Un ajutor pentru Sonia (3)
Raspunsuri - Pagina 8
karra80 spune:
BRAVO Soniutza la cat mai multe bucurii parintilor.....sa te faci mare si frumoasa
Carmina de MARIA CRISTINA (Winnie) 8 martie 2007
Luna 8
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/75683/ticker2.png%22%20border=%220%22%20%3E%3C/a%3E" target="_blank">Varsta Winnie
Paflo spune:
Felicitari!Mai, mai, da' ce voinicuta e Sonia deja!Auzi tu la ea: sa se ridice in maini si repede, repede sa se si rostogoleasca!Fii pe faza Oana ca imediat se apuca de dansat!
Oana, si Sofia avea uneori scaunul verde si ea papa Nan 1.Atata timp cat nu sunt scaune diareice si micuta ia in greutate...e ok!
Pupam fetitele cuminti!
Florina si Sofia (09.05.2007)
kay spune:
Paflo, pupam mult si multumim de lamurire !!! au ajuns si la mine hainutele si sunt absolut superbe !!! am si "sosetit-o" cu o pereche de la Sofia !!! abia astept sa ma asez linistita si sa o imbrac cu ceva de la tine !!! unele ii sunt inca maricele, Sofia daca nu m-ansel s-a nascut mare-mare ! dar recuperam noi !
Carmina, iti multumim si te -am si noi !
lavini, sa stii ca merita absolut tot, ba inca de 10 ori mai mult !
BarOana, maine-poimaine o pun sa-mi spuna din ce a invatat din Kant ! sa vedem ce intelege ea din cunoasterea kantiana !!!
si azi, spre uimirea mea buimacita, m-am trezit si ma uitam la ea, fara sa ma misc, ca altfel se prinde ca m-am trezit si face scandal... o urmaream, asa, in liniste. ca la documentarele cu lei de pe Animal Planet si odata vad ca trosneste o palma peste carusel si incepe sa cante !!! se plictisea fata si si-a pus muzica !!! iar mi-a explodat inima de fericire !!!
mult !!! (scrisesem mut in loc de mult !!!)
multumesc, Oana_B ! la cate pagini se deschide capitol nou? ca sa stiu sa deschid eu !
si multumesc
oana de Sosonica 6.06.2007 asa creste Sonia
Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.
50.000 euro pt a salva viata Sosonicii!!!www.helpsonia.com
mai trebuie 20.000 euro !
Oana_B spune:
In jur de pagina 20
Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!
kay spune:
Am inteles ! ma interesez la capsunici cum se deschide, si incerc ! pe mine m-a zapacit ultimul subiect al Soniei care avea 126 de pagini... si d`aia n-am intrebat nimic... pup si multumesc !
Sonia
mica0307 spune:
Bravo Soniutzaaaa si pentru kg si pentru intoarceri.
Oana sa imi dai adresa ca sa iti trimit DVD -urile.
Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank">Rugati-va pentru Sonia
Poze
Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet
Hainutze
petit_ange spune:
Bravo Soniaaaaa, ce fetita mare are mama, imediat face si tumbe!
Mami de ingeras - Isabella (21.06.2007)
www.flickr.com/photos/12409567@N03/" target="_blank">Poze cu Ingerasul meu
The world is full of wonders if you look with open eyes!!!
kay spune:
eee, au mai trecut 2 zile si iata ce a mai invatat Sonia : a primit o noua zdranganitoare, pe care se pare ca o adora ! de ce? pt ca o prinde in manuta si o zdrangane... cam 10 secunde si pe urma o scapa ! apoi o cauta cu manuta si o prinde iar si tot asa ! dar n-a uitat-o pe printesa Sisi, fara de care nu adoarme ! se intoarce pe stanga, cu Suzi in gurita, si o cauta pe Sisi si o prinde de manuta, cap, coroana orice ii e mai aproape ! si asa adoarme !
alt lucru pe care il face Sonia : se cearta cu biberonul ! cand mananca scoate tot felul de sunete uitandu-se crucis catre biberon ! si bibe o asculta si ii da laptic !
si de ce sunt cel mai mandra : a facut cacacica singura !!! singura-singura ! ce m-am mai bucurat !!!
in contiuare se uita la lampa de parca e un fluture de noapte ! staaa cu ochii lipiti de lustra...
si, in final, a ajuns la 3930 grame ! in 2-3 zile face 4 kg !!!
pup mult !
Sonia
doina_cel spune:
Soso! Soso! Soso!
Chestia cu papusica e super! Cica e foarte bine si indicat pentru copilasi sa aiba o jucarie preferata cum o are ea pe Sisi, pentru ca ii ajuta in stabilitatea emotionala si in situatiile care le-ar genera altfel frica despartirii de mama (de ex. cand o sa mearga la gradinita, sau daca esti nevoita sa pleci undeva si o lasi cu altcineva; stiu ca acum nu se pune problema de asa ceva, dar o pregatire foarte buna)
Bravo si pentru cacacica! Stim ce mult inseamna. Poate ca pana acum nu facea pentru ca insemna prea mult efort, dar acum uite ca se face mai mare si mai puternica pe zi ce trece.
Nu stiu ce e cu copiii astia si lustrele, si Andrei face la fel Noi deja ii spunem "Domnul Bec", il intrebam daca e interesant si ii povestim chestii despre el...
Noapte buna, fetelor!
Happiness is a smile
Andrei are nevoie de voi!
Despre Andrei pe DC: Situatie CRITICA - Bebelus cu atrezie de esofag 2
Forumul lui Andrei