*** LA REDOUTE *** (55)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Nushu,felicitari..de 1000 de ori felicitari!Sa-ti ajute D-zeu sa fie bine.
Frumoase hainute,am vazut ce s-a mai cumparat.
WE placut!

Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

va multumesc frumos abia astept sa merg la eco si sa aud ca e bine bble meu

cu cumparaturile ma opresc un pic acum...nu de alta dar nu stiu ce transformari vor aparea in silueta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Felicitari nushulica! Sarcina usoara!
Acu' trebe sa arunci un ochi la haine de burtoase si de bb!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Ura, o sa mai avem un bebe redoutist! bravo Nushu!
Io am livrat primul bebe redoutist, cel putin asa au zis fetele...
Iti doresc si eu sarcina usoara si sa aveti un bebe sanatos si voios!
Cu silueta nu-ti face griji, te-am vazut io in poze, slaba esti si asa o sa fii si dupa;
Ai greturi deja?
Ce va doriti? fetita sau baietel? sa nu-mi raspunzi "orice, numai sanatos sa fie", ca sigur va fi sanatos si dupa ce o sa te linistesti si cu treaba asta, o sa incepi sa te gandesti " oare ce-o fi?"

Mi-au intrat banii pe chargeback, pana la ultimul banut, cum a zis ci Clau.

, mamica de David (24.04.2007)
poze David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addya spune:

am primit si al 2-lea colet din cele 2 din 29 sept.
era la posta bine-mersi, de cate ori a fost sotzu alea se uitau dupa o scrisoare...cat o scrisoare nu ditamai punga!
deh, daca el e la alta adresa, postarita mea nu s-a putut baga...

nu am decat asta:
http://www.laredoute.fr/vente-t-shirt-raye-les-impeccables-femme.aspx?productid=324112760&documentid=207607&categoryid=22904502&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16.
E frumusel, nu are alb aproape deloc, bumbac foarte placut, subtire gen tricou, lungutz peste fund
Imi place dar nu prea seamana cu poza. Cadou "geaca" bej.

Adina si Razvan

Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Ma bucur, ella, ca ti-ai recuperat banii . Am uitat, la ce banca ai facut chargebackul?

addya, pe ala il am si eu, l-am luat in vara, la reduceri, mai ieftin...dar are alb si nu e deloc sub fund, e o bluza normala ca lungime. Materialul e un pic grosutz. Cred ca ti-au trimis ceva ce semana. Macar dungi orizontale are?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unboticutz spune:

nushulica, felicitari ! iti doresc un bebe sanatos si voios!

am facut si eu o comanda in contul cecului; ma costa foarte mult sa-l incasez si nu mi-a convenit. comanda mea e din 2oct si va veni la parinti in provincie; aveti idee dureaza mai mult decat in bucuresti?

---------------------------------------
common sense is not really so common

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Nushu felicitariiii, sa fie intr-un ceas bun!!! O sa fim matusici

Ella avem deja 2 bb redoutisti, al tau primul, bb Anna de Tania al doilea, acu' vine al lui Nushu.

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

clau, chargeback-ul a fost la Raiffeisen; si au fost prompti, mi-au virat de pe 10 oct, desi mi-au promis pe 12 oct; dar eu pana azi nu mi-am mai verificat contul.

, mamica de David (24.04.2007)
poze David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vlada spune:

Felicitari Nushu !!!!
Acu sa te tii cumparaturi pt bebic.....tocmai bine se nimereste la reduceri cand o stii ce sex are....

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput