Un ajutor pentru Sonia (3)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kay spune:

Sybille, stii ca se poate sa ai dreptate? la asta nu ma gandisem... uite ca acum multe se explica ! si nu e un el, e o ea !!!

oana de Sosonica 6.06.2007 asa creste Sonia

Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.

50.000 euro pt a salva viata Sosonicii!!!www.helpsonia.com

mai trebuie 20.000 euro !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

quote:
Originally posted by kay

Oana ,

esti doar o nebuna paranoica
stii cine sunt? te-ai gandit cumva ca poate sunt un omulet care doar a vazut povestea pe un site?
ti-am pus 2 intrebari. cu ce te-am hartuit? apeleaza la lege acum cand iti spun ca esti paranoica , poate scoti vreun dosar de calomnie
imi pare rau , ideea era ca am o vaga banuiala , acum mai mult decat inainte , ca una din cauze esti chiar tu , ca mama , ca nu ai fost tomai ok in timpul sarcinii , dupa cum nu esti ok nici acum . nu vreau sa te jignesc , dar cred ca iti lipsesc cateva doage!
a doua intrebare era retorica , si menita doar sa iti ridice niste semne de intrebare , dar in nebunia ta nu ai inteles asta!
revenind in cotidian , du-te , femeie la un ospiciu , durerea ti-o fi luat mintile , in caz ca le aveai inainte. ai grija sa nu mori tu prematur de inima rea!

P.S. ( mai sobru si la obiect , dupa o discutie la o tigara cu prietena mea care este viitor medic ) sunt foarte ok cu astfel de campanii pentru un om trecut de varsta adolescentei. sunt foarte ok cu o operatie de 1.000.000 de euro chiar pentru a prelungi cu cateva luni viata unui batran. Dar un copil , Oana? Un copil? e copilul tau , dar tu esti egoista! pentru Dumnezeu , te-am intrebat toate astea ca sa te gandesti macar o secunda la complicatii. Stiu , ca mama nu poti decat sa speri , dar gandeste-te macar o secunda daca fiica ta va avea probleme cand va fi ceva mai mare. nu iti inchipui ce durere e in sufletul unui adolescent care constientizeaza viata si stie ca are o complicatie care ii va fi in curand fatala. te-ai gandit la asta? te-ai asigurat ca nu o sa se intample asta? atat voiam sa stiu si sa te fac si pe tine atenta asupra acestui detaliu.
P.S2 voiai sa stii cine sunt . ei bine , sunt un tanar de 21 de ani , student , care nu are nimic de a face cu paranoia pe care ai enuntat-o anterior. mailul catre tine , poate , a fost doar o refulare a unor trairi mai vechi. totul e ok acum. daca ai avut rabdare sa citesti pana aici , vreau sa imi cer scuze pentru ce am scris mai sus! duminica aceasta am sa pun la biserica cate o lumanare pentru tine si fetita ta!

asta am primit azi, de la ADrian Asaftei.

Sonia

POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

quote:
Originally posted by kay

Oana ,

esti doar o nebuna paranoica
stii cine sunt? te-ai gandit cumva ca poate sunt un omulet care doar a vazut povestea pe un site?
ti-am pus 2 intrebari. cu ce te-am hartuit? apeleaza la lege acum cand iti spun ca esti paranoica , poate scoti vreun dosar de calomnie
imi pare rau , ideea era ca am o vaga banuiala , acum mai mult decat inainte , ca una din cauze esti chiar tu , ca mama , ca nu ai fost tomai ok in timpul sarcinii , dupa cum nu esti ok nici acum . nu vreau sa te jignesc , dar cred ca iti lipsesc cateva doage!
a doua intrebare era retorica , si menita doar sa iti ridice niste semne de intrebare , dar in nebunia ta nu ai inteles asta!
revenind in cotidian , du-te , femeie la un ospiciu , durerea ti-o fi luat mintile , in caz ca le aveai inainte. ai grija sa nu mori tu prematur de inima rea!

P.S. ( mai sobru si la obiect , dupa o discutie la o tigara cu prietena mea care este viitor medic ) sunt foarte ok cu astfel de campanii pentru un om trecut de varsta adolescentei. sunt foarte ok cu o operatie de 1.000.000 de euro chiar pentru a prelungi cu cateva luni viata unui batran. Dar un copil , Oana? Un copil? e copilul tau , dar tu esti egoista! pentru Dumnezeu , te-am intrebat toate astea ca sa te gandesti macar o secunda la complicatii. Stiu , ca mama nu poti decat sa speri , dar gandeste-te macar o secunda daca fiica ta va avea probleme cand va fi ceva mai mare. nu iti inchipui ce durere e in sufletul unui adolescent care constientizeaza viata si stie ca are o complicatie care ii va fi in curand fatala. te-ai gandit la asta? te-ai asigurat ca nu o sa se intample asta? atat voiam sa stiu si sa te fac si pe tine atenta asupra acestui detaliu.
P.S2 voiai sa stii cine sunt . ei bine , sunt un tanar de 21 de ani , student , care nu are nimic de a face cu paranoia pe care ai enuntat-o anterior. mailul catre tine , poate , a fost doar o refulare a unor trairi mai vechi. totul e ok acum. daca ai avut rabdare sa citesti pana aici , vreau sa imi cer scuze pentru ce am scris mai sus! duminica aceasta am sa pun la biserica cate o lumanare pentru tine si fetita ta!

asta am primit azi, de la ADrian Asaftei.

Sonia

pt. oana nu are rost sa il bagi in seama ignora-l e cuvantul de ordine, e plina lumea de astfel de specimene si ma gandesc cum oare il rabda pe el D

pt individu' cu pricina: nu iti doresc raul dar gandestete ca toate au o masura pe lumea asta cu ce masura dai cu aia primesti, si in alta ordine de idei citind ce ai debitat in randurile acele, iti doresc sa treci prin ce a trecut oana si discutam atunci in cunostinta de cauza despre ce ar fi facut tu....pana atunci taci si veziti de treaba ta de viata ta!

PS sunt sigur ca nu esti parinte si dupa parerea mea nici nu meriti!

oana ai toata admiratia mea, Soso e o lupataoare si da DD a vrut ca ea sa traiasca, DD lucreaza prin oameni si da ti-a dat in momentele grele sa ai langa tine oameni care sa va ajute, nu astfel de specimene care nu fac deloc cinste speciei umane!

..si un animal lupata pt puiul lui!

POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carstea spune:

KAY,c.d-ul pe care ti l-a trimis Mihamora este la MICA307.O sa ti-l trimita ea daca ii dai adresa.
PUPICI pentru Soniuta!si FORTA pentru tine!

POZE rares(7 mai 2007)
Am 4 luni /sunt barbat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petit_ange spune:

La multe lunisoare Soniaaaaa!!!

Mami de ingeras - Isabella (21.06.2007)
www.flickr.com/photos/12409567@N03/" target="_blank">Poze cu Ingerasul meu

The world is full of wonders if you look with open eyes!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Kay,

Initial ma gandeam sa-ti spun ca astfel de persoane pt care capul foloseste doar ca umbrela nu merita decat IGNORE. Conform principiilor lui nu ar trebui sa existe neonatologie, terapie intensiva pt bebelusi prematuri ... ca deh pt bebelusi nu are rost sa te lupti, ci doar pt adolescenti si batrani. Un idiot!

Dar totusi ceva nu-mi suna bine.
Parca ziceai intr-o postare anterioara ca e redactor-sef la Monitorul de Iasi. Si in timp ce citeam mesajul, in spatele cuvintelor vedeam o persoana fffff tanara. Un raspuns impulsiv cu limbaj de gasca. Apoi am vazut un tanar student de 21 de ani.
Am sincere dubii ca redactorul-sef al Monitorului de Iasi este un pusti de 21 de ani. Ceva nu se leaga.

Mergi la inceput

guidinde, se pare ca nu e redactourl acela. ci doar o coincidenta de nume. poate ca e un tanar care a suferit foarte mult in viata, care la randul lui e bolnav si care ma avertizeaza ca asa cum el a suferit, poate sa sufere si Sonia... nu stiu, ma gandesc la orice. cine stie?

orice om are dreptul la viata, dreptul la viata e inalienabil. e in Declaratia Univarsala a Drepturilor Omului, articolul 3.

Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauradi spune:

Sa-ti traiasca fetita,Oana!Multa sanatate,fericire si noroc! La multi ani,Sonia!

Laura

Mergi la inceput

multumim mult de urari ! sa dea DD sa fie bine pentru toata lumea !Soso e bine, ne chinuim cu trecerea de la pre nan la nan ha 1 si e cam greu cu lactoza asta, da incet-incet se obisnuieste !

mare eveniment ! azi a prins o jucarie in mana pt prima data si a inceput s-o zdrangane in aer si a si ras ! concomitent !!!

cam atat. acum doarme, asa ca ma duc sa fac papa !!

puuuuuuuuuup fetele !!!

Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musetto spune:

Draga Kay, am citit si eu povestea fetitei tale si m-a impresionat nespus. Sotul meu a depus 30$ in contul paypal (iti trimit un pm cu mai multe detalii). Am fi vrut sa fi putut pune mai mult, dar avem si noi o Sonia mica acasa care ne pune la cheltuiala :) Ii dorim multa, multa sanatate Sosonicii tale si sa creasca mare si frumoasa !

PS: Nu iti mai pierde vremea cu indivizi ca cel care ti-a scris ineptiile acelea. Se vede ca nu stie ce inseamna sa ai un copil. Pastreaza-ti energia pt Sonia si incearca sa ignori asemenea mesaje.

Mergi la inceput