi imposibil.. dar daca te consoleaza cu ceva, nimeni niciodata nu va putea lua decizile pe care femeile, atunci cand sunt mame le iau.. ca atare omuletul fie e barbat deci nu va trai niciodata ce traiam noi in sarcina, la nastere si dupa si nu are cum sa inteleaga si nici nu vrea; ori e femeie si nu are copii inca sau nu a putut lua o decizia atat de curajoasa ca a ta, sau e un tanar de 21 de ani care "sufera" ceva asemanator cu Sonia si atunci nu apreciaza viata si deci nu o merita.
Semnat: o viitoare mamica ce isi are probabil locul tot intr-un ospiciu ca ar actiona ca tine, mai ales ca si crede in progresele medicinii
+21
Tweety
kay spune:
Ia uite ca am primit avertisment !!! de ce? pt ca am fost atacata ascuns. adica nimeni nu avea cum sa inteleaga ironia si rautatea acelei persoane... offf, ca sunt si oameni rai si ma intristeaza rau de tot ! eu proasta ca am scris despre Elias si ca nu e atat de minunat cum pare. imi pare rau acum.
de ce am intrat : super eveniment !!!
Sonia, pe care o stiti cu totii, s-a ridicat pe manute ! si a stat ceva acolo !!! sunt foarte mandra de ea ! si azi trecem definitiv la Nan ha 1 !!! de o saptamana ne chinuim, dar acum am reusit !!!
Sonia
Chuny spune:
Am citit discutia si am vazut ca ti-ai cerut scuze de la fata aia. Ciudat !
Nasterea ariciului junior Pozele mele Poze cu noi si Vladimir