Mamici de septembrie-octombrie 2007 (94)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rodicamaries spune:

Danielle, nu te sresa... nu ai asta e, iar daca te stresezi, sansa sa ramai si fara laptele care-l mai ai e si mai mare... uite asa sunt si eu... maine avem 3 sapt, bebe meu a avut icter + epidurala a rezultat un bebe lenes, manca foarte putin, asa ca-l lasam sa suga el cat putea, il tineam la san si o ora jumate, dupa care ma mulgeam eu si-i dadeam complectare, era cand dupa ce sugea dansul aveam si 90-100 ml, ii dadeam cu biberon si ramanea din el, asta pana acu vreo 3 zile, cand abia mai scoteam 25 ml, iar dupa ce i-l dadeam puiu meu ramanea flamand, si am inceput sa-i dau NAN1, asta e, n-am ce sa fac, beau multe lichide, mai ales lapte, ceai, compot, de unde nu-i nici Dumnezeu nu cere...

Poate la tine mai sunt sanse sa-ti vina laptele, si bine ar fi, dar la mine nu prea mai sunt sanse, au trecut doua zile si nici un semn...

Lasa ca o sa fie bine si bebeii nostri o sa creasca mari si voinici...

Rodica Darius Filip
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns urmychance spune:

quote:
Originally posted by Roxana_G

Urmy, multumim mult. Dezavantajul casei este ca sunt izolata...Oricum nu era sa iau eu taxiul cu BB dupa mine, ca aveam de oprit la biserica, apoi la doctor, si uite asa. Sper sa imi aduca masina azi sa lasam naibii de vopsit pe alta data.

Sabina, si pe mine ma amuza Andrei cu gropita lui. Face gropita si cand zambeste si cand gangureste. Mai nou sa stii ca face cumva cu ochiul, de fapt din sprancene. Asta tot cand ii place ceva si cand ii vorbesc. Caruselul e o minune.

Dantje, hai ca pana la urma taticul si-a spalat cat de cat pacatele ca a rezolvat cu biserica. Am ramas eu fara molifta dar a stabilit pentru botez. Dar mi se pare corect ca responsabilitatea sa fie aceeasi, ca eu ma ocupam si de casa si de copil cand lucram. Nu mai spun cand ne-am mutat aici anul trecut in decembrie numai eu am stat o luna cu muncitorii, instalatorii si aia cu mobila, desi avea si serviciu.

Am cautat tarc. Prefer patut pliant ca il putem folosi si cu alte ocazii, dar sunt destul de scumpe. Putine sub 3 milioane. Salteluta centru de activitate nu am mai gasit exact ca a Alexandrei si nu imi place ce am vazut. Dar mai caut...vreau sa comand pe net, ca nu am timp de umblat.

Cu biserica a rezolvat tati, deci e partial iertat pentru scandal. Insa acum am alta dilema. La biserica asta botezul e pus la 3 ca pana atunci sunt nu stiu ce slujbe, la Rusa e la 12. Asa ca trebuie sa ma decid ce am de gand ca trebuie fixat si restaurantul, atat locatia cat si ora. Eu prefer la Doina, sotul la Silviu's.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Rox...voi ati mai fost la Silviu's? Eu am fost la o nunta si nu te-as sfatui sa faci botezul acolo. Vrei sa iti mai dau o varianta? Nu stiu daca iti convine pozitia , dar restaurantul este super ok. Este la Mihai Bravu
http://www.bellagiovilla.ro/

http://picasaweb.google.com/urmychance/TUDOR

iubirea mea - Tudor Constantin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Gata, ma duc sa ii dau papa lui bebe si apoi plecam la cumparaturi. Pup fetele motate!!!

Bebe Yannis creste mare

Pozne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Gabriela, vizita va fac sigur, cu prima ocazie cand m-oi afla prin Cluj. N-o sa se intample degraba, dar o sa se intample. Te intrebam pentru ca ma uitam la poze si mi se parea cunoscut decorul strazii. Spune-mi e cumva prin Buna ziua? Nu-s umblata prea mult prin cluj, cel putin nu in ultimii ani.

