MAMICI DE ITALIA (10)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina85ss spune:

nu fetelor eu nu dorm,ia uitati cer ochimari si deschisi am.. Giulia e somnoroasa dar nu inchide ochisorii si o chinuie rau pe mami asa ca sper ca absenta de pe forum imi este motivata

Cristina + GIULIA 21.09.2007
http://s195.photobucket.com/albums/z98/scristina85ss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micio spune:

Cristina, afara la plimbarica poate adoarme la aer!

Oana si Eduard (19.01.2006 )

Mergi la inceput

ploua micio si nu o pot scoate afara dar am reusit sa o pacalesc si acum a adormit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

fetelor mai stiti ceva de serj....e bine?

Stefania X 2 31+
www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto
"Unii se plang fiindca trandafirii au spini, eu multumesc cerului ca gasesc trandafiri pe spini" ...Shakespeare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

Salutare,fetele!

Picca,mersi pt impartasirea impresiilor din spital.Sper sa am si eu noroc de putin ajutor

Cristina,inteleg ca faza cu linistitul copilului cu o haina care iti apartine nu functioneaza

Va pe toate si va doresc un weekend placut!

Raluca

in asteptarea lui bb

Mergi la inceput

Diana, cum te mai simti? Iti doresc multa incredere in tine si in viitor,TREBUIE sa fie bine

Raluca

in asteptarea lui bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

Stefania X 2 31+
www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto
"Unii se plang fiindca trandafirii au spini, eu multumesc cerului ca gasesc trandafiri pe spini" ...Shakespeare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

ce faceti fetele??Va pup sper ca sunteti bine noi suntem cam foarte plangacioshi si .... nu avem timp de forum pupiciii la toata lumea

de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex 13.07.07

Mergi la inceput

Mamitzico,sper sa treaca plansul cat mai repede si sa ne mai scrii

Cat de curand imi vine jumatatea acasa si ma duc tai-tai,sa fiti cuminti si sa aveti grija de bebei si de burtici!

Raluca

in asteptarea lui bb

Mergi la inceput

Buna dimineata fetelor
Ralukam invelit-o in camasa mea de noapte si..nimic dar asta nu inseamna ca tehnica nu e buna ci doar ca am o fetita plangacioasa
mamii sper sa se linisteasca puiul tau si sa revii printre noi
fetelorin noaptea asta Giulia m-a trezit o singura data,wooow!!! A adormit pe la miezul noptii dupa o portiune buna de plans,apoi s-a trezit la 4 dimineata pentru supt si schimbat scutec apoi a dormit pana la 07.30 dimineata iar eu ma simt super odihnita.In dimineata nasta am fost plina de lapte ptr ca Giulia s-a trezit doar o data sa manance si a trebuit sa ma mulg,am scos 130 ml si o sa il dau azi cu biberonul cand vom merge in vizita pe la bunici
O intrebare: Ce crema buna ma sfatuiti sa cumpar ptr iritatia de la scutec? Giulia are funduletul rosu-rosu si ma gandesc ca o ustura lacat plange cand o schimb,nu stiu ce sa-i cumpar.Eu foloseam pana acum cremeda fissan

Mergi la inceput