MAMICI DE ITALIA (10)
Raspunsuri - Pagina 5
Roxali spune:
Slimatei nu te speria ca totul este tratabil...daca e vreo candidoza cu tratament local, iar innainte de a naste(chiar cand incepe travaliu) ptr asta sau ptr alt streptococ te baga pe antibiotice.
Eu sant cam predispusa sa fac candida, mai ales din cauza antibiticelor, chiar la inceputul sarcini aveam o mancarime ca m-am dus sa-mi fac la cu plata analiza sa vad ce si cum.Cred ca ma iritam si din cauza salvaslipului...in principiu de atunci ma spalam mai mult cu apa rece si detergent intim din erboristerie.Acum de cand m-am mai ingrasat si am acumulat si tesuturi adipoase m-au ajutat mult spalaturile cu apa rece, deoarece fofo era tare umflatica, dar am reluat sa-m pun si salvaslip ca scurgerile am din nou.
Dana are ritmul in sange micul dansator.
Raluk cred ca nu e cazul sa-ti faci ganduri negre in legatura cu spitalele...dupa nastere daca ai nelamuriri poti intreba tot ce-ti trece prin cap, iar odata ajunsa acasa cere parerea pediatrei
Micio multam...daca poate sa-mi dea pm...La cumparat sau descarcat?
Eu am emule, dar merge greu.
Ali37si Enrico 7ani
poze
slimatei spune:
neata!
dau
mai fetelor..eu speriata...eu nu am nici o grija..am spus doar ca daca nu-mi spuneau ei ca eiu as avea ceva..eu nici nu mi-as fi dat seama... ca eu nu am nimik si totul mi se pare normal...
nu ma mananca, nu ma ustura..prezind doar durere(da' mie mi se parea normal) pe care ei au luat-o ca pe inflamatie..oricum ei stiu mai bine... mai vedem dupa 10 zile....
sa avem o zi buna!
toate fetele!
Stefania X 2 30+
www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto
"Unii se plang fiindca trandafirii au spini, eu multumesc cerului ca gasesc trandafiri pe spini" ...Shakespeare
mamii spune:
neata si de la mine :D
Stfania eu am facut candida in sarcina!Nici eu nu aveam simptome gen mankrimi usturimi mi.a ieshit la iveala la tampon si prin secretiile abundente...Am facut tratament in sarcina.Sunt antibiotice care sunt permise in sarcina si care afecreaza mult mai putin bblul dekt o eventuala candida care iti poate provoca contractii sau o infectie lui cand o sa se nasca.Eu trebuia sa termin tratamentul cu 5 zile inainte sa nasc.Am continuat sa imi pun jumtate de ovul pana am nascut:) Si totul a fost perfect!Ast4ept sa ajung la gine maine sa vad dak pot face in continuare tratamentulsi cat alaptez
de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex 13.07.07
cristina85ss spune:
Salut fetelor..in dimineata asta as bea o cafea tare de tot,la cat de somn imi este Am dormit rau in noaptea asta,desi de regula Giulia doarme noaptea si nu face probleme..Pana la urma am luat-o in pat cu noi si asa am reusit sa inchid ochii si eu.Totusi stateam mereu cu frica sa nu cumva sa ma intorc peste ea in somn si sa o lovesc sau sa o sufoc.Fetelor vreu sa va intreb ceva,pe voi ce alaptati la san,este normal sa curga sanii? Mie imi curg foarte mult,ud mereu lenjeria de pat din cauza asta,hainele de pe mine,parca as fi sub dus .Nu imi place sa dorm cu sutien ptr ca ma deranjeaza noaptea..ce ma sfatuiti?
Cristina + GIULIA 21.09.2007
http://s195.photobucket.com/albums/z98/scristina85ss
mamii spune:
bineinteles ca este normals a iti curga sanii!Se regleaza lactatia la cat suge giulia!Exista tampoane de sani eu le recomand pe cele de la chicco sunt cele mai bune desi costa putintel...sunt super cam 10 euro pachetu.Eu cand iesheam din dush la inceput imi curgeau ambii sani zici k dadeam drumu la robinete=)))
MIKUTA4 spune:
Neata am la voi,si sarumina ptr cafea.
MIRELA 31+
DOAMNE PROTEJEAZA-NE INCA 9 SAPT SAU 7 SAPT ASA CUM AI FACUT-O PINA ACUM.
SARA-MARIA ingerasul nostru
cristina85ss spune:
mamii cat dureaza treaba asta? ptr cat timp imi vor mai curge asa?
Cristina + GIULIA 21.09.2007
http://s195.photobucket.com/albums/z98/scristina85ss
mamii spune:
cristina la unele femei dureaza pana se regleaza lactatia la altele cat alapteaza. mie inca imi mai curge pentru ca atunci cand suge de la un san mi se umble si celalalt si imi curge celalalt.Deci eu zic sa iti iei tampooane.eu acum nu mai folosec dar 2 luni am folosit
Roxali spune:
Cristina foloseste orice truc numai sa te odihnesti si tu...stiu ce inseamna sa nu te odihnesti noaptea...lasa ca orice invat are si un dezvat.
Despre sani ti-a explicat bine Mamii , daca nu vrei sa folosesti tampoane cumparate fa-ti niste tampoane din bucatele de bumbac, dar ceva , ceva trebuie sa-ti pui pana se regleaza.
S-a schimbat timpul sau e ceva dubios in atmosfera ca parca am un miros persistent de mucegai si niste contractii de nici nu ma pot ridica in picoare , dar mite merge.Nu vreau sa folsesc nici un fel de medicament fie ce-o fi.
Ali37si Enrico 7ani
poze