MAMICI DE ITALIA (10)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

eccomi !!!!!!

Nu am disparut si nici nu v-am parasit .. v-am spus doar ca o sa intru mai rarut ... si in plus, mi se terminase si abonam. de net ...

Am facut ceva treburi, pregateli pt. bb ... bagaj, lucrusoare, calcat etc.

Am fost si botez, la vizita cu anestezistul ... maine urmeaza sa ma duc la vizita gineco normala ... aia, de rutina ... si tot asa ..

Suntem bine, sanatoase, galbene de grase .

cristina - merci de cafea ... numai ca nu am voie, am tensiunea mare .... ceva dulce insa, un bel gelato, da!!!
De primit nu am voie cafea, insa de oferit, va ofer, sigur ca da!!!!!! Poftiti .

diana - bun venit !!! Unde exact stai un prov. di Viterbo? Eu cunosc zona Nepi ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micio spune:

la povestit!
Noi ne chinuim cu caninii care urmeaza sa iasa, cred ca imbatranesc pana ii ies toti dintii . Se trezeste noaptea urla strident, pana nu il pimb 5-10 minute prin casa nu se linisteste sa adorma iar. Noroc ca ziua e mai bine, ca iesim afara si mai uita de dinti.
Piccaflor, este epuinzant la inceput, ca simti ca esti "scalvul" lui bb, dar asa cum spunea Roxali intr-un mesaj, foloseste orice truc sa poti te odihnesti, manaca bine nu prostioare. Curaj ca vor trece si colicile si se va mai linisti si bb (pana vin dintii ).
Diana , bine ai venit!
Hai mai Stefania , chiar ti-e frica de ploaie?! Sper ca glumeai!
Cristina cred ca ai scapat de rani daca n-ai facut pana cum, eu nu am avut din fericire. Mai insista cu suzeta, ca la inceput o primesc mai greu, iar faza cu perma de care pomenea Mamii am aplicat-o si eu cu succes, cand ma ridicam de langa el puneamm perma in locul meu, cred ca-mi simtea mirosul,si nu se trezea.
DAna cum mai e Ale cu burtica? Cu cine il lasati cand nu poate merge la cresa?
Roxali, tu esti tare curajoasa, nu medicamente , nu epidurala, bravo tie, cred ca ai sa treci super peste durerile de la nastere cu atitudinea asta de "rup muntii"
Petro imi pare rau ca ai decis sa pleci.

Oana si Eduard (19.01.2006 )

Mergi la inceput

Petro ce bine ca ai revenit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

oana nu mi-e frica de ploaie dacat sa nu racesc si sa-i fac rau lu' asta mica..in rest... nu-mi place ploaia decat daca-i pe ton romantic....

petro ma bucur ca ai revenit...

Stefania X 2 31+
www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto
"Unii se plang fiindca trandafirii au spini, eu multumesc cerului ca gasesc trandafiri pe spini" ...Shakespeare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

Credeati voi ca scapati asa usor de mine ????

Mie imi place ploaia, nu insa cea cu tunete si fulgere ... mi-e o fricaaaaaaaaa !!!!

Mergi la inceput

He, he, ce ploi mai prindeam pe munte... va povestesc mai pe seara ca s-a trezit chitaila.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piccaflor spune:

mamii nu slabeste iubita...s-a ingrasat 1,5kg intr-o luna...stiu ca nu se satura pt ca vedeam cind ma mulgeam...uneori oricit as fi insistat nu ieseau mai mult de 40 ml ....asta pt ca nu m-am muls in mod constant ca si cum ar fi supt bebe si normal ca a scazut cantitatea de lapte...pediatra stie ca-i dau si formula...oricum acum ca suge insist mai mult cu sanul normal...
micio he he scumpa,am inercat si cu perna si cu tricou de-al meu...niente da fare...micul terorist se prinde imediat si incepe concertul ...
cristina85 confirm si eu,protectiile pt sani de la chicco sint super...si mie incep sa-mi curga imediat ce Matteo incepe sa plinga,sau cind aud curgind apa...
Zici ca Giulia ta se trezeste doar de 2 ori pe noapte sa manince...wow! al meu ar sta atirnat de tzitzi nonstop ...ia ghici tu cum scriu eu acum?
Raluka la spitalul unde am nascut eu,personalul e de nota 10...eu am prins aproape toate turele(am stat 5 zile in spital) si devenisem rasfatata moaselor...le faceam tenerezza cind ma vedeau asa cu aerul ala pui sugrumat ...s-au chinuit mult sa-l faca pe Matteo sa suga,insa el a dormit aproape nonstop la spital si l-au tinut pe glcoza ca nu minca nimic(am avut o nastere dificila si el a avut nevoie de mai mult timp sa-si revina)...la nido ne aratau in fiecare zi cum sa spalam copiii,sa-i schimbam,sa curatam nasucul etc...
mikuta un pupic special pt Sara ta cea scumpa

Pupici si multam' frumos pt sfaturi

P

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

picaflor nu conteaza cat scoti la pompa!!!POMPA NU ITI SCOATE KT TRAGE BEBEEEE e o prostie sa te mulgi doar ca sa shti kt mananca!Media pe luna este de 750 de grame iar minimul este de 500 de grame pe luna a ta a luat 1500gr Renunta la formula!!! vorbeshte cu el aratai mashinute...covorashe shtiu eu o pernuta....orice dar nu continua cu formula!PEdiatra ta ce a zis?!
Mulsul sanului nu te face dekt sa te panichezi.Eu pana acum habar nu am cat mananca bebe!Si nu a slabit!si chiar daca nu ar lua in greutate nush dak m.ash panica.
Sanii fac stop de la pompa!Si difera si de la pompa la pompa!DAR CEL MAI BINE PENTRU EL( san) ESTE GURA LUI BB.cum plange pac la san.nu vrea inseamna ca are altcva nu de fomita!
Si eu m.am panicat asha si i.am pregatit formula odata a mancat 20 odata 15 si odata 10 i.am povestit pediatrei si a ras de mine ( defapt la 2 pediatre am zis) a zis k un copil care ia in greutate mai mult de 1 kg nu are cum sa ii fie foame si ca el dak a mancat asha de putin face ca orice bebelush molfaie putin si apoi scuipa si asha era defapt!

de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex 13.07.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina85ss spune:

salut Petronela! Ce bine ca nu ne-ai uitat,dar de ce te-ai scos din lista? Haide te rog frumos,rescrie-te,ca nu are rost sa pleci de pe aici.Ai sa vezi ca trece supararea Ti-as oferi o inghetata insa nu gasesc desenul,dar ce zici merge o bere?
mamii ai dreptate in privinta suptului la san,nu exista nimic mai bun ptr bebelusii nostri decat laptele matern.Si eu m-am chinuit la inceput cu alaptarea dar am insistat si am reusit pana la urma.Fetita mea a stat nemancata o zi din cauza asta,insa nu m-am lasat batuta si am pus-o des la san pana ne-am nvatat una cu alta,acum e ok din fericire.

Cristina + GIULIA 21.09.2007
http://s195.photobucket.com/albums/z98/scristina85ss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana7mi spune:

ciao mamicutelor!

si astazi m-au chemat de la camin ... astazi cica a vomitat .... si punand in comun si faptul ca ieri a avut diaree .... m-au chemat sa merg sa-l iau ... dupa nici o ora .... nici maine nu il duc la camin .... ce sistem de invatamant mai exista si pe aici ....

Mergi la inceput