Mamici de septembrie-octombrie 2007 (95)
Raspunsuri - Pagina 5
kriss79 spune:
quote:
Originally posted by RGE
FELICITARI FETELOR PENTRU BEBELINI!! NASTERI USOARE IN CONTINUARE SI BEBEI SANATOSI!!!!
..fetelor la cezariana de urgenta nu se mai face taietura orizontala??..ci de la buric in jos??
ROXANA 38+ "ursuletz" GEORGE IONUTZ
11 ZILE pana mami si tati fac un an de casnicie!! BEBE TE ASTEPTAM CU DRAG!!!
"Doamne ajuta-ne!!"
Nu stiu cum este acum, dar cand m-a nascut pe mine mama (acu 28 de ani:) cu cez. de urgenta ca aveam tripla circulara si 42 de sapt..asa i-au facut taietura..de la buric in jos..ca cica nu mai era timp si asa se putea scoate copilul mai repede..
Burtik
Nasi 7/07/07
Pentru Alessia
Cristina 37+ cu Alessia Stefana
AMR 9 ZILE!!
carpatina spune:
Felicitari Alinus! Bun venit pe lume bebe mic si viitor "tribar".. asa cum ti-a ursit Roxana!
Mami de Ioana (27.09.2007)
carpatina spune:
Felicitari ripley! Bun venit pe lume Iris Maria!
Andruzza
Ramonarosca, daca alaptezi e normal sa aiba 6-7 scaune pe zi.. si sa fie "fluide"
Mami de Ioana (27.09.2007)
cristina85ss spune:
ramonaroscala mine bebele suge vreo 15 minute si se cam ineaca datorita faptului che lapticul curge cu presiune si nu are timp sa inghita din cauza asta uneori mai folosesc pompa de muls.Problema este ca s-a cam obisnuit sa doarma cu tzitzi in gura si altfel nu mai vrea sa adoarma fie ca ii este foame sau nu.Nu stiu cum sa o dezvat ca suzeta o refuza,abia o conving la biberon
Cristina + GIULIA 21.09.2007
http://s195.photobucket.com/albums/z98/scristina85ss
laviniaN spune:
Piciulika FELICITARI MAMICO!sa cresteti mari si sanatosi ,fericiti si sa va aduca numai bucurii.
Radu tu ai fost la inaltime nici nu-i de mirare ca te iubeste Piciulika asa mult.
Noi suntem tare colicoase,am incercat de toate,tot felul de picuri,ceaiuri dar fara nici un efect.
acum incercam infacol daca nu merge nici cu asta nu stiu ce sa-i mai dau.
am mai crescut si noi suntem in grafic avem catre 4 kg,problema e ca nu am suficient laptic mai bine spus foarte putin doar o masa pe zi este de la titi restul este formula.saracuta nu refuza sanul dupa ce a mancat din biberon
trebuie sa caut alte tetine pt ca cele de la chicco sunt mai mari si se ineaca mereu mie si frica sa o hranesc.
mi-a facut si o alergie corp...desi ciudat pe crema scrie ca e hipoalergenica.
poate am gresit si eu si nu trebuia sa o fac cu crema de corp asa micuta,acum nu mai pun nimic,o spal doar cu ceai de musetel.
Va atasez si un link cu pozele Mirunei de la nastere si pana la 3 saptamani ,acum avem aproape 5 sapt trebuie sa mai adaugam poze.
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3b53cdd38545f1ebd4376b&source=category&category_id=all
LAVINIA & Miruna Antonia(5 sept 2007)
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3b53cdd38545f1ebd4376b&source=category&category_id=all
laviniaN spune:
Ripley,Ceamica,Alinus FELICITARI!sa aveti bebei sanatosi si mancaciosi .
Izabeluta LAMULTI ANI!
laviniaN spune:
eu sunt zombi nu sunt in stare sa scriu nici un mesaj cap coada,ma omoara cu bibilutul ei cum al scapa din gura cum urla ca un leu ,pe langa colicile de rigoare.
pe 3 nov avem si noi botezul,abia am gasit restaurant liber,imi inchipui ce e la Bucuresti daca si la noi sunt probleme.
Gabriela77 spune:
Offf, Lavinia, imi pare rau ca nu ati scapat de colici.
Ana, cum sa abandonez? Nici vorba...Si eu si Sara sintem niste luptatoare, ma speriasem pe la 4 saptamani ca pierd laptele ca nu prea mai aveam spor nici la muls. Si am fost tare trista. Adevarul ca nu ajuta ea, adormea la san dupa 3 minute si nu o mai trezeai nici puscata. In schimb tragea din biberon ca disperata. Dar am insistat la fiecare masa si cu sanul si uite ca s-a dat pe brazda, acum asa frumos trage fata mamii...Si productia de lapte a crescut! Bine ar fi sa ne descurcam exclusiv cu sanul, desi nu prea cred...Voi cum sinteti?
Roxana, cu asa zambaret nu ai voie sa te deprimi...Uite de la mine
Sim, felicitari pt reluarea activitatilor diXtractive...Eu cred ca nici nu o sa mai stiu cum se face...hehehe...Ar trebui sa merg si eu la controlul de 6 saptamani. Auziti, acum baie pot face?
Eu am fost la coafor,am profitat de vizita soacra-mii, m-am tuns scurt, m-am plictisit de par lung!
Gabriela si bebe Sara (29.08.2007)
bernix spune:
Scriu si io repede, fara sa citesc din urma, ca daca ma apuc sa citesc cine stie cand mai scriu. Sufar ca nu sunt atat de eficienta ca Sim si Roxana.
Intai despre noi... Suntem bine, crestem, am depasit 3 kg, suntem vorbareata, stam treze din ce in ce mai mult timp si vrem companie. Dar nu oricum, cantat si dansat cu bb in brate. Asa ca eu stiu deja pe dinafara toate versurile cantecelelor din cutiutele muzicale, ca de vreo 5 zile prestez la greu intre 6 si 9. orice oprire sau asezare in pat are drept rezultat tipete neconsolate, de parca patul ar avea ghimpi. Noptile se doarme in cea mai mare parte... Mai sunt si episoade de tipete si plimbat prin casa, insa astea sunt exceptii.
Stimi ca m-am plans ca aveam probleme cu scosul aerului din stomac dupa masa si ca ajungeam la varsaturi din acest motiv.
Multumita sfaturilor voastre reusesc acum sa obtin o ragaiala aproape la fiecare masa, insa problema varsaturilor inca persinsta. Acu' varsa imediat cum nu mai are sanul in gura, pana sa apuc s-o ridic pe umar. Trebuie sa bag ceva viteza.
Felicitari noilor mamici, sa va traiasac puii, sa fie sanatosi si veseli!
Isabeluta, la multi ani!
Bernix si Degetica (Ana Elena)
Poze Bebe
urmychance spune:
Gabriela ... sa iti fie de bine tunsoarea...asteptam poze.
Sim...dupa o cezariana, oare dupa cat timp poti face ? Eu ma simt bine, iar lohii mai am asa ca in ultima zi de ciclu. Am doar 3 sapt. de la nastere. Dar chef aveti?
Cele cu cezariana - ati facut baie? Dupa cat timp? Eu am facut doar dus pana acum, dar tare mi-e dor de baie ( e preferata mea")
cand intram in post?
http://picasaweb.google.com/urmychance/TUDOR
iubirea mea - Tudor Constantin