Un ajutor pentru Sonia (3)
Raspunsuri - Pagina 11
valipop spune:
Stai putin, Oana, nu dispera, poate ca nu e dracul chiar asa de negru, uneori doctorii se cam grabesc sa arunce cu diagnostice. Mai fa niste investigatii si in alta parte, mai cere o parere. Te rog, nu te pierde cu firea, nu te lasa doborata, lupta in continuare asa cum ai facut-o si pana acum.
Iti doresc numai bine si multa putere sa depasesti greutatile din viata ta.
poze
poze 2
kay spune:
ariadna234, am uitat sa-ti multumesc pt melodie, e minunata ! o asculatam amandoua in fiecare dimineata si ne inveseleste mereu !
oana de Sosonica 6.06.2007
asa creste Sonia
Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.
50.000 euro pt a salva viata Sosonicii!!!www.helpsonia.com
rest de strans : 17.000 euro !
MissParker spune:
Oana, toate cele bune, tin'te tare si nu-ti pierde speranta! Suntem alaturi de tine, de voi!
Felicia
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !!!
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia
kay spune:
Felicia, iti multumesc !
azi am tras o spaima cu Sonia... s-a "mucificat" si s-a trezit urland ca respira greu pe nas... dar am apreciat ca nu s-a cianozat !
v-am zis ca are 4090 gr? si deja ii e mic costumasul intreg marimea 60... se cere masurat maine dimineata si anunt rezultatul ! si s-a trecut singura la 5 mese in loc de 5, se trezeste la 7 dimineata si ne jucam si ne iubim pana pe la 7 jumate, 8 si pe urma papa 130 ml, pe urma doarme iar pana pe la 10 jumate-11, mananca iar, ne jucam, se uita 5-10 minute la Baby Einstein, ne mai jucam putin, la 1 mananca iar, pe urma mai doarme, la 3-3 jumate mananca iaaaaaaaaaar, se mai joaca/maraie/rade, adoarme iar si se mai trezeste pe la 7-8 sa faca baita si sa pape iar ! asa ca e un bebe cuminte, mancacios si vesel ! ce poti sa-ti doresti mai mult? ( in afara de o inima sanatoasa, sau macar o malformatie mai simplu de corectat) ? NIMIC !!!
mult !
asa creste Sonia
Sonia
lulu75 spune:
Oana, ti-am scris pe mail ce ti-am promis.
Stiu ca iti este greu sa faci fata greutatilor din fiecare zi, dar gandeste-te ca in scurt timp, Sonia va avea o inimioara sanatoasa si ficatul tau o sa intinereasca cu 100 de ani. Sanatate multa pt amandoua si putere sa invingeti toate greutatile.
Luminita si Andrei Tudor - iubirea mea (16 august 2005)
Album Andrei
www.dropshots.com/lulu75" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii ingerasului meu
Paflo spune:
mai, mai, dar cresteti tare frumos! Oana, am mai trimis 50 RON in contul Raiffeisen (nu e mult, dar atat am putut acum). Pupam fetita bucalata!
Oana, imi pare rau sa aud ca ai probleme. Incearca sa tii regim! E foarte important! Ai luat legatura cu un endocrinolog/diabetolog?
Florina si Sofia (09.05.2007)
gabdyd spune:
Oana, sa va dea DD multa multa sanatate la amandoua! M-a impresionat foarte tare povestea voastra. Sosonica e o dulce!
Ai grija de tine! E posibil ca problemele pe care le ai sa provina si din timpul sarcinii, datorita tensinii crescute. Te rog mult, nu te neglija!
dandusa spune:
Oana,
draga mea,nu te supara...,sint sigura ca analizele vor iesi bine,ai sa vezi...,sint atitia dr pe la noi care au "harul" sa te alarmeze...,dr care fac din tintar,armasar...Eu zic mai bine,sa nu te stresezi pina vei face toate analizele,Sonia are nevoie de tine si d-zeu va avea grija de amindoua...,sint sigura de asta...
Am vazut poze cu Soso,doamneeee este superbaaaa, simt ca as vrea s-o smotocesc,s-o gindil,s-o musc,sa-i fac de toate...si abia astept unda verde de la mami...Va pupam tare,sintem alaturi de voi si va promitem ca totul va fi bine
Faceti ceva...orice/oricit
Ionut/Teo/www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia /www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius
kay spune:
vaaaaaaaai dandusa am uitat complet de tuns ... oricum duminica a fost urat, nu? eu am stat in pat toata ziua, ne-am jucat cu Soso...si tot netunsa sunt... offfff.... ...
acu sa va dau vesti bune :
Soso are si anume :
4140 gr
59-60 cm
azi am surprins-o conversandu-se cu jucarelele... da cu mine n-ar shimba 2 gangureli ! ieri ne-am jucat cu... fatza mea : bagat degete in ochi, tras de nas, incercat sa-mi prinda limba cand ma strambam la ea si multe zambete Sosonicesti.
tot azi face vaccin adica e bine, da nu prea-mi place ca o inteapa...
si tot azi n-am stat degeaba si am tras 2 filmulete si cateva poze ! uploadez si dau link-ul direct !
a, si descoperind eu conversia euro-dolar, am aflat ca avem jumate din banii pt AMERICA... deci poate-poate strangem de America ! ca ar fi 70-80000 euro pt America... om vedea !
asa creste Sonia
Sonia