Mamici de septembrie-octombrie 2007 (94)
Raspunsuri - Pagina 17
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Andries/Andries.jpg)
Andries spune:
quote:
Originally posted by luy
Andries, azi esti mai bine ?
Fetelor, in 3 saptamani ne mutam la scutece...
Luy, fericita mamica deMaria Teodora
( 25 august 2007 )
www.flickr.com/photos/11799927@N07/" target="_blank">poze
Multumesc frumos, azi sunt mai bine, ma simt mai bine, ba chiar am fost si la plimbare o tura, mi-am luat prenatalul de la doctor. In 3 saptamani sper sa nasc si eu.
Am ramas cu o tuse de toata frumusetea, doar ca as vrea sa scap de ea pana la nastere.
Ia sa mai citim...ca tare harnice ati fost!!
Andries
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/carpatina/carpatina.jpg)
carpatina spune:
quote:
Originally posted by danielle02
mai fetelor,va rog eu frumos nu mai dati atat cu rosii...ce sa fac eu daca nu am lapte??????????
Nu dam bre cu rosii.. doar ca nu-mi vine sa cred.. dupa ce aproape toata sarcina ti-au curs sanii acum sa nu mai fie... zau de nu mi-e ciuda ..
![](floare.gif)
P.S. bine ca nu ti-ai cumparat pompa ... ca plangeai dupa bani acum.
Mami de
![](bebe.gif)
![](images/user_woman.png)
BarOana spune:
Teuta ,chiar vorbesti serios cind spui ca vrei sa te intorci la servici cind bb face 6 luni???????Pai de atunci in colo sunt mai dragalasi si incep sa faca lucruri de care te bucuri cel mai mult!!!Vrei tu sa ratezi primul M A M A sau primul tata?Nu cred ca vrei sa-ti spuna bona sau bunicii de progresele Mihnutului...Eu am pierdut enorm de mult la salariu,dar asta este.Sau nu iti pot pastra cei de la servici postul, ca asta da motiv...Cu Tutu nu ai reusit sa mai vorbesti,nu?Ai grija de tine si de bb.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Andries/Andries.jpg)
Andries spune:
De citit am citit, poze inca nu am apucat, cred ca abia mai pe seara reusesc!!
Sanatate multa lui bb Mario!!
Pentru mine din punct de vedere spitale de pediatrie in Bucuresti nu exista decat 2: Grigore Alexandrescu si Budimex. Orice altceva privat e apa de ploaie, nu au echipamente pentru bebei, nu au terapie, nu au garda. Poa' sa incerce sa ma contrazica oricine aici, nici o sansa. Pai la Euroclinic de exemplu daca e nastere prematura nici nu te primeste, te trimite direct la stat.
Intrebare: face cineva botezul prin Dr. Taberei? pe unde si pe la ce preturi se mai invarte treaba?
Teo pai ce faci draga, de acum te apuca depresia? Baga un diazepam sau mai bine un campari orange asa... mai diluat, un somn bun si mai vezi tu dupa aia. Si eu eram depresata rau la primul copil, dar cand m-am vazut cu el in brate am zis "asta e, am intrat in hora, trebuie sa joc".
Rox mie imi place de Annisia cum pune ea problema fata de printul consort, eu sunt mai blanda si de obicei ii spun husbandului meu "draga, stiai cu cine te-nsori, n-am alergat eu dupa tine, tu m-ai cerut de nevasta, io una n-am facut nici cea mai mica aluzie" si el de colo: "bine, bine... eu ca prostu' eram disperat sa nu te pierd, anu' chior si saptamana oarba"
Andries
cecilia L spune:
Buna,
Azi sunt un car de nervi, tocmai m-am certat cu contabila de la mine de la scoala, nene oameni batuti in cap, nu sunt capabili sa citeasca o lege, toata lumea o intelege intr-un fel numai ea altfel....asta este maine imi iau baiatul si fac cateva drumuri.
In rest suntem bine, suparati ca nu putem iesi afara, se simte ca baiatul nu a iesit afara ieri, azi cand vine tati mergem la nasi in vizita asa mai luam si noi o gura de aer.
Betty, sper sa treceti cat mai repede peste situatia asta urata, sanatate multa bebita, iar tie mami multa putere.
Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
http://community.webshots.com/user/cecilialata
slippers76 spune:
Andries, io fac botezul in drumul taberei.
La biserica la Drumul Sarii si la restaurant pe Valea Oltului la Casa Taraneasca. Tacamul e 145 RN (si e cam ca la nunta).
Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Miruna
Vlad
luy spune:
V-am zis saptamana ca atunci cand a venit pediatrul la controlul de o luna a constatat icter prelungit la Maria, prin urmare ne-a trimis la analize de sange si la echografie abdominala si transfontanela. Sambata am fost si am facut si echografiile, rezultatele de la analize deja erau gata de o saptamana, asa ca dupa echografie am trecut pe la doctorita care ni le recomandase, s-a nimerit ca avea consultatii in ziua aceea.
Ne-a zis ca la echo totul arata normal, in schimb analizele de sange au confirmat icterul, bilirubina totala este 8, in conditiile in care valoarea normala cica trebuie sa fie mai mica decat 1
A zis ca s-a mai consultat cu alti colegi de-ai ei si au ajuns la concluzia ca prelungirea icterului se datoreaza nu stiu caror substante din laptele meu. Asa ca una din variantele de a rezolva problema ar fi sa o trec pe formula, dar pierdem toate avantajele alaptarii, asa ca nu e o varianta buna.
Prin urmare mi-a prescris tratament cu Fenobarbital. Cand am pomenit de asta soacrei, a sarit ca arsa ca sa nu dau copilului asa ceva, ca astea sunt pastile puternice care se prescriu pentru cu totul alte boli, foarte nashpa (n-am retinut care ar fi alea)... In fine, am intrat pe net si am citit prospectul si uite ce scrie :
Actiune : Sedativ, hipnotic cu actiune prelungita, anti-convulsivant
Am mai dat o cautare si am mai citit pe diferite forumuri, vad ca e foarte controversata administrarea lui.
Asa ca am hotarat cu sotul meu ca nu o sa-l dam, mai consultam un medic macar.
De aceea joi am facut programare la dr. Oros, vreau sa discutam cu ea ce alte optiuni avem, nu vreau sa sedez copilul!
Luy, fericita mamica de Maria Teodora
( 25 august 2007 )
www.flickr.com/photos/11799927@N07/" target="_blank">poze
sim_stoian spune:
Ne-am trezit si noi, i-am dat sa pape, l-am schimbat ca a facut kk si iar a dat pe afara . Am avut si minutele de ras si conversatie. L-as scoate putin, dar e urat. Aseara l-am scos o ora in marsupiu, dar nu mai batea vantul. Uf, mai pandesc sa vad poate se imbunatateste ceva.
Sim si Stefan (25.08.2007)
Poze
BB Stefan creste
sim_stoian spune:
Luy, imi pare rau. Auzisem ceva ca se da Fenobarbital ca o doza de soc si ar avea ca efect sa o tina treaza mai mult timp ca sa pape. Dar nici eu nu i-as da lui Stefan.
Teodoran, lui Albert.
Teo, nu intri pe mess? Vroiam sa iti povestesc ceva interesant . Si nu iti mai fa griji, ca Mihnea o sa stea acolo cat trebuie, da? Si lasa depresia, ca o sa fie OK.
Poze
BB Stefan creste
sim_stoian spune:
Dani, nu dam, mama, cu rosii, Doamne fereste! Doar ca imi pare rau, mai ales ca tu aveai colostru din timpul sarcinii.
Poze
BB Stefan creste