Mamici de septembrie-octombrie 2007 (95)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramonarosca spune:

Cristina si eu patesc ceva de genul, dar nu chiar asa de rau. Ideea e ca nici eu nu suport sutienul, dar am niste maieuri mai stranse pe corp si am bagat tampoanele pe san direct in maieu. Se mai fatzaie un pic dar stau acolo. Incearca poate tine si la tine. EU am luat tampoane de san de la chicco, care sunt ceva mai mari cred, dar sunt bune pentru situatie. Pupici!
Ramona

Fetelor va rog raspundeti-mi si mie la intrebarea cu kk, ca tot stresata sunt!!!
Va multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Alinus, felicitari pentru BB IULIUS!!! Recuperare usoara si mult laptic!
Isabeluta, La Multi Ani!
Andruzza, nastere usoara astazi!
Ceamica, felicitari!

Gabriela si bebe Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Ramona, in prima saptamana asa erau si scaunele Sarei, si eu m-am stresat rau, am sunat pediatra si am facut chiar coprocultura! Dar e normal la sugarii alaptati la san!

Mergi la inceput

Fete, inca o veste de la Cluj:

mesaj de la RIPLEY:

Sunt Iris Maria, am 2600 si 50 cm, o voce strong si sunt frumoasa foc!Suntem bine ambele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina85ss spune:

mandarinuza si ramonarosca multumesc ptr raspuns o sa incerc atunci asa,sa vedem daca merge.
Fetelor fetita mea mannca din ora in ora si nu mai pot!! Ma dor sanii de la atata supt.La voi cum este,la cat timp mananca? I-ati facut un program sau mananca la cerere?

Cristina + GIULIA 21.09.2007
http://s195.photobucket.com/albums/z98/scristina85ss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Alinush, sa va traiasca Iulius, sa creasca mare, sanatos si sa va aduca numai bucurii!

Ripley, felicitari mamico, si bun venit printesei Iris! O face mama soprana?

Isabeluta, la multi ani, sanatate si numai impliniri!

Gabriela, ce vesti bune imi dai! Eu credeam ca ai renuntat de tot la san. Bravoi mami! Persevereaza! Brava si pentru performanta cu kk!

Betty, insanatosire grabnica lui Mario si putere tie sa treceti cu bine peste incercarea asta. Sper sa ajungeti acasa cat mai repede!

Prisi, iti trit acum PM.

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Miruna
Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina85ss spune:

Ramonaroscafetita mea face kk de vreo 3 ori pe zi si tot asa e cum spui tu,apoasa de culoarea mustarului si iese de parca ar face pipi,in jeturi .Insa eu nu imi fac griji atat timp cat nu se plange de dureri de burta,febra,nu si-a pierdut apetitul si nu e agitata.Deci parerea mea e sa stai linistita

Cristina + GIULIA 21.09.2007
http://s195.photobucket.com/albums/z98/scristina85ss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

LA MULTI ANI, ISABELUTA !
Sa ai numai zile senine alaturi de bebele tau scump ! Frumos cadou ai primit, savureaza-l !
Felicitari, Alinush !
Felicitari, Ripley !
Felicitari, ceamica!
Sa va creasca mari si sanatosi puii si sa va aduca numai bucurii !

ramonarosca, cred ca e normal, si la noi kk e cam la fel, cand il gasesti in pampers nu-ti dai seama, dar daca te fericeste cu o prestatie live, la schimbat de scutec ( si noua ni se intampla ) poti observa ca de fapt este apos. Practic o parte e lichid, nu e o chestie omogena.
Betty, asteptam vesti bune de la voi, sa ajungeti curand acasa refacuti ! Multa sanatate !
cristina85ss, la noi alaptarea e la cerere. Da, sunt uneori zile cand mananca din ora in ora iar mami ajunge cu tzitzi ferfenitza pana seara
Emma, dar de ce n-ai dormit noaptea ? Sper ca nu din cauza vecinilor ! Nu poti sa "furi" o ora-doua in timpul zilei ?

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )
www.flickr.com/photos/11799927@N07/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Multumesc Gabriela si Cristina.
M-am mai linistit.
Cristina, cu alaptatul si eu il astept pe bebe sa-si faca programul,ca eu nu vad inca cum i l-as putea face eu. Pana acum 2-3 zile si Vladutz se trezea din ora in ora la papa, acum la 2 ore, iar noaptea ne uimim ca se trezeste la 3ore, chiar 3 jumate. Acum sunt mai multumita, desi am numarat si papa de 10 ori pe zi (adica in 24h), si si pe mine ma dor sfarcurile tare. Dar lasa ca daca el papa e bine si de ce suge mai mult, mai mult laptic vine la noi.
Pupici!
Ramona

Mergi la inceput

Luy multumesc!
Cristina am uitat sa-ti zic ca pe langa faptul ca papa de 10 ori pe zi, de fiecare data suge cam 20-30 minute.
La voi cat suge bebe?
RAmona

Mergi la inceput