Mamici de septembrie-octombrie 2007 (94)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

luy.....mai intreaba alti medici.eu nu as da fenobarbital.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia_Hurducas spune:

Multumesc pentru incurajari!

De data asta nu mai sunt insa asa de viteaza ca la prima nastere. Atunci nu stiam ce ma asteapta, acum stiu. Si, desi m-am simtit extraordinar dupa operatie eram data exemplu prin maternitate), acum nu stiu de ce, dar imi este frica.

Sper sa reusesc sa dorm macar cateva ore in seara asta.

Flavia 39 cu si Stefan

AMR 1 ZI

http://community.webshots.com/user/flaviahurducas/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Prisi ai sa imi dai 200 de mii pe benzina gagici! M-ai trimis la misto pana la Carrefour si nu mai au aia de o mie de ani carusel... Offf ce rau mi-a parut... A ramas bebe Yannis fara zdranganea la cap... L-am mai si chinuit prin carucioarele alora pe acolo. Apoi am ramas la Mc si a dormot saracul precum betivanii pe masa...

Iote - - - -

http://community.webshots.com/album/560988190dohCBU

Bebe Yannis creste mare

Pozne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Andries si eu fac botezul in Drumul Taberei, intersectie cu Militari. La Casa Florescu, pe bulevardul Timisoara. Arata demential inauntru si tacamul este 1 milion, ca la nunta fara peste. Daca vrei si bautura la discretie te mai costa 10 euro de persoana. Deci e cam 1.350.000 cu bautura, fructe, tort, cafea, aperitiv, sarmale si friptura. Subliniez ca bautura e cat poti sa duci. Gasca noastra de spritari va fi extrem de fericita... Hihihihihihihihi....

Bebe Yannis creste mare

Pozne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabeluta spune:

Acum am intrat si eu dupa o zi "superrr naspaaaaaa"! Nu am dormit decat cu tzitzi in gurita...acu e langa mine in carucior si tresare in somnic.
De fapt eu va citeam si am vazut ca Alinush e pe cale sa nasca! Parerea mea...daca nu ai facut-o pana acum ar fi bine sa meargi la doftor, draga mea. Cunosc bine simptomele tale. Nu mai astepta poate patesti ca mine si ajungi cu dilatatie completa!!!

isabeluta si Vlad Matei
feciorasu`mamei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Buna. Am avut o mica pauza, am hranit bb si m-am delectat la telefoane, apoi a venit fata de la gradi. Asa ca am lipsit de pe aici. Nea soferul a adus fata cu alta masina, a scapat doar cu amenda si a ramas cu permisul. Masina va dura pe putin 3 saptamani sa fie reparata, dar va lua alta de la serviciu pentru urgente si ca sa ia fata macar.

Annisia, acum am vazut oferta ta. Multumesc mult. Era criminal sa ajungi pe centura la noi, cred ca nu ai fi ajuns nici pana acum. Centura e bara la bara, noi numai pana pod la Otopeni facem 45 min daca nu o ora. In fine. Masina era aceea cu care a venit la tine, nu stiu ce o fi facut. Deh, nea soferul e fost taximetrist si conduce ca atare. Ti se pare ca s-a schimbat Andrei? Si mie! Ca seamana mai mult cu mine. Ssssst!

Danielle, tare frumoasa Ebonee! O dulceata de fetita.

Mirella si Danielle, nu va necajiti. Si eu am crescut fata cu lapte praf si ia bagati ochiul la poze sa vedeti ce faina este. Si eu am crescut cu lapte praf si uite ce zdravana sunt si ce pui am. Uite si Andrei va creste asa...asta este. Cand nu e, nu e.

Urmy, nu am fost la Silviu's decat la masa, e restaurantul favorit al berbantului meu. Daca e ceva in neregula acolo, te rog da-mi PM cu detalii. Ca eu oricum prefer Doina, dar am si argumente. Stiu de care restaurant spui tu, variante avem destule, problema este ca sotul meu e fixist. Eu prefer Doina nu din snobism, ci pentru ca acolo au terasa si se pot juca afara copiii mari (ca avem destui, cel putin 5). Iar Kiseleff e la 2 pasi si pot plimba copilul prin parc, doar nu o sa il tin ore in sir in fum in restaurant. Dar ma rog...e nevoie de ceva pile ca sa facem la Doina si sotul meu nu e tocmai in relatie buna cu persoana cu pricina, care ne-a ajutat la botezul Alexandrei. Insa eu una as ingrosa obrazul la nevoie.

