Mamici de septembrie-octombrie 2007 (94)
Raspunsuri - Pagina 19
![](images/user_woman.png)
diwana spune:
Piciulika si sotz de Piciulika, felicitari pentru bebe Michael. E un scump. Sa va traiasca si sa va bucurati de el.
Betty, multa, multa sanatate lui Mario!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
isabeluta spune:
Dar mai Danielle cine te-a certat? Eram si eu mirata...oricum daca ai incercat tot ce se poate...
Eu una sper sa am cat mai mult timp chiar daca ma intorc la job la trei luni vreau sa ii dau macar seara si dimineata, plus bibe cu laptic de la mine. Sper sa reusesc... (mai ales cu plecatu` la job la trei luni...asa mi se rupe inima de pe acum!!!).
isabeluta si Vlad Matei
feciorasu`mamei
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Annisia/Annisia.jpg)
Annisia spune:
Fetelo cred ca s-a minunat cineva de mine cat de grasa pot sa fiu si m-a deochiat... M-a pocnit o durere de cap, vai de tartitza mea! Ce pastile am voie sa iau, daca alaptez????
Bebe Yannis creste mare
Pozne
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Sabina/Sabina.jpg)
Sabina spune:
paracetamol
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si
bb Gheo
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Roxana_G/Roxana_G.jpg)
Roxana_G spune:
Sabina, nu prea inteleg eu care e regimul masinii asteia folosite de nea soferul, asa ca astept sotul sa il intreb, ca dupa aia iar face referiri la varful de munte si nu am chef sa ma mai cert cu el. Oricum trebuie sa iau cazierul ala candva, probabil saptamana viitoare, ca joi acum merg la doctor cu copiii si nu fac atatea drumuri cu BB in aceeasi zi. Mai urgent decat cazierul meu este ceva legat de firma mea veche si acolo sunt in mare rahat daca nu ajung (eu sau nea cu imputernicire) la Registrul Comertului.
Eu ma jurasem azi ca voi fi draguta si rabdatoare cu Alexandra dar deja mi-am iesit din minti. Parca mai rau face cu cat te porti mai frumos. A inceput sa bata din picioare, sa planga si sa se loveasca de nervi, a bocanit intentionat, a scos limba, etc. Asa ca acum e pedepsita la ea in camera, dar a fost nevoie sa tip ca sa o fac sa se duca acolo.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
![](images/user_man.png)
vmkriss spune:
quote:
Originally posted by Andries
Intrebare: face cineva botezul prin Dr. Taberei? pe unde si pe la ce preturi se mai invarte treaba?
Noi facem pe Valea Oltului la Tifossi Club (www tifossiclub ro) pe 3 nov si meniul e de 100 ron adika aperitiv, peste, sarmale, friptura si 80 ron fara sarmale. La asta se mai adauga o cafea iar restul: bautura + tort, fructe, biscuiti le aducem noi.
La Garaje (valea Oltului) - ocupat pe 3 si 10
Casa Rustic (valea Oltului) - ocupat pe 3 - 145 mancare+bautura
Casa Dora (Prelungirea Ghencea) - ocupat pe 3 - 85 mancare
cam astea sunt
![](mamica.gif)
![](bebic.gif)
![](foto.gif)
Flori graviduta si BB la echo
RGE spune:
BETTY MULTA SANATATE LUI MARIO !!!
ROXANA imi pare rau ca ai pedepsit-o pe fetita ..ma doare sufletul dar totusi te admir pt cum te descuri cu cei doi copii ..felicitari!!
PICIULIKA refacere grabnica si multa sanatate celui mic..sa va traiasca..si sa fiti fericiti toti 3..sotul tau m-a facut sa plang cand am citit mesajul.
URMY..Tudor e din ce in ce mai frumos ..pupici.
REFERITOR LA BOTEZ...voi ati acontat restaurantul dinainte de nastere??..ca ma gandesc ca daca astept sa nasc si pe urma sa ma refac mai gasesc eu restaurant la vara...ca sa nu vorbesc urat
ROXANA 38+ "ursuletz"
GEORGE IONUTZ
13 ZILE pana mami si tati fac un an de casnicie!! BEBE TE ASTEPTAM CU DRAG!!!
"Doamne ajuta-ne!!"
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Roxana_G/Roxana_G.jpg)
Roxana_G spune:
Tiza mea, i-am ridicat deja pedeapsa!
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
RGE spune:
..hmm ma gandeam eu ca nu te lasa sufletul
ROXANA 38+ "ursuletz"
GEORGE IONUTZ
13 ZILE pana mami si tati fac un an de casnicie!! BEBE TE ASTEPTAM CU DRAG!!!
"Doamne ajuta-ne!!"
aeperju spune:
Spuneti-mi va rog ce se poate lua pentru durere de cap ca mooorrrr! Ghizuroiul meu nu doarme si m-a luat o asa durere....help! la algocalmin pe prospect zice ca nu e indicat, dar altceva?
emma