Un ajutor pentru Sonia (3)
Raspunsuri - Pagina 16
Irinel spune:
Oana draga mea, ma rog pentru voi. O sa fie cu siguranta bine. Si bebelusii perfect sanatosi mai au probleme de genul asta, si la Sosonica e normal din pacate ca atunci cand e ceva in neregula sa aiba desaturatii (asa cred cel putin). Va doresc sanatate multa si sa reveniti sanatoase acasa cat mai curand. Pupici dulci la amandoua.
D-na Cristiana multumim pentru vestile despre Sosonelul drag.
Sa ne rugam pentru ei si sa-i ajutam sa zambeasca sanatosi:
Stefanel / Andrei/ Sonia / Darius / Teo / Ionut
Irina, Daniel (28 Mai 2004) si ingerasul Maria
Alyna24 spune:
Sonia, ne [ruga ]pt tine!
Oana, fii tare!
O sa fie bine , o sa vezi!
PS:Am vazut la tv ca exista un formular E112(parca) care se ia de la casa de Asig de Sanatate si care faciliteaza posibilitatea operarii si tratamentelor bebelusilor in strainatate daca in Ro nu ste posibil!
Oare Kay stie ceva despre asta?Poate o poate auta cumva cu operatia!
Alyna cu pitik de Davidik (22 Aprilie 2007)
doradora spune:
multa sanatate soniutei! asteptam vesti bune!
chris + alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri
petit_ange spune:
Soniutza, ne gandim la tine si la mamica ta.
Mami de ingeras - Isabella (21.06.2007)
www.flickr.com/photos/12409567@N03/" target="_blank">Poze cu Ingerasul meu
The world is full of wonders if you look with open eyes!!!
anymony spune:
Am vazut-o pe Oana azi pe antena la 9595...e o tipa super tare!
Mi-a placut modul in care a pus problema-avea dreptate...desi a suparat pe unele"genii "de pe acolo. E inadmisibil sa nu vezi malformatii majore la morfo eco.
Sanatate Soniei...
Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)
www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina
Povestea nasterii Ioanei-Catalina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina
Pepsi spune:
oana, imi pare tare rau, multa sanatate micutei, sa se faca bine!ai grija de voi!
Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
Pepsi spune:
oana, imi pare tare rau, multa sanatate micutei, sa se faca bine!ai grija de voi!va pup
Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
Vali5 spune:
oana, multa sanatate Soniei! Ma rog sa fie totul bine si sa iesiti cat mai repede din spital!
Valentina, mamica lui Andrei - 24.04.2007
Botez
Prima excursie
gaby76 spune:
Oana, va doresc multa sanatate si putere sa invigeti!
Am vazut inregistrarea de la 9595...mamaaaa, ce gatuita era madam doctor ca-i faci de ras...si, ma rog, la ce se astepta? sa le multumesti??? Daca nici in ultimul ceas nu vor sa accepte ca sunt depasiti de situatie si vor sa se limiteze doar la ce au invatat prin facultate, atunci eu nu-i mai inteleg pe medicii astia!!! A spus doctora aia ca suferinta pentru ei e ceva normal... stiu ca te durifici, ca sa spun asa, dar sa vezi suferinta ca fiind "normala" asta n-o mai inteleg...
Inca odata va doresc multa sanatate si tie si Soniei! Ai grija si de tine ca sa poti avea grija de Sonia (stiu ca-i usor sa dai sfaturi) Va pe amandoua!
http://tt.lilypie.com/1sCmp2.png
http://s220.photobucket.com/albums/dd96/gabriela1976/?mediafilter=all
push_up spune:
atunci cand nu mai ai resurse cauta sa te gandesti la Dumnezeu sigur mai gaseste El pt tine ceva resurse ...optimismul nu trebuie sa-ti lipseasca pt ca nu o faci doar pt tine o faci pt intreaga lume si pt copilul tau.omenirea are nevoie de sonia si asa cum stim copiii sunt marturiile vii ale lumii.fruntea sus curaj mult ca de sustinut te sustinem noi tu trebuie doar sa ai grija ce sanatatea ta si sa te mobilizezi ca pentru sonia nu exista mama mai buna pe lume...hai ca trece-ti si peste asta ca doar sunteti niste luptatoare si femei puternice de care avem nevoie mare ...sanatae multa si sa dea Dumnezeu sa nu mai aveti treaba cu spitalele...va pup si iti multumim ca ne impartasesti problemele tale ,bucuriile,ca putem sa fim alaturi de voi.milioane de pupici