MAMICI DE ITALIA (10)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

roxali sper sa ne zici cand nashti:D

Eu in sarcina eram amatoare de mirosuri de umezeala mucegai si acum imi plac...lol!!!

si eu sper ca ginger este bine!!

de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex 13.07.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina85ss spune:

mamii si Roxali multumesc ptr raspuns
chiar mai fetelor dar Ginger...ce s-o fi intamplat cu ea
Ginger da-ne un semn de viata

Cristina + GIULIA 21.09.2007
http://s195.photobucket.com/albums/z98/scristina85ss

Mergi la inceput

MAI FETELOR PE UNDE UMBLATI CA TOT SINGURA RAMAN CE FACEM PE A DOUA PAGINA IAR??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

cum adica pe pagina a 2 a

de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex 13.07.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

pai nu eram in frunte... si a tb sa ne caute.....adica nu a mai raspuns nimeni...

mirela atat ne spui...? esti bine nu?

eu sper ca ginger sa fie bine!Doamne ajuta!

petronela s-a scos si de pe lista observ... imi pare rau ca ....
nustiu de ce ar fi tb dramatizat asa... dar....

Stefania X 2 30+
www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto
"Unii se plang fiindca trandafirii au spini, eu multumesc cerului ca gasesc trandafiri pe spini" ...Shakespeare

Mergi la inceput

deci mimi e posibil sa iau antibiotice?...pai alea chiar ca-mi dau mancarimi si candida... eu ma gandesc la o raceala....ce stiu eu...?

restul fetelor unde sunteti?

Stefania X 2 30+
"Unii se plang fiindca trandafirii au spini, eu multumesc cerului ca gasesc trandafiri pe spini" ...Shakespeare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micio spune:

Ciao!
Eu am bucatarit toata dimineta, acum s-au linistit haiducii si am venit la net!
Roxali, nu am cumparat programul, l-am descarcat, nici nu stiu de se cumpara, ca e ilegal sa faci download! O sa-l rog pe cristi sa scrie cum se procedeaza si iti dau pm.
Cristina, eu cam pe toata perioada alaptarii am folosit tampoane, chiar si spre final. Am incercat mai multe marci, cel mai bine m-am inteles cu cele de la chicco. Nici eu nu prea suportam sutienul noaptea, dar am renuntat la cele speciale de alaptat, si mi-am luat altele putin mai mari, moi, din bumbac, fara cusatui stridente!
Raluca, aici unde am nascut eu a fost foarte dragut personalul, iti arata cum sa pozitionezi bb la san, cu o seara inaitea externarii iti arata cum se face baie, cum se panseaza buricul. Dar nu-ti face probleme ca ai sa te descurci, mai intrebi fetele pe forum, mai citesi prin carti, dar cel mai bine o sa te invete bb sa ai grija de el

Oana si Eduard (19.01.2006 )

Mergi la inceput

mimi

Stefania X 2 30+

Mergi la inceput

Buna dimineata fetelor,sunt prima la apel asa ca am onoarea de a prepara cafeaua Asa e cand bebelusul te trezeste cu noaptea in cap
Roxali aprofita si dormi cat mai poti ca in curand intri in grupul nostru,a mamiciilor cu nopti albe..

Mergi la inceput

petronela daca ne citesti din cand in cand sa sti ca m-ai intristat cu faptul ca te-ai sters din lista, eu credeam ca sa rezolvat problema si nu ma asteptam la asa ceva .Te rog frumos mai gandeste-te,noi suntm aici si te asteptam Pana atunci pregatesc cafeaua si ptr tine, dar grabeste-te caci nu vreau sa se raceasca...

Mergi la inceput