Mamici de septembrie-octombrie 2007 (94)
Raspunsuri - Pagina 6
devylla spune:
Aoileu...trec in clubul cu bebei miorlaiti.
Gata,pana aici mi-a fost,au inceput colicile,dupa fiecare masa avem repriza de plans zdravan si nu ne mai linisteste nimic.Vrea sa suga mereu,epuizeaza lapticul din sani,ii dau bibe,bea 10 ml,adoarme si dupa jumatate de ora tipa iar...si repetam povestea.Si toate astea cu ea in brate,daca o pun jos iese si mai urat.Deja fac brate de atlet.
Al meu a tinut-o azi in brate ceva mai mult,se plangea ca il dor.Yo ce sa mai zic?Ca am ajuns sa fac curat cu ea atarnata de mine.
Am crezut ca macar noaptea e mai cuminte,dar da semne ca si noptiile vrea sa le faca albe.
Incep sa cunosc o alta latura a oboselii...
gabriela e scumpa foc fetita ta!
BB Stefan e mortal cum priveste el plantele.
Rox misto faza!Ma duc sa imi cumpar si eu un carusel,poate o tine figura
Ma duc la un dus...si sa mai strang una alta..
japonia prin ochii unui amator
mogaldeata cu ochii migdalati
Sabina Y. si Erika(31 august 2007)
luy spune:
sim, tu cresti ratzoi mici in balcon ? In pozele astea nu pare deloc mare ( bine, il compar acum cu Maria, sa fim intelesi ), ce greutate are acum ? Noi cred ca am depasit 4 kg, ca am cantarit-o miercurea trecuta si avea 3,94 kg ( era cu burta plina, intr-adevar ).
Printzesa mea doarme de la ora 13, cred ca se trezeste rupta de foame . Nu am scos-o afara ca a dormit da atunci ( noi de obicei ieseam dupa pranz ) si nici nu aveam cu ce s-o imbrac, abia azi am spalat costumasul acela gros pe care l-am luat de la Baby Expo. De altfel si ieri a dormit toata dupa-amiaza, ne-am intors de la MEdicover pe la ora 13.30 si a dormit pana seara, cu o singura pauza de papa. Cred ca din cauza vremii. Mi-a fost teama ca nu mai doarme noaptea, dar a dormit foarte bine, de la ora 00 la ora 4.30 si pe urma s-a culcat la 5 si s-a mai trezit la 8.
Totusi as vrea sa se mai indrepte un pic vremea, sa o mai scot si eu afara... E adevarat ca e octombrie, dar ce bine ne-au prins zilele calduroase de saptamana trecuta...
Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )
www.flickr.com/photos/11799927@N07/" target="_blank">poze
danielle02 spune:
sabina ptr. sfat
carpatina da da,despre bibe vb. nu am lapte
sim ce scumpel e si ce linistit sta el in scoica
Danielle de Ebonee (02/10/2007)
pozici
isabeluta spune:
Felicitari Piciulikaun beb sanatos si frumos ca mami lui!!!
isabeluta si Vlad Matei
bebita
cecilia L spune:
Sim, stiu acum care este, am mai luat prajituri si de acolo, sunt bune. Problema mea este ca nu stiu ce tort sa comand. Frumos foc baiatul tau.
Voiam sa intreb fetele care dadeau la bebe pt colici baby wather, le mai dati?????? la noi pana acum a avut efect, dar vad ca azi nu a tinut figura, sau poate e baiatul meu mai agitat azi.
Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
http://community.webshots.com/user/cecilialata
bebeko spune:
Dragi mamici,pentru ca majoritatea tocmai ati nascut va rog mult sa ma ajutati cu o informatie.Eu am nascut anul trecut la Filantropia si urmeaza sa nasc saptamina viitoare ,tot acolo.Intre timp ,nu stiu cum au evoluat"preturile" in spitale.Nu vreau amanunte ,doar o medie a "atentiilor"catre doctor ,anestezist.Eu sper la o nastere normala,eventual cu epidurala.Va multumesc mult si sa va traiasca comorile!Nico
Nico37+ si mami de bebe Gabriel (1 an si 6
luni)
sim_stoian spune:
Ana, a tinut-o cateva minute ca dupa aia a zburat pe jos.
Luy, Are 5 kg si ceva mai mult de 60 cm.
Cecilia, ii mai dau Gripe seara, cand stiu ca are colici. De tort, inca nu ne-am hotarat. Noi mancam unul Jofre parca se numea si imi placea tare mult.
Danielle, nu ai deloc laptic? Stiu ca tie iti curgeau mereu sanii in timpul sarcinii, nu?
Bebe nu a vrut deloc sa adoarma la el in patut. Cum l-am adus la mine in pat, a adormit.
Sim si Stefan (25.08.2007)
Poze
BB Stefan creste
Roxana_G spune:
Carpatina, nu stiu nimic de Yaia. Nu are nr in listuta?
Luy, ati fost iar la Medicover? Ce ati facut? Cred ca am pierdut postarea daca ai scris deja.
SabinaY, nu te necaji, o sa treaca si perioada asta. Poate e foarte scurta la voi.
Ana, inteleg cum e cu medicul de familie, oricum daca e o doctorita buna nu era nevoie sa mergeti la Medicover. La noi medicul de familie e doar cu numele si de aceea ma duc direct la Medicover. Sa vedem maine. Iar despre Alex...nu vreau mare ajutor de la dna dr, vreau o parere si mai ales vreau sa stiu daca se considera o problema si care ar fi pasul urmator spre rezolvare.
Vlad sta singur in patut fara companie? La noi functioneaza treaba numai pentru scurt timp. Daca as reusi treaba asta cred ca ar fi Andrei mai linistit sa il tin departe de galagioasa sa surioara. Cu vaccinul nu stiu ce sa zic, ma uitasem ieri la Andrei si este exact cum descrii tu la Vlad. Insa la Alex nu a fost niciodata mai rau. Sunt curioasa sa imi zici cum va evolua.
Offf, m-am speriat deja cu epidemia asta. Alex a avut muci pana la sfarsitul saptamanii trecute si doar atat. Sper sa nu o vad iar cu febra. O bag pe oscilococcinum zilnic de acuma.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
sim_stoian spune:
Maine se anunta o maxima de 23 de grade, asa ca o sa merg in parc. Azi a adormit greu pentru ca nu am iesit la aer.
Sim si Stefan (25.08.2007)
Poze
BB Stefan creste