Ana, cum mai e Mirunica? Sa stii ca asa e si la noi, scandalul mare e seara cand trebuie sa stau si dupa Alex. Chiar vorbeam azi cu Teodora ca de fapt seara nu ma ocup de niciunul si niciunul nu primeste atentie cum trebuie, de aici si balamucul.
Sa stii ca asa sta si Andrei in pat, desi tocmai acum a adormit singurel acolo, exact cand sa ma plang. Insa altfel nu ar sta nicicum...ma rog, numai in circumstantele descrise de tine. Cat despre vaccin, da, acum este exact ca al nostru.

Gabriela, si mie mi se pare ca Andrei semana mai mult cu mine.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabeluta spune:

Mami Piciulika si tati de bebe michael felicitari! Aveti un bebelus minunat si sunteti niste parinti super fericiti!
Rox mai e mult pana bebeul meu o sa rada si sa gangureasca asa dulce ca Andrei al tau. de la mine.
Multumesc mult pentru sfaturi si raspunsuri sunteti niste bombonici toate.

isabeluta si Vlad Matei
feciorasu`mamei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Teodoran, cum ii ziceam lui Urmy, Silviu's e favoritul sotului, nu al meu. Nu ca nu imi place, chiar imi place, dar eu prefer Doina. Sper sa nu ne faca vreo figura...of, pana diseara trebuie sa ma decid. La Silviu's sigur rezolvam pentru 27 ca sotul meu are regim special acolo. Numai nunti sa nu fie, ca nu vreau la gramada cu toti, sa stau acolo in agitatie cu copilul mic.

Mami25, bine ai revenit, sa iti traiasca puiul!

Teodora, tie sper ca ti-am mai ridicat moralul. Daaa?

Andries, sigur asa o zice si al meu. Numai ca al tau pare mai resemnat, al meu tot mai spera sa ma schimbe.

Luy, deci ne vedem joi la dr Oros? Ca merg si eu cu Andrei. De fapt si cu fata, ca nu am cu cine o lasa. La ora 18. Eu sunt dintre cei impotriva Fenobarbitalului, este mult prea mica pentru asa ceva. Stiu ca se da la convulsii si la febra mare, dar e singurul caz in care l-as administra. Nu am mai auzit asta cu substantele din laptele tau...eu zic sa mai ceri o parere. Nepotul meu a avut icter prelungit, 4 saptamani, si nu avea nici o incompatibilitate. Bilirubina 8 e cam mare la varsta asta, insa nu e mare. Andrei a avut 16.9 in maternitate si 19 la externare. Insa e o curba de scadere si probabil ca la voi este peste aceasta curba. In fine...nu pricep nici cum ar ajuta-o sedativul ala pentru icter, zau m-a zapacit doctorita ta. Hai ca vedem ce zice si dr Oros.

Isabeluta, hai ca nu mai e asa mult pana rade, o sa vezi tu.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Tati Piciuuuuu......sunteti superbi!!!!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Mergi la inceput

eu abia acuma am reusit sa adorm baiatu!!! f dubioasa zi, dupa ce noaptea a dormit asa de frumos. azi a atipit el de vreo 3 ori cate 5 minute...dupa care fresh!!!

danielle, f f dulce Ebonee! Si eu ma miram doar cum dupa atata colostru tu nu ai lapte.Ba chiar m-am necajit! Moasa ce spune, nu puteti mari productia cumva?

Sotul tau ce zice de minunica?

Annisia, Ebonica era imbracata cu hainute maricele, de aia ti s-a parut ca-i slabuta:) Imi pare rau de carusel.Chiar are si melodie frumoasa, e de Brahms, hihihi, de aia le place la bebei. E mortal Dulcicul tau!!! sa-ti traiasca! eu n-am mai facut poze lu bebe.Sa-mi fie rusineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.

Roxana, ma bucur mult ca ati reusit cat de cat cu masina ceva.La Politie cand te mai duci? sa stiu sa fac un pic de curatenie. ba daca ma provoci, cumpar si prajituri, hihihihi

eu azi am patit o chestie caraghioasa, altfel cum sa o numesc? vreu net la busteni.Vecinii mei au de la Astral, cam 40 Ron, cu o antena, care costa si ea ceva.
ei bine, le-am scris astora si ce imi trimit? o oferta de 65 de euroi pe luna!! sunt tralala bumbum astia.Cu telefonie inclusa, minute gratis etc...dar pardon, io la munte nu locuiesc, si daca as fi locuit...65 de euroi, ce pana mea

Mergi la inceput