*** LA REDOUTE *** (55)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

quote:
Originally posted by Laura Ioana

Alina multumesc pt coduri.
Fetelor eu nu-s lamurita: ce-i FDP 0?
Mai vreau sa intreb daca vi se pare grosuta chestia asta (adica mai de toamna sau mai de iarna?):
http://www.laredoute.fr/vente-blouson-adidas-homme-pour-taillissime.aspx?productid=324124260&documentid=425507&categoryid=35510734&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16

28+
Poze Laura
Puiul nostru drag
Sarcina 2007

FDP e taxa de ambalare (iti apare inainte de a valida cosul si e 5-6 euro). FDP 0 - adica nu o platesti daca aplici codul.
Geaca nu mi se pare prea groasa. De obicei in poze lucrurile par mai pline decat sint in realitate.

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Again off topic: il mai votati pe Bambu? Se poate vota in fiecare zi (asta am aflat azi). Hai sa-l faca mama vedeta! http://www.whiskas.ro/concurs-wad.html#pics la pg. 16

cristina d.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

De la ING am primit si eu raspuns negativ cu chargeback-ul.

Dar am facut comanda cu cec-ul.
I-am scris Christinei, ca reply la unul din mailurile ei pe tema comenzii anulate. In mail am pus o lista de produse, luat cu copy-paste din cos (ref=code-ul ala, marime, culoare) + am atasat cecul scanat. Totalul era putin sub valoarea cecului. A acceptat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Jasmine, imi pare rau ca nu ai rezolvat cu ING.
Si prietena mea a facut refuz de plata la ING si a primit raspuns negativ.

Eu o sa primesc maine banii pt refuzul de plata, dar sunt la Raiffeisen.

Azi am primit email de la ambasada romana in Franta, si sunt trecute 10 fete in raspuns, unele sunt de pe forum, in capul listei e Monica Bratu.
"
Asa cum v-am informat la primirea reclamatiilor dumneavoastra, Biroul de Promovare Comercial Economica din Paris a facut demersuri repetate la firma «La Redoute» in vederea solutionarii problemelor financiare aparute in relatia fiecareia dintre dumneavoastra cu firma franceza.

Ca raspuns la demersurile noastre, facute inclusiv la domnul Bertrand DE TALHOUET, Presedinte director general al societatii, «La Redoute» a reactionat prompt astfel incat recent ni s-a comunicat in scris ca toate problemele legate de comenzile/livrarile din/in Romania au fost solutionate, in cvasitotalitatea lor, astfel :

- «La Redoute» si-a rezolvat problemele tehnice avute cateva saptamani, din cauza carora isi suspendase relatiile pe mai multe piete, inclusiv Romania;

- Toate aceaste piete, inclusiv Romania, au fost informate de catre «La Redoute» despre reluarea activitatii atat prin intermediul site-ului propriu cat si prin mesaje trimise fiecarui client. In eventualitatea ca va aflati printre clientii care, probabil, nu au primit direct acest anunt, La Redoute va cere scuze ;

- Situatiile reclamate de noi, inclusiv plangerea dumneavoastra, au fost toate rezolvate, sumele incasate de La Redoute fiind rambursate clientilor;

- Referitor la modalitatea de rezolvare a reclamatiilor, La Redoute ne informeaza ca la reluarea relatiilor, clientilor cu probleme li s-a oferit posibilitatea de plasa noi comenzi pe care sa si le achite cu cecurile care le fusesera anterior remise si ca, in imensa lor majoritate, clientii au si procedat astfel, in timp relativ de scurt. La Redoute, tine sa le multumeasca clientilor care au cooperat astfel.

Clientilor care pana in prezent nu au solicitat pentru solutionarea reclamatiei nici comanda noua, nici virament, fara cheltuieli, La Redoute le recomanda sa se adreseze direct firmei.

, mamica de David (24.04.2007)
poze David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Si eu l-am primit dar nu sunt trecuta pe lista aia...Ciudat!

Noapte buna! Ne vedem maine la o noua partida de shopping!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moko spune:

eu sunt una din cele carora li s-a refuzat preluarea comenzii cu cec(sau sunt singura?!?).
Le-am trimis acum mail si le-am spus ca nu mi se pare normal sa mi se refuze acest drept, din moment ce am fost informata initial ca pot folosi cecul la o urmatoare comanda.Drept pentru care i-am "amenintat" ca voi face refuz de plata prin banca mea in cazul in care isi vor mentine refuzul.
Sunt curioasa daca imi vor mai raspunde la mail...

" despre 3 lucruri nu te grabi sa vorbesti: despre Dumnezeu, pana nu-ti intaresti credinta in El, despre pacatul altuia pana nu-l cunosti pe al tau si despre ziua de maine pana nu se lumineaza de ziua!"
poze cu noi si bebe
www.totsites.com/tot/stefan-baby" target="_blank">pagina de Stefanut(26.06.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

quote:
Originally posted by miki68

Again off topic: il mai votati pe Bambu? Se poate vota in fiecare zi (asta am aflat azi). Hai sa-l faca mama vedeta! http://www.whiskas.ro/concurs-wad.html#pics la pg. 16

cristina d.

Nu mai era pe pag. 16... si nici la cautare n-am gasit Bambu...
Da' la-m descoperit pana la urma... Bamboocha Votat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Buna dimineata gagici,
ati mai redutit?
Nici nu stiu cum stau cu refuzul de plata.
Mi-am schimbat serviciul si ajung mai greu la banca , ma voi duce sambata sa verific situatia.
Va pupicesc.

Anca mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
http://www.copaculdehartie.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maxia spune:

Buna fetelor!
Stiu ca s-a mai scris aici dar din pacate....nu gasesc mesajul acum:...ce adrese de corespondenta cu laredoute mai sunt valabile?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

si eu am primit aseara mailul asta, din pacate eu nu am primit nici un cec pana acum si nici comenzile date in contul acelor bani, mai astept putin:

In atentia dnei :
(10 nume printre care si al meu)

Stimate Doamne,

Asa cum v-am informat la primirea reclamatiilor dumneavoastra, Biroul de Promovare Comercial Economica din Paris a facut demersuri repetate la firma «La Redoute» in vederea solutionarii problemelor financiare aparute in relatia fiecareia dintre dumneavoastra cu firma franceza.

Ca raspuns la demersurile noastre, facute inclusiv la domnul Bertrand DE TALHOUET, Presedinte director general al societatii, «La Redoute» a reactionat prompt astfel incat recent ni s-a comunicat in scris ca toate problemele legate de comenzile/livrarile din/in Romania au fost solutionate, in cvasitotalitatea lor, astfel :

- «La Redoute» si-a rezolvat problemele tehnice avute cateva saptamani, din cauza carora isi suspendase relatiile pe mai multe piete, inclusiv Romania;

- Toate aceaste piete, inclusiv Romania, au fost informate de catre «La Redoute» despre reluarea activitatii atat prin intermediul site-ului propriu cat si prin mesaje trimise fiecarui client. In eventualitatea ca va aflati printre clientii care, probabil, nu au primit direct acest anunt, La Redoute va cere scuze ;

- Situatiile reclamate de noi, inclusiv plangerea dumneavoastra, au fost toate rezolvate, sumele incasate de La Redoute fiind rambursate clientilor;

- Referitor la modalitatea de rezolvare a reclamatiilor, La Redoute ne informeaza ca la reluarea relatiilor, clientilor cu probleme li s-a oferit posibilitatea de plasa noi comenzi pe care sa si le achite cu cecurile care le fusesera anterior remise si ca, in imensa lor majoritate, clientii au si procedat astfel, in timp relativ de scurt. La Redoute, tine sa le multumeasca clientilor care au cooperat astfel.

Clientilor care pana in prezent nu au solicitat pentru solutionarea reclamatiei nici comanda noua, nici virament, fara cheltuieli, La Redoute le recomanda sa se adreseze direct firmei.

In speranta ca toate reclamatiile dumneavoastra sunt in prezent solutionate de catre La Redoute, va asiguram in continuare de sprijinul nostru si va rugam sa nu ezitati a ne contacta in masura in care apreciati ca va putem fi utili in continuare.

Ministru Consilier

Nicolae Grigoreanu

Consilier economic
Alesandrina ION

Bureau du Conseiller Economique - Paris
5, rue de l'Exposition, 75343 Paris CEDEX 07
Tel.: +33 (0)1 47 05 12 74
Fax: +33 (0)1 45 50 33 20
e-mail: alesandrina.ion@amb-roumanie.fr
http:// paris mae..fr

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Poza Dianei este Humulesti.jpg - Va place?

Petitia online:
http://www.sign2signal.com/sign2signal/index.php?ln=en&show=petitie&id=311

Mergi la inceput