Un ajutor pentru Sonia (3)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

Oana rezolva cu netul mai repede sa ne mai zici de Sonia sau poate Cristiana ne mai tine si pe noi la curent. Pupam fetele!

www.helpsonia.com/" target="_blank">Redati-i Soniei bucuria de a creste langa parintii ei
Povestea nasterii
www.smi.ro/fulguleti" target="_blank">fulguleti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_cel spune:

Soso, Oana, ne e dor de voi pe aici! Sper ca sunteti ok... Si va rugam frumos sa va intoarceti numai cu vesti bune .

Va pupam .
Andrei, Doina si Dragos

Happiness is a smile

Andrei are nevoie de ajutorul vostru ! (mai sunt de strans inca 44.000 EUR, din 161.000 EUR)
Despre Andrei pe DC: Situatie CRITICA - Bebelus cu atrezie de esofag 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxie spune:

Oana, asteptam sa ne mai scrii. Mamicilor care mai vorbiti cu ea la telefon, ce mai fac fetele noastre?

Roxie, bubulutza Denisa (23 decembrie 2005)si bebe Mihnea Sebastian (11 ianuarie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana58 spune:

Va salutam si va sarutam cu drag!

Fetele sunt bine, dar nu au net, iar eu nu am avut timp prea mult. Dar trebuie sa va tin la curent cu concertul de chiuituri ale Soniei!!
Incearca sa comunice cu jucariile sau cu caruselul sau ...uneori si cu mama prin chiuituri! E...Nu va inchipuiti acum ca scoala vecinii, pentru ca la ea totul este mai in surdina, dar....sunt suficient de tari!!
Raportam:4400 g si cred 60 cm.
Incepem sa stam pe burtica cu capusorul ridicat muuult timp si il tinem aproape si in pozitie normala.
Le-am transmis gandurile voastre bune!
Oana m-a rugat sa va spun ca ii e tare dor de voi si ca spera sa i se restabileasca cat mai iute legatura la net.

Va sarut cu drag,

Cristiana

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana58 spune:

Din pacate va anunt - acum am aflat si eu - ca fetele sunt din nou internate la IOMC!
Dimineata Sonia a refuzat mancarea, lucru total neobisnuit pentru ea,a vomitat, plangea disperata si a capatat o culoare pamantie! Ajunse la spital, unde a mai vomitat odata au descoperit o oxigenare de 50 -60%, deshidratare destul de pronuntata si probleme stomacale... De fapt cam de vreo saptamana bea laptic fara lactoza pentru ca avea scaunul cam moale..
Asa ca, acum este iar cu branule, cu sonda stomacala si in repaos digestiv....
Sper sa nu dureze mult!
O sa va tin la curent cu starea ei.

Cristiana

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paflo spune:

Sa te faci repede bine, Soniuta!

Florina si Sofia (09.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

offf, Doamne ajuta pentru Sonia si Kay

gabi, mamica lui-Albert Mihai, 10.05.2007
minunea mea
poze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunele de mai-iunie2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamari spune:

KAY - Ma rog pentru voi!

Anca si Andrei Cristian (28 mai 2007)
poze sept-oct

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Doamne, nu imi vine sa cred. O sa o sun maine pe Oana sa vad ce se intampla.

Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank">Rugati-va pentru Sonia
Poze/Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet/www.youtube.com/watch?v=PAJHlaXKGGs" target="_blank">Maya rade in hohote
Hainutze

Mergi la inceput