MAMICI DE ITALIA (10)
Raspunsuri - Pagina 11
Roxali spune:
Mikuta, Piccaflor, Micio sper sa aveti gura aurita...mana.
Cristina drept sa-ti spun nu mi-ar fi placut sa stau la Roma(de capitala vin), dar ca sa ne cunoastem nu e timpul pierdut.
Dana e normal sa te cheme cand puiul nu se simte bine...saracul diaree, il durea stomacelul, nu mai aveau nici cu ce sa-l schimbe ieri si azi cu faza e mai nasoala, cred ca vreun virus pacatos...am patito si noi...cu vomitatul era de coma al meu am ajuns si la spital...sanatate puiului.
Petro ma bucur ca esti prin preajma.
Apropo de laptele de mama, se poate intampla(mai rar) sa nu fie chiar bun , adik consistent...am intalnit aici mai multe mamici care si-au facut(ananlizat)laptele ca nu lua copii in greutate...mai recent la odiseea noatra a patit asa o mamicuta(Annisia)...deci atentie.
Am fost si eu la ultimul contro la ginecolog azi, pe 19 incep monitoragiul.
Ali38si Enrico 7ani
poze
diana_g spune:
MICIO-multumesc de intampinare
PET COST 2005-sunt chiar din viterbo.
va pup pe toate si va doresc o seara placuta
diana_g 20+
http://community.webshots.com/user/diana_gardus
http://bd.lilypie.com/PRwap3.png
slimatei spune:
neata! ne-am trezit azi cu multa energie...
dau si
picca te rog sa ma scuzi... se vede ca eram somnoroasa.. bine ai revenit... de acum asteptam sa revii mai des +lui matteo
dana sanatate lui ale
toate fetele
sa avem o zi buna!
Stefania X 2 31+
www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto
"Unii se plang fiindca trandafirii au spini, eu multumesc cerului ca gasesc trandafiri pe spini" ...Shakespeare
slimatei spune:
si cavalerii...
Stefania X 2 31+
"Unii se plang fiindca trandafirii au spini, eu multumesc cerului ca gasesc trandafiri pe spini" ...Shakespeare
piccaflor spune:
'neata
slimatei stai linistita iubita...iti intoarcem pupicii inzecit
mamii si cristina cred ca nu ati inteles...ma mulgeam ca sa nu dau in mastita si evident ca sa am sa-i dau copilului sa manince,nu ca sa vad cit maninca,avind in vedere faptul ca nu vroia sub nicio forma sa suga la san...asa cum am mai spus,au incercat o gramada de moase sa-l faca sa suga,una a venit si acasa,dar nu am reusit decit dupa aproape o luna...si asta evident,insistind in fiecare zi
Daca nu m-as fi muls as fi pierdut si laptele pe care-l am,sanii nefiind stimulati...nu m-am muls de capul meu,ci tot la indemnul moaselor,inca din spital...Matteo 3 zile nu a mincat absolut nimic...ii dadeau putina glucoza....exact inainte sa ne externam i-au dat cu seringa 5 ml de colostru pe care l-a vomitat imediat...
Cu formula e alta poveste...vedeam clar ca nu se satura cu laptele meu,intrucit continua sa-si bage minutele in gura si sa plinga...colici nu avea atunci(e posibil sa-i fi facut de la formula),schimbat era,deci nu erau prea multe alternative,asa ca am optat pt supliment,consultind pediatra de la spital si apoi cea a copilului...si din moment ce continua sa manince si laptele artificial e clar ca nu se satura cu laptele meu,nu?
As fi preferat si eu sa suga de la bun inceput si sa se sature cu laptele meu,ca nu-i nicio placere sa te mulgi,insa mai bine mai tirziu decit niciodata,nu?
dana sanatate multa puiutului tau
mirelus pe unde umbli?
petro vad ca ai schimbat total ideea in privinta numelui printesei tale...parca Silvia nu era pe lista...oricum e un nume frumos si nu f comun...
O zi buna tuturor
pet.cost2005 spune:
Neata !!!!!!
picca - ma bucur sa aud ca bb Matteo este acum bine ... si mamica de asemenea .
Da, am schimbat ideea cu numele ... de fapt Silvia era pe lista alaturi de Cristina (eu il preferam pe asta) si Elisa ... dar de comun acord am decis totusi pt. Silvia (ii place mai mult sotului). Nu m-a interesat sa fie comun sau nu, nu am facut asocieri persoana-nume (daca ar fi fost asa .... preferintele mele erau spulberate de mult; am asa o "simpatie" pt. o anumita pers. Cristina ....), ci doar universal (si in romaneste si in italiana adica). Si sa vina bine cu numele de fam., bineinteles ...
cristina - m-am sters de pe lista nu in urma discutiilor de pe-aici, ci inainte ... nu ma intereseaza sa fiu pe nici o lista niciunde ... de scris pot sa scriu si fara ...
Asa macar "prietenii" si "cei care ma vor bine" au putin de lucru pana sa ma gaseasca si sa afle "stiri" noi ... cica ma simt importanta zise cineva (nu e o aluzie la cineva de pe-aici, ci la cineva care citeste pe-aici) ... bleahhhhhhhhhhh !!!!!!!
cristina85ss spune:
Buna dimineata la + +
Stefania multumesc ptr cafea
Roxali succes la monitorizare,si intoarcete acasa cu vesti bune
piccaflor important este ca bebele sa fie bine,nu renunta si nu te resemna
Petronela ceea ce conteaza este ca esti prin preajma,lista ai dreptate conteaza mai putina
Cristina + GIULIA 21.09.2007
http://s195.photobucket.com/albums/z98/scristina85ss
dana7mi spune:
buna dimineata!
Va multumesc pt. gandurile bune.
Ale sta bine, de altfel cat a stat cu mine acasa nu a facut nici diaree, nici nu a vomat... acum eu nu stiu cum si ce face la camin, ei pot sa-mi spuna ce vor .... astazi este acasa cu o prietena. Am avut noroc ca am avut cu cine sa-l las acasa, daca nu trebuia sa-mi iau eu o zi de concediu.
slimatei spune:
cam asa ceva....
Stefania X 2 31+