Un ajutor pentru Sonia (3)
Raspunsuri - Pagina 13
tanima_i2002 spune:
Ai fost ok.
Am vazut si eu pozele cu mandra ta si este un ingeras de copil. Sa va dea Dumnezeu putere sa treceti peste aceste greutati si sa va puteti bucura una de alta linistite. Multa sanatate Soniei si tie multa putere si nervi de otel.
Mamica lui Rares (15 oct 2006)
poze diverse
Botez Rares 7-8 luni Litoral 2007
kay spune:
saru`mana mult, fetelor ! v-am simtit langa mine ! si daca nu ocupam 3/4 din ecran si aveam cam... 5 ore la dispozitie, era si mai bine !
oana de Sosonica 6.06.2007
asa creste Sonia
Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.
50.000(germania)-75000(sua) euro pt a salva viata Sosonicii!!!www.helpsonia.com
rest de strans : 17.000(germania)-42.000(sua)euro !
push_up spune:
Buna! am vazut emisiunea aseara ..ce sa zic sa-ti dea Dumnezeu putere sa lupti pt fata ta si mult optimism..stiu ca e usor sa vb de pe margine dar nu cred ca poti face mai mult decat faci...cat despre vinovatie nici gand de asa ceva stiu ca noaptea cand pui capul pe perne te intrbi de ce tocmai ea copilul tau de ce Doamne? sau daca nu ai gresit tu cu ceva...Dumnezeu le aseaza pe toate asa cum considera si nu ne putem opune vointei lui pt ca atunci cand nu mai avem nicio speranta atunci totul revine la normal.am pierdut si eu anul trecut o persoana importanta din viata mea (mama) dar Dumnezeu mi-a dat in schimb un baietel cand nici nu mai credeam ca se poate intampla asa ceva .
Cat despr stangerea banilor am auzit ca sotul tau lucreaza in televiziune poate poate strnge ceva mai multi bani daca mediatizeaza mai mult cazul pt ca fiecare are sansa lui .Cu Dumnezeu inainte si fii alaturi de Sonia nu te da batuta... EA ESTE O LUPTATOARE SI DUMNEZEU O VEGHEAZA!
mayaione spune:
Oana am urmarit aseara emisiunea, esti o frumoasa si o finuta.
www.helpsonia.com/" target="_blank">Redati-i Soniei bucuria de a creste langa parintii ei
Povestea nasterii
www.smi.ro/fulguleti" target="_blank">fulguleti
doina_cel spune:
Oana, as vrea sa te fi putut vedea si eu aseara, sunt sigura ca ai fost super . Si ma bucur mult de tot ca exista astfel de initiative ample pentru a ajuta copilasii cu probleme, sper sa primeasca mai mult sprijin in lupta lor...
Iti multumesc ca ai vorbit si despre Andrei
Happiness is a smile
Andrei are nevoie de voi!
Despre Andrei pe DC: Situatie CRITICA - Bebelus cu atrezie de esofag 2
Forumul lui Andrei
kay spune:
doina, mult ! n-ai pt ce sa-mi multumesti, eu iti sunt datoare toata viata ca m-ai ajutat sa gasesc clinica, si asa a putut fi facuta operatia Soniei. fara tine si implicarea ta, ar fi murit !
sunt un grup imens de oameni care ne-au ajutat, si le multumesc din suflet ! si sunt cateva persoane "cheie", fara de care ajutorul minunat pe care l-am primit ar fi fost in van. si pentru ei am cate o multumire speciala !!!
fiecare rugaciune a fost primita si ascultata, iar datorita VOUA, Sonia gangureste acum un "aaaaaaa" !
muuuuuuuuuuuuuult !!!
oana de Sosonica 6.06.2007
asa creste Sonia
Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.
50.000(germania)-75000(sua) euro pt a salva viata Sosonicii!!!www.helpsonia.com
rest de strans : 17.000(germania)-42.000(sua)euro !
doina_cel spune:
ti ti taaa ga ba ba da! si de Andrei pt Soso si . (nu te stradui sa intelegi ce isi zic, e pe "bebeluseasca"
Happiness is a smile
Forumul lui Andrei
Annisia spune:
Salut Kay!!!! Nu am mai scris de ceva timp la acest subiect, dar asta nu inseamna ca nu va urmaresc evolutia. Ma bucur mult pentru piticutza ta dulce si sper ca si tu vei fi ok. Poate ca nu e decat o sperietura sau un semnal de alarma in sensul de a nu-ti neglija sanatatea. Ai spus tu bine ca daca tu te imbolnavesti cine va mai avea grija de Sonia??? Te rog sa ai grija de tine, pentru ca in primul rand iubitica ta traieste datorita tie care ai crezut in ea si ai luptat mereu. Pupici multi, multi, multi!!!
Bebe Yannis creste mare
Pozne
doina_cel spune:
ce mai fac Soso si mamica ei?
Happiness is a smile
Forumul lui Andrei
natynic spune:
Kay, iti cer scuze ca te-am suparat cu cele scrise la subiectul despre Elias. Nici eu n-am fost inteleasa, dar nu meriti sa te necajesti. Iti sunt alaturi
naty 17+ cu
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png