Mamici de septembrie-octombrie 2007 (94)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns teodoran spune:

Astazi implinim 2 luni...baiat mare are mama...Vineri am facut vaccinul, Infarix Hexa. A fost super bine, nu a facut febra nu a fost agitat, a fost bine, mai mult eram eu stresata sa nu pataesca ceva.

Nici eu nu mai am lapte, de abia mai scot 10 ml, chiar ma gandesc sa ma apuc de cura de slabire, avand in vedere ca avem botezul pe 28 oct...trebuie sa ma duc la cumparaturi ptr. botez, noi facem botezul la Club A.ro, vreau sa spun ca eu am calarit tot orasul pentru botez, pentru restaurante, eu nu voriam sa intru in post cu botezul si nu prea gaseam loc liber pe nicaieri.

Daca aveti intrebari despre restaurante....spuneti...am meniuri, am de toate, preturi...

Siviu's e la mine aici in cartier, e cam de fite, si nu pot sa spun ca ma da pe spate, acum depinde si cati inviiati aveti. Eu la Silviu's am avut si surorize negative, adica programasem o aniversare cu aprox. 30 invitati si m-am anuntat cu o zi inainte ca este pe terasa o nunta si nu mai pot organiza si masa mea si mi-au dat ca alternativa BAsilicum....la care am fost dar arata foarte nasol si uite asa am alergat inultima zi pentru local....

Andrei (09.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

'neatza

Huh, ce m-am emotionat cand am vazut majoretele, thx, sunteti dragute Eu acum am ajuns acasa, fost la spital facut ultimele analize, putin la cumparaturi. Acum ma intind un pic ca-s franta, apoi sa-mi fac bagajul pentru spital, ceva mancare pentru baieti, schimburi pentru Rares la cresa, am o gramada de lucruri de lasat in ordine!

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Urmy, de ce sa nu il scoti la aer? Copilul are nevoie! Ideea e sa nu il duci in locuri aglomerate.

Izabeluta, si eu mai patesc cu Vlad la fel cu scutecele, desi am state vechi la schimbat scutece . Nu gasesc o explicatie plauzibila, dar nu-i nici o catastrofa. Iar kk tau e ok, stai linistita.

pentru bebe Iuliul si Alinush!!!

Mady si Flavia

Of, Rox, vad ca ai alta zi beton!

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Miruna
Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Teodoran, sa va traiasca Andrei! La multi ani!

Miruna
Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

teodoran La Multi Ani !!! bebelinului

Danielle de Ebonee (02/10/2007)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns urmychance spune:

quote:
Originally posted by slippers76

Urmy, de ce sa nu il scoti la aer? Copilul are nevoie! Ideea e sa nu il duci in locuri aglomerate.

Izabeluta, si eu mai patesc cu Vlad la fel cu scutecele, desi am state vechi la schimbat scutece . Nu gasesc o explicatie plauzibila, dar nu-i nici o catastrofa. Iar kk tau e ok, stai linistita.

pentru bebe Iuliul si Alinush!!!

Mady si Flavia

Of, Rox, vad ca ai alta zi beton!

Miruna
Vlad

ei, daca tu zici sa il scot, il scot. Ma gandeam ca e frig si sa nu umble cine stie ce microbi prin aer sa imi imbolnaveasca baiatul. Cum sa il imbrac? Sa ii pun fas din ala de iarna sau mai subtire?

http://picasaweb.google.com/urmychance/TUDOR

iubirea mea - Tudor Constantin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns urmychance spune:

quote:
Originally posted by mirella76

buna ziua, ca dimineata s-a dus demult...

Nu stiu cum va descurcati voi ca eu nici macar nu mai apuc sa va citesc; o fac pe diagonala..

Danielle si eu sunt cam in aceeasi situatie in sarcina imi curgeau sanii; prima luna mi-au curs sanii lapte era suficient chiar mai mult decat necesar, dar in trei zile situatia a devenit dramatica abia daca mai mulg 20ml cu tot ceaiul de anason si chimion. Cred ca o sa si renunt definitiv ca ma imbolnavesc psihic, si asa fiind agitata laptele meu il va agita si pe el.Eu imi doream sa alaptez copilul cat se putea de mult, dar daca nu mai e ce pot face? Nu dispera ca sunt atatia copii crescuti cu lapte formula si sunt foarte sanatosi...
Asta o mai spun si pentru mine ca nu puteam concepe asa ceva...

Mirella
Albert Raul
http://community.webshots.com/user/mirellacoc

tare scump e Albert. Mie mi se pare ca al tau seamana un pic cu Tudor al meu. Are si paturica la fel...:)

http://picasaweb.google.com/urmychance/TUDOR

iubirea mea - Tudor Constantin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami25_7 spune:

Salutare fetelor!Am revenit si noi.Am venit vineri din spital,dar tocmai azi am avut net.Am sa va spun cateva lucruri asa in mare ca bb e cam mofturos si puturos,nu prea trage la san ,pt ca nu am sfarcuri de asta trebuie sa ma mulg,ii dau si completare Humana.
Deci bb se numeste DAVID ANDREI, a avut 3.400 si 50 cm,apgar 8,si la 5 min 9,ora 15.10,tripla circulara de cordon si de aceea a avut o cianoza pronuntata,iar cand l-am vazut eu era vanat la fata.Acum parca s-a mai deschis la fata.In schimb e cuminte,mananca si doarme,ia f putin de la piept dar eu il fortez,chiar daca face mofturi,nu am sfarcuri se desi a trecut o saptamana parca secretia lactata este tot sub forma de colostru.Imi pare rau sa il privez de dreptul asta de a se alimenta la san.
Am sa postez alta data mai mult ca acum vreau sa fac un dus.
Danielle ai vazut ca am nascut in aceiasi zi?
toate fetele si
[majortea] pt cine se pregateste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Hello,hello!
Ce faceti ,dragi mamici?
Io cred c-am luat-o pe aratura rau.Stau prost de tot cu psihicul si nici n-am nascut inca!Aseara nu ma lua somnul de grija copilului:cu cine-l las eu dupa 6 luni?ca bonele vad ca-s cu figuri din ce-am citit si auzit pe la mamici,la servici m-as intoarce repede,copilul nu l-as lasa singur.Uffffffff,ce ma fac?
Cred ca am nevoie de un dush rece!
Asta ca mi s-au cam incins creierii,mi-era frig de dimineatza si-am dat drumul la AC si sauna am facut in casa!
Luy,nu nasc,iubita!Nici nu-mi doresc pina pe 15.Sincer!
Ce stare nashpa ammmmmmmmmmmmmm!
Roxy,nu vii pina la mine sa plingem impreuna?Sau mai bine vin eu la tine,ca tu n-ai cu ce ajunge!
Tatal de baietel de Picea,ce emotionant ne-ai scris tu noua!Si bb-ul e dulce rau!

Teodora 39 + Mihnea Andrei
http://bd.lilypie.com/cr1Qp3.png
http://community.webshots.com/user/teodora_mihailescu

,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirella76 spune:

Urmychance asa am gandit si eu cand am vazut prima oara pozele lui Tudor al tau si parca imi era mie cunoscuta paturica.

Apropo de Albert al meu sunt datoare cu niste informatii; fetele va rog completati-mi si mie 53 cm si scor Apgar 9.

Mirella
Albert Raul
http://community.webshots.com/user/mirellacoc

Mergi la inceput