*** LA REDOUTE *** (55)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Va rog frumos , un cod pt FDP gratuit?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Scrisese Addya unul in capitolul trecut

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

64084 - fdp 0

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii

Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

quote:
Originally posted by gabitaco

64084 - fdp 0

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii
Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.

Multumesc! Merge!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

64084 e singurul care merge in momentul asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addya spune:

mai dragelor voi stiti ce face Dracu cand n-are ce face?
sta pe marginea fantanii si-si cantareste c..in palma
asa-mi zicea bunica-mea, Dumnezeu s-o ierte cand in loc sa fac ceva usor, simplu etc ma complicam inutil.

deci...am dat 2 comenzi in aceeasi zi, una pe numele meu una pe contul sotului. nu intrabati-el are alta adresa din motive evidente de lene, apartinem amandoi de acelasi OP.
A mea a venit, a "lui" nu.
Sunt curioasa cu cat o sa intarzie. Nu era mare scofala, 13 eur, o bluza si "cadou" geaca aia anne weyburn, nici nu o sa reclam pierderea daca nu vine, dar ma oftic de bluza, chiar imi placea...

Adina si Razvan

Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Clau ma bucur pt. tine. Jasmine imi pare sincer rau, dar poti comanda pe baza CEC-ului.

eu azi am primit aviz pt. o scrisoare voluminoasa externa . maine merg la posta, la fix, xcaci sambata e ziua nasicului mic si i-am comandat ceva.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze www.dropshots.com/giova" target="_blank"> si filmulete Marco
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

as vrea sa stiu cine a mai primit raspunsuri la cererile de chargeback facute la BancPost si ING.

Cred ca la BancPost am avut numai eu,dar la ING sigur mai erau cateva fete.Ce raspuns ati primit?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Alina multumesc pt coduri.
Fetelor eu nu-s lamurita: ce-i FDP 0?
Mai vreau sa intreb daca vi se pare grosuta chestia asta (adica mai de toamna sau mai de iarna?):
http://www.laredoute.fr/vente-blouson-adidas-homme-pour-taillissime.aspx?productid=324124260&documentid=425507&categoryid=35510734&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16

28+
Poze Laura
Puiul nostru drag
Sarcina 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

quote:
Originally posted by Jasmine

as vrea sa stiu cine a mai primit raspunsuri la cererile de chargeback facute la BancPost si ING.

Cred ca la BancPost am avut numai eu,dar la ING sigur mai erau cateva fete.Ce raspuns ati primit?

Jasmine, de la ING asept si eu, pana acum n-am primit nimic si sotul n-a avut timp saptamana aceasta sa treaca pe la banca.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput