*** LA REDOUTE *** (55)
Raspunsuri - Pagina 18
ionela-roxana spune:
A ajuns coletul a carei comanda o trimisesem prin posta .A fost inregistrata in data de 1 si livrata (asa scria pe cutie) in data de 5 .
www.laredoute.fr/vente-ballerines-crochet.aspx?productid=324098521&documentid=207607&categoryid=30363522&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank">Balerini crosetati - balerinii crosetati pe negru si argintiu (am umblat cu cei rosii foarte mult si inca arata foarte bine plus sunt foarte comozi si usori )
www.laredoute.fr/vente-donna-turbinosa-ferrari-de-puma.aspx?productid=324106148&documentid=346107&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=12&vsn=lesaub" target="_blank">Adidasi Puma Ferari - adidasi puma ferrari rosii - SUPERBI si extrem de comozi .Am avut emotii pentru marime dar stau foarte bine pe picior .
www.laredoute.fr/vente-2-pantalons-velours-cotele-lave-enfant.aspx?productid=324103736&documentid=346107&categoryid=23112415&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank">Set 2 pantaloni catifea baieti - pantaloni grosi de catifea nr 138 cam mari am mai comandat astazi un set un numar mai mic . Sunt grosi , frumosi , merita .
www.laredoute.fr/vente-2-salopettes-bebe.aspx?productid=324104023&documentid=346107&categoryid=23112415&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank">Salopete - salopete . Sunt ok am mai comandat un set numar mai mic , ce comandasem sunt foarte mari .materialul e ok nu sunt foarte groase .
www.laredoute.fr/vente-les-3-t-shirts-manches-courtes-garcon.aspx?productid=324094255&documentid=207607&categoryid=22920638&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank">Set 3 tricouri - celebrele tricouri la set de 3 .Am luat marimi mai mari pt vara avand in vedere pretul .Sunt ok , am mai luat si la inceputul anului si s-au comportat bine la spalat .
www.laredoute.fr/vente-le-pantalon-battle.aspx?productid=324094452&documentid=414707&categoryid=22920638&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank">Pantaloni baieti - arata surprinzator de bine , din nou mari , subtirei mai de primavara .Am luat camouflage si mastic .
www.laredoute.fr/vente-lot-de-3-t-shirts-manches-longues-enfant-prix-mini.aspx?productid=324122105&documentid=201207&categoryid=22920638&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank">Set 3 bluze - cam subtiri parerea mea dar totusi ok .
www.laredoute.fr/vente-les-2-shorties-en-dentelles.aspx?productid=324114513&documentid=207607&categoryid=22939451&single=&hasnext=1&hasprev=0&direct=false&pagesize=16" target="_blank">Shorties - shorties de dantela cu fundita , sunt superbi ....... am furat ideea de aici.![]()
Am mai avut niste helanci pt copii dar nu acelea cu capse si chiar erau frumoase si grosute dar nu le gasesc .
Aseara a venit comanda si am si trimis inca una fara nici o problema.
Am pus codul de FDP 0 gasit aici.
ionela-roxana spune:
uau....pana am scris eu mesajul a aparut o veste buna .
Felicitari viitoarei mamici .
gabitaco spune:
nushulica iti doresc din tot sufletul o sarcina usoara, la termen si un bb sanatos si norocos.
Sa dea Bunul Dumnezeu sa fie totul bine si in iunie sa va tineti fericiti in brate copilasul mult dorit.

Am si eu aviz pt comanda din 3 oct 

.... ma duc mai pe seara la oficiul postal sa ridic coletul.
Abia astept sa vad gecuta fetei.Revin diseara cu impresii ....
Gabriela si
Mateea Ioana
Povestea nasterii
Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.
gabitaco spune:
uitai sa va intreb .... Cum sunt hainutele de la AWS pt fetite? Corespund bine marimile? Calitatea.... ???
Ca vreau sa ii comand ceva fetei si nu are decat marimea 86 sau 102-care pica din start ca e prea mare. Vreu ceva sa ii vina si in primavara bine.
Va multumesc.
Gabriela si
Mateea Ioana
Povestea nasterii
Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.
alinabojuc spune:
Aha Nushulica pana la urma e cu ochisori.
Iti doresc numai bine si sa ai grija de tine. Oau ce de hainite o sa cumperi acum...
iti mai tre un dulap.
alina
addya spune:
nushulica, Doamne ajuta!!!!

sarcina usoara si bebe sanatos va dorim!!!!
Adina si Razvan
Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet
Jasmine spune:
Nushulicaaaa,bravo fato!!!
Te felicit si iti doresc sa ai un bebe sanatos.
Ai vazut ca ne-am prins imediat de ce iti era rau? ![]()
croco21 spune:
Felicitari Nushu, iti doresc sarcina usoara si un
sanatos! O sa fii o super mamica! 

http://community.webshots.com/user/croco21