Mamici de septembrie-octombrie 2007 (95)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Felicitari Ripley!

Ramona, si la noi e la fel kk, o parte solida o parte apoasa, e normal la bebelusii alaptati la san.

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Andruzza, nastere usoara!

Eu am fost cam suparata ieri cu botezul. Restaurantul la care aranjaseram sa facem pe 10 noe, ne-a facut o surpiza neplacuta-a incurcat rezervarile, adica salonul rezervat de noi-etajul, inscris de seful de salon mai fusese dat de catre patron si altcuiva si acum ne propuneau parterul in conditiile in care s-ar auzi muzica de la etaj. Asa ca aseara am cautat pe net restarante si am trimis sotul la discutii, am gasit unul dragut chiar langa biserica si astept sa imi calculeze oferta.

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vmkriss spune:

prognoza pentru iarna 2007-2008:
Da zapada peste noi, intr-o luna
Prima incercare serioasa de instalare a iernii se va produce in a doua jumatate a lunii viitoare, cand temperaturile vor atinge valori de -10 gradeC. De altfel, meteorologii sunt categorici: va fi o iarna cu viscole si zapada din belsug, dar si temperaturi de pana la -15 grade C.

Estimarile pentru iarna lui 2007-2008 arata, pe baza unor modele climatice folosite de meteorologii britanici, ca vom avea un anotimp rece normal din punct de vedere termic: cu temperaturi maxime intre -1 si 9 gradeC si minime intre -15 si 2 grade. 'Exista indici climatici care sugereaza ca precipitatiile ar putea depasi cantitatile obisnuite pentru aceasta perioada, mai ales in sud-vestul Romaniei. Totodata, se vor produce si viscole, precizie au insa estimarile cu intervale de anticipatie mai mica', ne spune dr. climato-log Roxana Bojariu,
din cadrul Adminitratiei Nationale de Meteorologie (ANM).

De aceeasi parere este si Jason Nicholls, meteorolog la Accuweather.com, care spune ca in Romania abia in fe-bruarie si martie se va simti cel mai bine faptul ca e iarna. 'Anotimpul va debuta cu vreme blanda, care va deveni tot mai rece. Lunile cele mai bogate in ninsori vor fi februarie si martie', spune el.

Meteorologii spun ca se va incadra in limitele normale de temperatura pentru aceasta perioada (maxime intre 4 si 14 grade C si minime intre -5 si 5 gradeC). Cel mai frig va fi in nord. Sunt asteptate ninsori in centru tarii si in zonele de munte.

Vor fi maxime intre -1 si 9 grade C. Cel mai rece va fi in centru, la munte si in nord, unde termometrele vor arata valori chiar sub -15 grade C. Zapada va fi mai multa in vestul, nordul si centrul tarii. In sud, precipitatii normale pentru aceasta perioada.

La munte, fulguieste chiar in acest weekend
Pana la venirea iernii, meteorologii ne avertizeaza ca weekendul acesta vom avea parte si de prima zapada. Mai precis, sambata si duminica vremea se va raci brusc si vom ajunge la temperaturi minime sub zero grade.
'Sambata vor fi ninsori la munte si, trecator, in nordul Moldovei. Duminica vremea va continua sa se raceasca', a declarat Mihaita Hustiu, meteorolog ANM.

FLORI si Eduard-Alexandru (23 septembrie 2007)
Poze BB

Flori graviduta si BB la echo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Am bagat un ochi inainte sa il scot afara pe Andrei desi el ar da semne ca vrea sa doarma. Eu sunt dusa rau cu capul...nici nu vreau sa va mai deprim. Nu ma mai suport asa cum arat, nu imi mai place nimic, nu ma mai inteleg cu nimeni, nu vreau sa aud si sa stiu de nimeni, sunt frustrata ca nu ma ajuta nimeni sa pot iesi si eu, ma cert cu sotul pentru botez. Mda...

Apropos de botez, la crama de la Doina unde voiam nu mai sunt locuri, varianta ar fi parte din salon. Nici nu stiu ce sa zic. Imi vine sa plang si alta nu. Ma rog, discutiile nu privesc numai restaurantul ci faptul ca eu vreau numai familie si apropiati. Chiar nu am chef sa ma socializez cu toti colegii lui si cu atat mai putin sa il vad pe el toata seara cu ei in loc sa ma ajute cu BB. Ca il stiu eu, il uita dumnezeu acolo si nu e chip sa il iei de acolo. In plus nu am chef de discutii de birou. Si urasc invitatii din obligatie. Ce sa mai zic...Pana la urma mi se va respecta dorinta dar ma asteapta ochi scosi pentru mult timp.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Isabeluta, profita de orele libere.

Ceamica, bine ai revenit si felicitari!

Emma si Miaunici, stiu ca e greu.

Ripley, felicitari, sa fie sanatoasa si norocoasa!

Mandarinutza, imi pare rau ca ai probleme cu restaurantul. Nici eu nu sunt prea incantata.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

FELICITARI FETELOR PENTRU BEBELINI!! NASTERI USOARE IN CONTINUARE SI BEBEI SANATOSI!!!!
..fetelor la cezariana de urgenta nu se mai face taietura orizontala??..ci de la buric in jos??

ROXANA 38+ "ursuletz" GEORGE IONUTZ
11 ZILE pana mami si tati fac un an de casnicie!! BEBE TE ASTEPTAM CU DRAG!!!

"Doamne ajuta-ne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

isabeluta

andrruzza

alinus, ceamica, ripley felicitari mamicilor !!!!!!

roxana,sabina multumesc mult de complimente
Ebonee e copia lui tati,asa zice toata lumea
ramona sa stii ca si eu am fost norocoasa sa primesc un jet de pipi de m-a udat toata imi venea sa o mananc fiindca apoi se zambea la mine.

noi asteptam moasa ca trebe sa apara,ieri a fost doctorita si vineri vine pediatra.Ebonee e super ok,o bebelusha perfecta cum zice moasa
sta cumintica si singurica in patut cat timp eu fac treaba,gangureste si se cearta,parca nici nu as avea bebe,multumesc Lui Dumnezeu ptr.ca mi-a dat un copil asa bun.

eu am slabit 15 kg,dar......... mai am multe de dat jos.

va pup si va doresc o zi faina

Danielle de Ebonee (02/10/2007)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Felicitari Ripley si Ceamica!
Andrruzza, tin pumnii! Recuperare usoara si laptic mult!

Sim si Stefan (25.08.2007)
Poze
BB Stefan creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Isabeluta fericire, sanatate si noroc!

Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Roxana, nici nu stiu ce sa mai spun. Ai parte de o gramada de griji si necazuri. Uite un , poate te mai inveseleste.
Noi ne-am trezit pe la 12, i-am dat sa pape si acu da sa doarma iar. Sa vad cum fac azi pt ca trebuie sa ma duc sa iau invitatiile si sa ajung si pe la Cora.
Din ciclul tara arde si baba se piaptana, am incercat aseara si mi s-a parut ca sunt din nou virgina, desi nu inteleg de ce, ca doar am facut cezariana. Cred ca de vina e pauza prea mare...

Sim si Stefan (25.08.2007)
Poze
BB Stefan creste

Mergi la inceput