*** LA REDOUTE *** (55)
Raspunsuri - Pagina 19
andreap spune:
Nushu,felicitari

..de 1000 de ori felicitari!Sa-ti ajute D-zeu sa fie bine.
Frumoase hainute,am vazut ce s-a mai cumparat.
WE placut!
Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004
nushulica spune:
va multumesc frumos
abia astept sa merg la eco si sa aud ca e bine bble meu![]()
cu cumparaturile ma opresc un pic acum...nu de alta dar nu stiu ce transformari vor aparea in silueta mea![]()
elyanne spune:
Felicitari nushulica!
Sarcina usoara!
Acu' trebe sa arunci un ochi la haine de burtoase si de bb!!!
www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena (23 octombrie 2004),
Andrei si
Mihai (3 martie 2007)
ella_74 spune:
Ura, o sa mai avem un bebe redoutist! bravo Nushu!
Io am livrat primul bebe redoutist
, cel putin asa au zis fetele...
Iti doresc si eu sarcina usoara si sa aveti un bebe sanatos si voios!
Cu silueta nu-ti face griji, te-am vazut io in poze, slaba esti si asa o sa fii si dupa;
Ai greturi deja?
Ce va doriti? fetita sau baietel? sa nu-mi raspunzi "orice, numai sanatos sa fie", ca sigur va fi sanatos si dupa ce o sa te linistesti si cu treaba asta, o sa incepi sa te gandesti " oare ce-o fi?"
Mi-au intrat banii pe chargeback, pana la ultimul banut, cum a zis ci Clau.
, mamica de David (24.04.2007)
poze David
addya spune:
am primit si al 2-lea colet din cele 2 din 29 sept.
era la posta bine-mersi, de cate ori a fost sotzu alea se uitau dupa o scrisoare...cat o scrisoare nu ditamai punga!
deh, daca el e la alta adresa, postarita mea nu s-a putut baga...
nu am decat asta:
http://www.laredoute.fr/vente-t-shirt-raye-les-impeccables-femme.aspx?productid=324112760&documentid=207607&categoryid=22904502&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16.
E frumusel, nu are alb aproape deloc, bumbac foarte placut, subtire gen tricou, lungutz peste fund
Imi place dar nu prea seamana cu poza. Cadou "geaca" bej.
Adina si Razvan
Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet
claujro spune:
Ma bucur, ella, ca ti-ai recuperat banii
. Am uitat, la ce banca ai facut chargebackul?
addya, pe ala il am si eu, l-am luat in vara, la reduceri, mai ieftin...dar are alb si nu e deloc sub fund, e o bluza normala ca lungime. Materialul e un pic grosutz. Cred ca ti-au trimis ceva ce semana. Macar dungi orizontale are?
unboticutz spune:
nushulica, felicitari
! iti doresc un bebe sanatos si voios!
am facut si eu o comanda in contul cecului; ma costa foarte mult sa-l incasez si nu mi-a convenit. comanda mea e din 2oct si va veni la parinti in provincie; aveti idee dureaza mai mult decat in bucuresti?
---------------------------------------
common sense is not really so common
madau spune:
Nushu felicitariiii, sa fie intr-un ceas bun!!!

O sa fim matusici![]()
Ella avem deja 2 bb redoutisti, al tau primul, bb Anna de Tania al doilea, acu' vine al lui Nushu
.
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
ella_74 spune:
clau, chargeback-ul a fost la Raiffeisen; si au fost prompti, mi-au virat de pe 10 oct, desi mi-au promis pe 12 oct; dar eu pana azi nu mi-am mai verificat contul.
, mamica de David (24.04.2007)
poze David
vlada spune:
Felicitari Nushu !!!!
Acu sa te tii cumparaturi pt bebic.....tocmai bine se nimereste la reduceri cand o stii ce sex are....
Andreea si Vlad
Iubirea mea