Ei, de bine ce mi-am laudat cu atata foc flacaul, azi n-a vrut sa doarma neam! A stat treaz de la 7 la 12 jumate. Abia l-am dovedit. Si nu era asa o tragedie, daca nu trebuia sa stau si de fundul Mirunei, care e o mofturoasa. Dar n-am ce-i face. E bolnava...

Hai ca o iau de unde am lasat-o ieri

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Miruna
Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

quote:
Originally posted by Annisia

Dany cate kilograme are Ebonee? Mi se pare ca a slabit cam mult. A venit asistnta sa o vada? E ok??

Bebe Yannis creste mare

Pozne

e super ok annisia.vine moasa in fiecare zi sa o verifice.mie mi se pare ca a mai crescut.

Danielle de Ebonee (02/10/2007)
pozici

Mergi la inceput

Hai ca sunt un pic cam defazata, dar voi ati avut viteza la scris, asa ca sunt cu vreo 10 pagini in urma.

Rox, ma intrebai daca Vlad sta singur in patut. raspunsul este sa, cu conditia sa fie adormit. Altfel, sta cat cioara pe par, daca merge caruselul, daca sunt prin preajma si vorbesc cu el. Rar adosrme singurel, asa cum face Stefanutz al lui Sim. Cel mai adesea il adorm in brate, dar odata adormit, de obicei nu mai e nici o problema. Cu exceptia zilei de azi, evident. Vaccinul s-a inrosit cam de vreo 2-3 mm diametru. Inainte se verea doar un varfuletz si era putin tare carnitza sub el. Cred ca acum arata ca al vostru

Alice, sper ca esti mai bine. Eu exact asa am facut la furia laptelui. dar vorba ta: parca-i cam tarziu...

Loredanaaaa, sa va traiasca printesa!

Miruna
Vlad

Mergi la inceput

Of, Betty, sa dea Domnul sa se faca repede bine Mario! Si eu sunt cu morcovul cat casa, mai ales ca am "dusmanul" in casa, acum ca Miruna e bolnava.

Miruna
Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

mirella,rodica nu ma stresez mai fetelor ca stresez si bebelusha,ce sa fac???ii dau formula si gata

Danielle de Ebonee (02/10/2007)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

quote:
Originally posted by slippers76

Gabriela, vizita va fac sigur, cu prima ocazie cand m-oi afla prin Cluj. N-o sa se intample degraba, dar o sa se intample. Te intrebam pentru ca ma uitam la poze si mi se parea cunoscut decorul strazii. Spune-mi e cumva prin Buna ziua? Nu-s umblata prea mult prin cluj, cel putin nu in ultimii ani.

Ei, de bine ce mi-am laudat cu atata foc flacaul, azi n-a vrut sa doarma neam! A stat treaz de la 7 la 12 jumate. Abia l-am dovedit. Si nu era asa o tragedie, daca nu trebuia sa stau si de fundul Mirunei, care e o mofturoasa. Dar n-am ce-i face. E bolnava...

Hai ca o iau de unde am lasat-o ieri

Miruna
Vlad

Nu e in Buna Ziua! Dar tot va asteptam! Poate veniti in petit! hehehe

Roxana, mie mi se pare ca Andrei incepe sa semene tot mai mult cu Alex! Si implicit, cu tine! Sa nu ne auda tati!

Gabriela si bebe Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Gabriela, Sara ta papa biberon, nu? Poti sa incerci penrtu constipatie ceai de musetel.

Rox, l-am vazut pe zambaretul tau. E haios foc!

Eu scriu cu o mana, pentru ca intre timp show-ul continua, s-a trezit urland asa ca l-am pus la san.

Miruna
Vlad

Mergi la inceput