Un ajutor pentru Sonia (3)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

quote:
Originally posted by kay

dandusica, eu sa stii ca bag foarfeca ! nu mai suport ! deci daca nu te anunti ca stii sa tunzi,eu bag foarfeca si ciopartesc ! astept invitatie la tuns, ca nu ma mai suport !

oana de Sosonica 6.06.2007 asa creste Sonia

Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.

50.000 euro pt a salva viata Sosonicii!!!www.helpsonia.com

mai trebuie 20.000 euro !

stiu sa tund......,dar cum facem?...,cu doua bebeluse sugare?
ca dureaza nene...,nu pot sa te las necoafata...,ntelegi'matale?
tre' sa te fac gagika de gagika...
vineri,simbata,duminica ,as putea...

Faceti ceva...orice/oricit
Ionut/Teo/www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia /www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Felicitari pentru ridicatul in minute...,ieeeee,super tare...,creste bubu ce sa mai vorbim domnule...

Oana,draga...,tu ai suflet mare...,cine-i om sa aprecieze,apreciaza...,cine ,nu...,va aprecia...,dar mai tirziu...,crede-ma ca stiu ce spun...

Faceti ceva...orice/oricit
Ionut/Teo/www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia /www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

DECI : vineri, sambata sau duminica ma infiintez la usa ta, proaspat spalata pe cap la noi e mai simplu, Sonia papa cu biberonul, asa ca 2-3 ore sta cu bunica ! am inceput sa ma mai relaxez si eu cu copilul asta, adica nu ma mai trezesc noaptea sa vad daca respira ! si deja am curaj s-o las cu bunica 1-2-3 ore ! asa ca, dandusica, ia zi tu o zi in care sa vin la infrumusetat, ca sa comunic mai departe la bunica !

INCA o Super VESTE :

Sonia, acelas bebelus care se ridica pe maini ieri, azi dimineata, la 5 jumate, am pus-o pe burtica sa mai vada mama cum se ridica ea si sa nu mai faca atata scandal pana pregateam medicamentele, si ma intorc sa iau seringa si cand ma uit la ea, ce sa vezi?! era pe spate !!!... da eu tin minte ca am lasat-o pe burta !!! cum oare? lasa ca sunt eu ametita si am vrut s-o intorc, dar n-am mai facut-o. si o pun iar pe burta si stau si ma uit la ea si se ridica intr-o mana, isi arunca micutul cap pe spate si bursc, pe spate... si entuziasmata eu, o mia pun odata. da ulciorul nu merge de prea mult ori la apa, asa ca s-a pus pe un urlat... i-am dat sa pape si s-a linistit !!! deci ne si intoarcem de pe burta pe spate !!!

Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valipop spune:

Bravo Sonia, sa o tii tot asa!

poze
poze 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Felicitari pt micuta nazdravana, sa o tineti tot asa !
Si spor la infrumusetat

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viezurila spune:

felicitari pentru nazdravana Soso!

+21

Tweety

Mergi la inceput

multumim, multumim, multumim !!!

si

!!!

tare mandra sunt de ea ! fata mare, ce mai ! acum ii tot zic "ma-ma" poate-poate... si deja zilnic isi tine biberonul cate un pic la fiecare masa (daca are ea chef) si e taaaaaaare cumintica ! nici nu zici ca am copil in casa ! plange putintel daca-i pica suzi si trebuie reatasata, daca a facut pipi, o schimb si zambeste, daca e cacacica, aici.... e mai complicat,inca nu face singurica... si daca e urlet de foame, am invatat ca... n-am ce-i face ! chiar n-am. nimic nu o poate linisti cand ii e foame... urla de parca n-a mancat in viata ei ! si obosesete ea, sau ajung eu cu papa repejor... si gata... iar zambet !!! simplu, nu? super bebeeeee !!!

Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BarOana spune:

BRAVO SONIAAAAA!!!!!!La mai mare...uite asa incet incet,o sa stea si in fundulet,si la olita si o sa zica si M A M A si satisfactiile vor fi din ce in ce mai mari!!!!Bravo si tie Oana ca esti mereu linga ea si o ajuti sa creasca mare si vinjoasa!!,cit de restul....nimic nu mai conteaza ,decit voi doua si Bunul Dumnezeu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavini spune:

Felicitari Soniuta pt toate p[rogresele, esti ditamai domnisoara acum, maine-poimaine te mariti si ne chemi la nunta!Bravo KAy pt tot efortul pe care l-ai depus, vezi ca deja satisfactiile au aparut.Imi pare rau pt ce s-a intamplat la subiectul cu Eliasul, io l-am urmarit si l-am trimis si unor prietene care aveau dorinta(dar nu o mai au) sa nasca acolo.Te pup, si vino mai des si pe la capsunele!

Lavinia, mamica de Radu Andrei (11 iunie 2007)
http://picasaweb.google.com/Radu.Dobrin

Mergi la inceput

Raportam :

3840 gr
57 cm

70927 Ron
10300 EU (brd+paypal)
1800 USD (brd+moneybookers)

si fata face balonase de saliva ! in fiecare zi face ceva nou !!! spre amuzamentul parintilor !

Sonia

Mergi la inceput