MAMICI DE ITALIA (10)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

bine ai venit diana! mult inainte la cat mai mai multe ..sanatoase si usoare!

te asteptam mai des...

Stefania X 2 31+
www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto
"Unii se plang fiindca trandafirii au spini, eu multumesc cerului ca gasesc trandafiri pe spini" ...Shakespeare

Mergi la inceput

ciao dana.. eu sunt mai....ce vrea sa insemne max admis de camin..?
multa sanatate lui ale!

fetelor pe unde umblati?

Stefania X 2 31+
"Unii se plang fiindca trandafirii au spini, eu multumesc cerului ca gasesc trandafiri pe spini" ...Shakespeare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Neata! La un lapte cu cereale??...cafeaua e prea devreme ptr mine...o astept pe aia de la Petro

Diana bun venit, revenit!

Cristina multumesc , ai dreptate cu servetelele cumparat.

Raluk cum nu cunosteam raspunsul si am vazut ca era mai pustiu...
Am ceva emotii ptr nastere, dar imi dau curaj singura , ca sa nu o disper pe maicamea...in principiu sant mai constienta de data asta de ce se intampla in momentul respectiv si am sa incerc sa colaborez mai mult...adik voi fi barbata.

Azi am ultima intalnir cu ginecoloaga...cred ca de sapt viitoare bag monitorizari.
Aseara am avut iar contractii super puternice la 20 min, am bagat ceva plimbari in zona, dar nik, dupa ce m-am bagat la baia au trecut...asta sera am inteles ca eluna plina si poate , poate

Ali38si Enrico 7ani
poze

Mergi la inceput

neata...asa ma gandeam si eu ca e prea devreme pt. cafea..mai ales ca azi e o zi mohorata, pe aici..ieri mai toata ziua a plouat..nici nu am iesit din casa...sa nu ma prinda pe strada ploaia asta-mi mai lipseste... am nasul deja infundat...si parca ma dor toate oasele...o fi de la vreme...bo...cine stie...
da' de luat rez. la analize tot tb sa le iau, dar nustiu cand...intr-o zi...

o zi placuta tuturor... fetelor facetiva sentite....ce se intampla...?
vi se trage si voua de la vreme... sa speram ca numai asta....

Stefania X 2 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

buna dimineata fetelor.
O cafea nu imi da si mie nimeni :D

A venit soacramea nu mai pot de fericire...

de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex 13.07.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina85ss spune:

mamii prepar eu cafeaua,poftim
fetelor eu m-am simtit cam singura pe aici in ultima vreme,vad ca Petronela nu a venit sa bea cafeaua ce i-am pregatit-o ieri dimineata
Roxalihaide curaj! Are sa treaca repede si nasterea ai sa vezi,iti tin pumnii. Daca locuiai in Roma veneam sa te vad la spital

Cristina + GIULIA 21.09.2007
http://s195.photobucket.com/albums/z98/scristina85ss

Mergi la inceput

Fetelor am o intrebare,raniile pe sani de la supt cand se fac de obicei? La mine au trecut 3 saptamani de la nastere si nu am facut asa ceva,oare mai pot face sau am scapat de pericol? voi ce spuneti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

vrei neaparat rani???pai nu toate fscvem rani eu nu am facut!eu sper sa nu faci.Pupici

de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex 13.07.07

Mergi la inceput

nuuu mamii nu vreau asa ceva.intotdeuna mi-a fost frica sa nu cumva sa fac raniile acelea ca am auzit ca sunt tare dureroase,intrebam ca sa ma linistesc ca am trecut de pericol,daca nu am facut pana acum poate nici nu voi face.Sanii mei s-au obisnuit cu suptul si speram ca nu va mai fi cazul sa fac asa ceva
feteloreu ma duc sa ma spal pe dinti ca am facut collazione apoi incerc sa dorm putin odata cu Giulia altfel nu voi reusi sa ma odihnesc si eu.Am niste ochi in cap de parca vin din filmele de groaza asa sunt de umflati si rosii.Giulia nu ma lasat sa dorm in noaptea asta,palngea si vroia din 30-30 minute la tzitzi.Pana la urma am luat-o in pat cu noi si abia am reusit sa inchid si eu ochii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micio spune:

Oana si Eduard (19.01.2006 )

Mergi la inceput