MAMICI DE ITALIA (10)
Raspunsuri - Pagina 9
MIKUTA4 spune:
si noi sintem in dimineata asta tarede vina cred ca este vremea.
Ce faceti voi?si cu ce va mai laudati?
Roxali ma uitam la semnatura ta ce putin mai ai cred ca ai niste emotii?chiar daca este a doua oara cind treci printr-o experienta din asta.
Petro te rogggggggggggg mai da un semn de viata sa stim si noi ce faci tu si Silvia.Uite un dulceeeeeeeeeee sa treaca supararea la fata.
Ginger si pe tine te rog din suflet intra si scrie macar ca totul este bine(ceea ce cred din suflet ca este bine)si asa mai linisteti spiritele pe aici,ai mila si de noi te si sufletelel tale.
MIRELA 31+
DOAMNE PROTEJEAZA-NE INCA 9 SAPT SAU 7 SAPT ASA CUM AI FACUT-O PINA ACUM.
SARA-MARIA ingerasul nostru
Raluk31 spune:
Neatza,dragelor!
Hai ca m-am lamurit..valorile pe care le aveam trecute acolo ( de la 1 la 8 ) sunt firesti pentru orice persoana,in sarcina e normal sa creasca nivelul,pentru ca si bb contribuie.
Diana
Mamii,ce ne mai pove? Esti cam tacuta in ultimul timp
Merge ca naiba pagina azi...hm
Raluca
in asteptarea lui bb
Raluk31 spune:
..dupa cum ziceam..n-am mai apucat sa te "inrosesc" mamii,ca mi-a alunecat pagina si mouse-ul s-a dus aiurea pe "trimite"...
Chiar,ce-o fi cu Ginger?Sper ca si-a luat o mica vacanta,nimic mai mult...
Va doresc o zi buna!
Raluca
in asteptarea lui bb
mamii spune:
nu trebuie sa ma inrosheshti :D eu nu inroshesc pe nimeni :D dar nu va faceti giji lenea e devina :D
de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex 13.07.07
diana_g spune:
BUNA DIMINETA!
va doresc o zi buna si insorita;pe la mine e tare ploioasa
SLIMATEI,ROXALI,RALUK-multumesc de primire,promit sa dau de veste mai des
vroiam sa va intreb daca e careva dintre voi din zona Viterbo.eu as vrea sa fac o ecografie 3d si nu stiu unde este.poate ma puteti ajuta voi
diana_g 20+
http://community.webshots.com/user/diana_gardus
http://bd.lilypie.com/PRwap3.png
mamii spune:
sarna raluk.. :D mai am kteva pozici noi daaaaarrrrrr greu la deal cu boii mici :D multam mult
piccaflor spune:
Hello si de la noi!
Sper ca va mai amintiti de mine si de comoara mea Matteo...
Sa stiti ca lipsesc motivat...bebe are colici si durerile nu cedeaza la nimic...nici la picaturi,nici la ceai,nici la sondini...
Saracul si cind doarme geme in continuu...
Si cum mi se rupe sufletul de mila lui,am sfirsit prin a-l rasfata...concluzia,nici nu vrea sa mai auda de patut...doarme doar in brate[de preferat la mine],sau in pat,lipit de mine efectiv...cum simte ca nu mai sint lipita de el urla...
Ce sa va mai zic...sint mai rau ca un zombie...n-am timp nici sa maninc ca lumea...pacalesc foamea cu croissant-uri si biscuiti...
A inceput sa suga la san abia de vreo sapt.,asa ca pina acum mai aveam si grija mulsului...lapte am,dar cum nu se satura ii mai dau si formula...
In rest,in ciuda oboselii sintem super incintati de minunea noastra..
As vrea sa pun poze dar nu stiu cum...si nici nu prea am timp acum...
Sper sa se calmeze bebe si sa intru mai des...
Roxali vad ca mai ai f putin....doamne ajuta sa ai o nastere super usoara...
Pupam cu drag toate fetele si bebicii si s-auzim numai de bine
Picca si bebe Matteo
mamii spune:
picaflor poate vorbesc inutil dar sper ca o sa citeshti postul meu.
Lactatia se regleaza la suptul lui bebe daca ii dai formula tie productia de lapte iti scade de 7 ori!toate femeile suntem frustrate ca nu avem lapte destul.De unde shti ca nu ii ajunge??Slabeshte???plansul nu e doar de foame ci de colici.Simte nevoia de afectiune si te vrea langa el ..doar langa el ca deh a stat numai cu tine 9 luni in burtica. poti incerca sa ii pui o perna pe patut si cand vrei sa il lasi jos dai perna la oparte ca sa nu simta diferenta caldurica mami..pat rece!poti incerca sa il lasi si pe burtica poate o sa aiva efect!
p.s continua cu alaptatul
slimatei spune:
noi inca dormim suntem foarte somnooase...nu mai avem ce sa zicem decat ca am papat ce a pregatit tati..asa cum stie el sa faca...polpetein sugo..n-a fost cum le fac eu dar a fost bune..si apoi nu mai fac pretentii..mergem in patut la somnic...
numai bine...va pup pe toate!
Stefania X 2 31+
www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto
"Unii se plang fiindca trandafirii au spini, eu multumesc cerului ca gasesc trandafiri pe spini" ...Shakespeare