Mamici de septembrie-octombrie 2007 (95)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

quote:
Originally posted by Gabriela77
[Eu am fost la coafor,am profitat de vizita soacra-mii, m-am tuns scurt, m-am plictisit de par lung!

Baga si poza mai Gabi!

Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by urmychance
cand intram in post?

pe 14 noiembrie

Mergi la inceput

Gagici...

pe prima pagina am pus propunerile de pana acum pentru numele de la scutece.
M-am gandit ca, pana pe 15 ale lunii in curs (octombrie) sa mai adun(am) propuneri. Pe 15 inchidem lista de propuneri si, pana pe 31, fiecare isi da cu parerea cam care ar fi cea mai potrivita "titulatira" Evident,din lista tocmai infaptuita.

Daca vreti, fac eu centralizare de propuneri/voturi.. insa va rog sa-mi trimiteti MP, ca mi-e mai usor.

Sper sa nu ofensez ca am trecut deja la treaba inainte sa va intreb, insa nu am prea mult timp liber..

Pupici, in special maicutelor necajite .. betty si luy. Sanatate si Doamne ajuta! (Se vede ca am vorbit cu parintele, nu?)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Hai ca tocmai imi propusesem sa nu ma mai vaicaresc, nu de alta, dar eu de regula sufar de un fel de astenie de toamna si am cate o criza existentiala anuala. Problema este ca sotul meu sufera si el de asemenea astenii si cand ne nimerim amandoi e de rau. Dar acum chiar explodez. Dupa 2 ore de invartit carutul afara ca Andrei nu doarme nici chip (aporpos, eu cred ca am copii rezistenti la aer, ca nici sora-sa nu dormea afara), in sfarsit a cazut baiatul lat. Si nu ajunge ca avem santier alaturi cu fierastrau electric si bocaneli de pus tigle, la casa de langa se fac reparatii si sunt niste bocaneli de mi-a sarit mie inima din loc, am zis ca se darama peretele comun. Asa ca mi-au trezit baiatul care se mataie acum...bietul, si asta e ora lui de nani adanc. Zau daca se poate dormi...nu pot nici sa gandesc cu asemenea ciocane in cap. Ma rog, capul meu oricum e defect.

Sim, nu mai spune grozavii, ca eu care am nascut normal nici nu vreau sa ma gandesc. Si cand te gandesti ca sotul meu abia astepta. Eu numai cand imi amintesc de data trecuta imi piere orice chef.

Lavinia, las ca trec si colicile astea. Tare dulcica Miruna! Imi pare rau ca se incarcau greu pozele si nu am reusit sa le vad pe toate.

Bernix, chiar ma gandeam la voi. Bine ca ati crescut, ia sa vezi cum ne ajungeti din urma. Cunosc patutul cu ghimpi...oare nu asa sunt toate?

Carpatina, vad ce de organizatorice iti arde, dar de Ioana nu zici nimic. Eu sunt de acord cu orice vreti voi.

Apropos de acorduri, a ramas ca facem botez la Doina, rezervam jumatate de salon. Ma enervase mama cum ca e ciudat, cum e cu muzica si altele, insa nene eu fac masa de botez nu chef de nunta. In plus incepuse si mama ca e harmalaie, pai daca invita sotul peste 100 de persoane cum voia nu tot harmalaie este? In fine, deci localul e stabilit, sper. Cat despre invitati nu am de gand sa cedez, ne rezumam la familie si apropiati.

In alta ordine de idei, eu cred ca am o depresie de la schimbari hormonale. Cum am observat azi secretia tipica de ovulatie nu m-ar mira sa ma trezesc cu menstruatia exact la controlul de 6 saptamani ca data trecuta. Ma rog, acum l-am programat la 7 saptamani, adica saptamana viitoare.

Offf, bebelusul meu plange mititelul. La cat sunt eu de dusa cu capul acum, cred ca iau ciocanul ala si le dau astora in cap cu el. Or avea net la puscarie?

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Apropos de baie - aici nu se recomanda sa se faca baie daca alaptati la san. Teoria lor e ca lohiile n-au ce cauta in contact cu mameloanele!

Eliza (06-09-07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Felicitari Alinus si un bebe sanatos!

Bine ati venit Mami si Mirella sa va triasca pui!

La multi ani Isabeluta!

Ce marca e caruselul cu melodiile culte Sabina??

Ali37si Enrico 7ani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Rge cu taietura de urgenta asa este.

Urmy la cezariana pot sa faci baie...si daca ai chef dai bataie.

Betty sanatate puiului...cam tampiti cei de la spital, cum naiba nu te lasa cu el??cu o masca pe fata daca erau probleme...

Rox esti tare stresata, incearca sa nu te mai autocritici si sa te consumi din orice...stiu ca esti nedormita, neplimbata si etc...intr-adevar poate sa fie si o chestiune hormonala, bucurate atunci daca iti vine ciclu macar scapi de o grija.

Ali37si Enrico 7ani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Urmy, mie mi-au zis fara baie in cada 6 saptmani, doar dus.Eu tot ceza am avut.

Roxana, daca mai cauti bodyuri in 6 capse, eu tocmai am cumparat cateve de la Piciul de 3 luni, au si cu maneca lunga si scurta si aveau destul de multe. Am luat si un combinezon de iesit afara ca vad ca vine vremea rea.

Vmkriss, multumim pentru prognoza!

Am lasat copilul in carut cu soacra in fata blocului, ca in ultimul timp cum ma intorc de la plimbare si intram in casa se trezeste. O las sa mai dorma linistita.

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceamica spune:

Urmy ,

mie mi-a zis ca pot sa fac baie cand vreau eu !
Ma rog , asta mi-a zis la 15 zile de la cezariana.

Voi cum reusiti sa va adormiti bebeii ca eu una am stat de la 4 la 5,30
Cam atat stau de fiecare data
Sa incerc sa-i dau niste tuica?

:))))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Lavinia, e scumpa foc Miruna Antonia, ma bucur ca fetele noastre au un prenume comun! Si noi ne-am mai confruntat cu episoade de colici, dar acum suntem mai bine.

Carpatina, mie imi place tare mult "dulceturi si papanasi" pana acum. Multumim pentru initiativa.

De Nana mai stiti ceva?

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007

Poze

Mergi la inceput