MAMICI DE ITALIA (10)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina85ss spune:

Fetelor pe unde sunteti,in ultima vreme e cam pustiu pe aici...

Cristina + GIULIA 21.09.2007
http://s195.photobucket.com/albums/z98/scristina85ss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

Neatza,fetele mele!

Nu plange,Cristinuta,ca nu esti singurica

Am luat azi rezultatele analizelor de luna trecuta,alfafetoproteina mi-a iesit mai mare..adica 16,unde maxima era 8...ce credeti,e vreo problema?!

Raluca

in asteptarea lui bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Eu am fugit de dimineata la o tanti cosmeticeana acasa, sa o fac frumoasa pe fofo, adik sa ma pregatesc ptr marea intalnire.Ca ieri am avut niste dureri de mijloc si contractii de am zis ca acu acu vine , dar nik.

Micio

Mamii pai cum sa nu anunt cand nasc ...daca nu ma apuca pe straza facerile intr-u pe net...mai am si numarul Cristinei si o terorizez si pe ea.

Cristina daca as pierde doar noptile ar fi bine...cu primul nici ziua nu ma odihneam.

Aseara dupa ce-am terminat cina mai aveam un gol si parca pofteam la gris cu lapte(ma mir ca pofte n-am avut in sarcina asta) si mi-am pregatit grisul, gandindu-ma ca ma transform intr-o , dar ca calmez si fata...intr-adevar dupa grisul cu fructe de padure insiropate am mai simtit ceva miscari prin burtic, dar intr-o juma de ora s-a potolit, iar pana la 4 ma lasat sa dorm

Ali37si Enrico 7ani
poze

Mergi la inceput

Ralu suna doctorita sau intreaba doctorul de familie daca ai numarul lui...daca depaseste valoarea normala

Ali37si Enrico 7ani
poze

Mergi la inceput

Cristina ce pompa ti-ai cumparat ptr muls??

Ali37si Enrico 7ani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

Ali, o sa vorbesc si cu dr,dar ma gandeam ca pana atunci poate aflu cate ceva de la voi,daca ati trecut prin asta...Ai emotii pentru marea intalnire???Iti doresc o nastere cat se poate de usoara!

Raluca

in asteptarea lui bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina85ss spune:

Roxali atunci astept sa ma anunti cand nasti.. sa nu uiti de noi ca sa-ti facem galerie.Pompa de san este AVENT ISIS MANUALA si sunt foarte multumita de ea.Scoate 60 ml dintr-un singur san si nu doare de loc.M-a scapat si de febra laptelui ce am facut-o la 4 zile de la nastere .Pot sa-ti dau un sfat? Nu stiu daca ti-ai cumparat deja insa daca ai degand sa alaptezi,cumpara-ti servetele umede ptr igiena sanului de la chicco.Costa inn jur de 6 euro pachetul de 80 servetele dar ai sa vezi cat ai sa le folosesti de mult mai ales in spital.Ptr ca nu ai sa te poti ridica imediat din pat ca sa te speli inainte si dupa ce pui bebele la supt,iar servetelele alea sunt super comode si practice.Eu le-am mai dat prin imprumut si la alte mamici de prin spital.M-a sfatuit obstetrica sa le cumpar ptr bagajul la nastere si bine am facut ca am ascultat-o

Cristina + GIULIA 21.09.2007
http://s195.photobucket.com/albums/z98/scristina85ss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

suntem bine...si in forma cam lenesi..dar trece...

o seara placuta si somnic usor!

Stefania X 2 31+
www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto
"Unii se plang fiindca trandafirii au spini, eu multumesc cerului ca gasesc trandafiri pe spini" ...Shakespeare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_g spune:

salve,fetelor!
va mai amintiti de mine?
cum o mai duceti?
noi suntem destul de bine,astazi avem 20 saptamani.
vad ca e si RALUK pe aici,eu am intalnit-o si la "mamici de martie/aprilie"
pupici la mamici,bebei si copilasi[pup

diana_g 20+
http://community.webshots.com/user/diana_gardus
http://bd.lilypie.com/PRwap3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana7mi spune:

ciao a tutti!

pe noi astazi ne-au chemat de la cresa sa mergem sa-l luam pe Ale acasa, ca a facut caca brutta si a depasit maximul admis de camin ... acum l-am trecut la regim ... orez, morcovel, mere ... si fermenti lactici ... sa speram ca isi revine la normal.

pupici si salutari la toate mamicutele & puiuti!

Mergi la inceput