Un ajutor pentru Sonia (3)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kay spune:

buna dimineata !

azi, m-a trezit Sonia cu o precizie de ceas elvetian, la 5:32 fix. ora ei. da nu s-ar abate de la 5:32 nici sa fie rupta de foame ! si a papat pana au mai ramas 20 ml care s-au racit si i-am pus la incalzit bibe.

eu azi am o zi plina, dupa emisunea Corinei Danila au inceput avalanse de invitatii in emisiuni. azi la 11 am la Antena 1, iar la 4 la Romantica... macar de-ar fi frumos azi, sa ma bucur putin de iesitul din casa... cu toate ca ce poa sa te bucure cand iesi si oriunde ai sta, in fata casei talle incepe o coada de masini care se termina, invatiabil, la Romana...

Sonia se incapataneaza sa stea la 4300 gr... dar parca se lungeste... o sa o mai masor diseara cand ajung eu acasa... ce trista sunt ca plec toata ziua... ma gadesc c-olas cu soacra si cu Alex, e ok, da tot nu stiu ei sa fac ce fac eu... da maine ma revansez !

In rest astept sa vina 10 noi, sa verific conturile, sa le afisez, poate au mai crescut...

VROIAM SA INTREB : DACA BANII STAU IN CONT, AU DOBANDA? ADICA SE INMULTESC? SAU STAU DEGEABA ACOLO? ca ma gandeam ca la 300 mil, o fi ceva dobanda, nu? si asa se mai castiga un banut...

hai ca v-am pupat, ca in 2 h tre sa ies pe usa si ma duc sa ma pregatesc !

natynic, nu m-ai suparat, doar ca eu stiu ce stiu, stiu ce e acolo si e tare frustrant sa vina sa-ti zica cineva asa ceva... plus ca nu sam deschis subiectul acela pt Sonia, sa mai vada cineva si sa se mai stranga banuti. departe de mine gandul !!!

Annisia, pupam mult si te mai asteptam pe la noi !

doina, mult de tot si sper sa nu te superi, dar la orice emisiune voi participa voi vorbi despre Andrei, despre ce i s-a intamplat lui si despre situatia conturilor voastre. macar asa sa va pot ajuta, daca altfel nu stiu cum ! muuuuuuuuuuuuuuuuuult !

oana de Sosonica 6.06.2007
asa creste Sonia

Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.

50.000(germania)-75000(sua) euro pt a salva viata Sosonicii!!!www.helpsonia.com

rest de strans : 17.000(germania)-42.000(sua)euro !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_cel spune:

Oana, cum sa ma supar??? Poate reusim sa schimbam ceva. E inadmisibil sa fie atatia copii in situatii atat de grave si sa nu ii ajute cei care ar trebui sa o faca de fapt si de drept, asta in contextul in care toti parintii platesc cotizatii, uneori chiar grase, la stat si la asigurarile medicale. Ar trebui sa recunoasca atunci cand sunt depasiti de situatie, in aceste cazuri speciale, si atunci sa se faca demersurile astfel incat statul sa ofere suport familiilor.

Daca pot ajuta cu ceva, sa imi spui. Eu ai vazut ca nu ma pricep sa vorbesc in direct, sunt cam emotiva, dar incerc sa ma perfectionez daca e cazul . Macar de s-ar auzi glasurile noastre "unite".

Tu iti accesezi contul de gmail? Ti-am propus ceva acolo...

Va -am si mult succes la emisiuni. Vrem si noi sa te vedem! Cand esti pe Antena? Ca pe aia cred ca o putem vedea pe net.

Pupicistul si cu mine

Happiness is a smile

Andrei are nevoie de voi!
Despre Andrei pe DC: Situatie CRITICA - Bebelus cu atrezie de esofag 2

Forumul lui Andrei

Mergi la inceput

Oana, ziceai ca vrei niste hainute de aici pentru Soso. Daca comanzi repede, daca ajung in timp util la noi, le poate aduce Dragos in Ro (pleaca saptamana viitoare miercuri).

El sta numai o zi in Buc, are multe de rezolvat si o sa fie foarte alergat, asa ca nu stiu exact cum o sa poata face sa ti le predea, dar chiar daca nu apucati sa va vedeti le poate lasa la niste prieteni de-ai nostri si va punem in legatura sa le iei de acolo.

Iti dau adresa noastra pe gmail, ok?

Daca nu ajung in timp util la noi acasa, ti le trimitem prin posta.

Happiness is a smile

Forumul lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns push_up spune:

Buna Oana! am asteptat cu sufletul la gura sa te vad in emisiune la Romantica dar nu a fost difuzat nimic in direct...s-a iontamplat ceva?
asteptam sa te vedem si anunta-ne din timp si pe noi cand mai mergi la emisiuni sa fim cu ochii pe tine pupici si sanatate multa multa multa!!!Dumnezeu sa va ocroteasca!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

doina, nu cred ca am cand... eu nu o sa am net o perioada, asa ca nu prea cred ca reusesc, plus ca n-am nici cea mai mica idee cum se transfera banii astia pe net... o sa o fac old fashion way, iti trimit prin western si mi le trimiti prin posta. Dragos are nevoie de geamantane? ca as putea sa i le dau ! cat despre emisiuni... nu sunt cine stie ce. in afara ca te topesti in reflectoarele alea, daca nu esti persoana publica si nu ai un back-up puternic, poti sa faci orice ca nu se intampla nimic ! da nimic !

push_up, emisiunea in direct a fost la euforia. la romantica inca n-am filmat, ca e filmare de exterior si a plouat azi. am mai tras o emisiune la antena, anunt cand intra !

o sa lipsesc cateva zile, nu o sa am net, dar o sa ma tina mama la curent cu ce faceti voi !

oana de Sosonica 6.06.2007
asa creste Sonia

Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.

50.000(germania)-75000(sua) euro pt a salva viata Sosonicii!!!www.helpsonia.com

rest de strans : 17.000(germania)-42.000(sua)euro !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns push_up spune:

plecati si o sa ne fie dor de fete...spunei lui ingeras (Sonia) ca o iubim si ca o sa va simtim lipsa chiar daca sunt doar cateva zile
PS emisiunea de la euforia am vazut-o dar credeam ca celelalte sunt in direct...hai pup la fete

Mergi la inceput

Oana, m-am gandit cum putem face cu banii de hainute. noi avem si un cont eur in ro la brd , asa ca asta cred ca ar fi modalitatea cea mai simpla pt tine, nu stiu cum de nu m-am gandit pana acum... oricum, vezi tu daca vrei sau nu, vorbim.

din mesaj pari un pic stresata, ai grija de voi

Happiness is a smile

Forumul lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexAlice spune:

La multe lunisoare si multi ani cu sanatate Soniutei dragi!

Alex, mama lui Alice (15 iunie 2007)
http://www.totsites.com/tot/alice_frumusica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BarOana spune:

Uauuuuuu!! 5 lunisoare. la mai multe si SANATOASE!!!Sa traiasca si sa va bucure viata si voi sa fiti fericiti alaturi de ea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florina spune:

La multe luni si ani, Sonia!
Sa fii sanatoasa in primul rand, sa cresti mare si sa-ti bucuri parintii!

Va pup cu drag,
Florina

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
Florina, fericita de Teodora(27.06.07) siTudor(5 ani)
Teodora, capsunica mea iubita
www.onetruemedia.com/shared?p=2ec9af00903bd34b9e16cb&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Asa a crescut baietelul meu, Tudor

Mergi la inceput