Mamici de septembrie-octombrie 2007 (94)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Acum am vazut raspunsul Sabinei. Multam!

Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicamaries spune:

emma, mie mi-au dat algocalmin si in spital de cateva ori, pentru durere de cap si cand am intrebat daca nu are efecte asupra lui bebe au zis ca nu, si doctorul si asistenta...

Rodica Darius Filip

pozici noi+ un filmulet cu baita...
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Asa stiam si eu ca doar la cezariana calmantele tot algocalmin erau... vad ca nu-mi trece de nici o culoare cu paracetamol, e prea puternica cred ca iau un algocalmin ca nu mai pot.

emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Buna,

vreau sa va multumesc pentru sustinere si sper sa nu treceti niciodata prin ce am trecut de ieri pana azi.
Acum bebe este mai bine, nu mai are masca de oxigen si a cerut de mancare..asa ca azi i-am dat lapte muls de la mine. Oricum m-au lasat sa il vad numai o singura data.
Cand o sa ajungem acasa o sa va povestesc mai pe indelete ce s-a intamplat.

Betty78deMario-Alexandru 16aug2007
toate pozele
poze noi cu bebe Mario-Alexandru
bulinutza noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicamaries spune:

Betty draga incearca sa fii tare, desi e ingrozitor prin ce treci

Multa sanatate lui Mario, sa dea Dumnezeu sa va intoarceti cu bine acasa cat de repede...

Rodica Darius Filip
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dantje spune:

Flavia , Dr Badea e super , ah am uitat sa-ti spun ca si eu sunt brasoveanca, bafta maine la marea intalnire.
Luy am termen pe 18 oct deci mai e nitel, desi durerile sunt de la mari la foarte mari si m-au cam pus pe butuci.
Rox super...ca si-a revenit tati , la mai mare ca sa zic asa.Bafta si cu botezul sa-ti iasa precum doresti.
Anisia scumpic bebe Yannis, bafta sa-i gasesti flacaului carusel.
Va dorim bebei cumintei si sanatosi

Dantje & Martijn( 19-04-2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Betty, ma bucur mult ca Mario e mai bine! sanatate!
Ana, rezolvata problema. Mare sarbatoare in familie. A facut fata kk. L-am sunat pe tati in Germania sa ii dau vestea! S-a rezolvat pe cale naturala!
Luy, sa stii ca eu am auzit in maternitate ca se dadea fenobarbital celor cu icter prelungit. mai intereseaza-te. imi pare rau de veste, dar sint sigura ca se va rezolva!

fetelor, eu sint fericita ca Sara mea a prins putere si de vreo 2 saptamani suge bine din sani. A si crescut considerabil productia de lapte! Ma gandeam ca daca da de biberon nu mai vrea san, dar uite ca s-a dat pe brazda!

Gabriela si bebe Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

buna
in sfarsit am reusit sa ma linistesc si eu, uff ce zi...
dimineata am fost la epilat si a fost ok, operatia a rezistat
in schimb tati facea ture si reusise sa o pacaleasca cu suzeta, era dulce foc tragea din ea cu spor ; am dat sa pape la fata si a tras un pui de somn amandoua, dupa care ne-a scos tati la masa in oras la pranz, ca nu aveam nik gatit
cand ne-am intors Miru a bagat papa in stilul ei caracteristic de haplea si a bagat 2 ture de vomat si pe gurita si pe nas de m-am speriat si am dat tel la urgente sa intreb ca sa-i fac ,ufff naspa a mai fost si de pe la 5 pana acum am bagat cu randul la leganat ca nu mai am cu ce sa o satur si plange mititica
acum doarme iar eu am bagat deja 2 l de ceai , papa muult si Galactogil si astept productia sunt

poze
Marta si Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabeluta spune:

Uite-ma si pe mine la ora asta ca huhurezii (eu care la ora 22 eram adormita de mult....) Asta seara la baita am patit o chestie tare dramatico-comica: in timp ce i-am scos lui bebe scutecelul ce sa vezi a mai prestat un kk; a fost ok nu apucasem sa ii scot scutecul de tot; faza tare a fost ca eu mama grabita m-am repezit sa-l curat la fundulet inainte de al baga in baita si saracu nu apucase sa termine trebusoara si i-am vazut popoul in plina actiune. Upsss! mama nebuna sunt...nu-i mai las nici un pic de intimitate saracului bebelus...
Cat despre mine m-am refacut destul de bine de la epiziotomie si ma simt in forma deja. Faza nasoala este ca am o problema spinoasa cu incheieturile de la maini. In special cu mana stanga si mi-e tare greu mai ales la baita ca nu pot nicicum sa-l tin pe bebe. Sunt chiar stressata pe faza asta mai ales ca nu prea stiu ce pot sa-mi pun la mana in afara de fasa elastica. Sper sa-mi treaca mai repede...

isabeluta si Vlad Matei
feciorasu`mamei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabeluta spune:

Mai fetelor care preparati capitol nou??? Ca nush de ce a aparut cap 96 si noi abia de-l terminam pe 94...

isabeluta si Vlad Matei
feciorasu`mamei

Mergi la inceput