Un ajutor pentru Sonia (3)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Oana - multa putere si sanatate Soniei! Sa va ajute Dumnezeu sa adunati suma necesara pentru a salva viata Soniei!

Mami 15+ si Vladic (17.10.2006)
Sunt major!!!
barza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

buna dimineata !

azi ne prezentam cu vesti bune !

Sonia creste, creste, creste ! ieri am tras o maaaaaare spaima. de ce? tinand-o eu pe Soso in brate, simt ca toracele e oarecum iesit in afara. si ma uit eu speriata, o dezbrac, iau stetoscopul, ascult cord, shunt, respiratii, plamani... nimic anormal. si pun eu mana pe telefon si sun una dintre pediatre, care ma linisteste (probabil o fi zis ca sunt nebuna) si-mi zice, Oana draga, copilu creste, i se dezvolta inima, plamanii... e normal sa se mareasca si cavitatea toracica... deci m-am linistit ! are fata plamani mari ! si inima creste ! ce bineeeeee ! si se si vede ca i-au crescut vasele de sange pt ca a inceput sa aiba o usoara-usoara cianoza cand nu se oxigeneaza suficient. de ce? pt ca shuntul are un anumit diametru care va corespunde cu diametrul vaselor de sange pana cand acestea vor creste si mai mult, iar diametrul shuntului nu va mai fi sunficient pt a transporta fluxul de sange pompat de inima catre plamani. am fost coerenta? sper ca da ! si cu cat Sonia e mai mare, cu atat cresc vasele de sange si shuntul... ii ramane mic ! atunci trebuie facuta corectia ! abia astept ! nu ca mi-as dori s-o vad iar operata si in spital, dar imi doresc din tot sufletul s-o vad ncu o anatomie normala !

alaltaieri a fost vaccinata cu Infarix hexa, vaccinul pt 2 luni. pana acum nu a fost sigur sa fie vaccinata, dar acum... a plans putintel, pt ca ei ii era somnic, dar s-a linistit repede. nu a facut nici un efect secundar, ba chiar in ziua aia a luat 50 gr !

azi are 4230gr si in lungime nu stiu ce sa va zic, ca are un puseu de crestere zilele astea, si in fiecare zi ii se modifica lungimea. acum 3 zile avea 59, azi dimineata cam 61... da n-am masurat-o "pe bune" inca azi.

ieri a avut un scaun mai moale, am rezolvat-o ! ii pusesem jumatate de masura de cereale cu orez in biberonul de seara, si ma asteptam sa se constipe... dar se pare ca stomacelul ei nu e pregatit sa digere asa ceva, asa ca i le-am scos !

ccam atat face grasa mea azi, inclusiv gusita, grasime pe fundulet si spate !

oana de Sosonica 6.06.2007
asa creste Sonia

Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.

50.000(germania)-75000(sua) euro pt a salva viata Sosonicii!!!www.helpsonia.com

rest de strans : 17.000(germania)-42.000(sua)euro !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Oana, multa sanatate in continuare. Sunteti niste luptatpare amandoua si meritati tot ce e mai bun pe lume.
Pupam Sosonica, grasunica cu freza aricioasa si ii dorim sa ramana sanatoasa si puternica pana la urmatoarea interventie.

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

roxanici, iti multumim mult pentru urari !

fetelor, maine seara o sa intru in direct in emisiunea Corinei Danila, pe Euforia de la 8 la 10. acu daca ma fac de ras, macar sa va am pe voi acolo...

oana de Sosonica 6.06.2007
asa creste Sonia

Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.

50.000(germania)-75000(sua) euro pt a salva viata Sosonicii!!!www.helpsonia.com

rest de strans : 17.000(germania)-42.000(sua)euro !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

O iei si pe Soso?. Ne e dor de ea!

www.helpsonia.com/" target="_blank">Redati-i Soniei bucuria de a creste langa parintii ei
Povestea nasterii
www.smi.ro/fulguleti" target="_blank">fulguleti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

E Oana la Euforia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

O vad!!!!Am recunoscut-o fara sa citesc ca vine la emisiune!!!!

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
poze

Ramonel39+ Beatrice Alessia
AMR 6 de zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

suntem cu ochii pe euforia . bravo, oana!

chris + alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyannna spune:

bravo oana...suntem alaturi de tine!http://tt.lilypie.com/ortVp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Oana,

Sper ca aceasta emisiune sa reprezinta un nou boost pt strangerea de fonduri pt Sonia.

Mergi la inceput