Nasterea la Medlife

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

vali_delide hai ca ai fost simpatica
Adevarul e ca daca stau sa ma gandesc bine, eu l-am rugat sa imi faca injectii pentru FIV si a zis ca imi face orice numai injectii nu .. asa ca ce sa mai zic de nastere Dar intrebam si eu, cine stie, poate i se trezesc niste instincte ..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali_delide spune:

Pai,Boo, cam asa stau lucrurile! Mie tati mi-a zis ca nu stie daca e in stare, asa ca mi-a promis nasa ca sta cu mine! Da' eu il cunosc, ca el se albeste la fata doar cand am o contractie!

Valentina 32+ Cristina Stefania
www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">pozici cu burtici,pisici si pestici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubu77 spune:

Boo daca ai abonament poti sa platesti mai putin sau sa nu platesti deloc.. Ma refer la urmarirea sarcinii. Depinde de ce tip de abonament ai.. Poti suna la ei sa intrebi..
Fetelor mai citeam pe aici una alta..Si am citit si de Euroclinic..Pe langa faptul ca mi se pare enorm de scump vad ca au si multe lipsuri.. Asa ca nu inteleg de ce se inghesuie lumea sa nasca acolo unde am auzit ca poate costa o ceza intrre 80-140 milioane( depinde cu cine nasti) cand se poate naste la Medlife cu 1000 euro..???
Si apropos.. A nascut acum 2 sapt o amica la Euroclinic.. A zis ca nu o sa mai repete experienta.. I-au pus pe facura si nu stiu ce scutec pt bebe..si inca altele..Pai tata la banii aia ar trebui inclus tot.. Da ma rog..Nu inteleg unii oameni..
Ai ci vad ca toate fetele au fost mai mult decat multumite de Memorial Hospital..Oricum mi se pare alegerea cea mai buna.. Si material si din toate puctele..:)
Urmeaza cineva la nastere?
Succes!!

Mergi la inceput

iubu, si eu cred ca am facut alegerea corecta.
In alta ordine de idei, probabil, dintre fetele active pe acest topic, cred ca eu urmez. Parca mai era o fata inaintea mea, trebuie sa citesc din urma.Nu vreti totusi sa facem o listuta? Va pup

www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">pozici cu burtici,pisici si pestici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Vali, ar fi buna o listuta! Eu am DPN-ul pe 4 martie dar sigur o sa fie mai devreme fiind cezariana. Poti sa pui in listuta 4 martie si modificam pe parcurs.

Am citit si eu de Euroclinic, sper sa nu apara vesti negative si legat de maternitatea de la Medlife!

CLAU 21 + cu

mamica de Razvanel si acum de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zeririlouiza spune:

buna fetelor misto ideea cu dpn-urile

Louiza 27s +
mai avem putin

www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze cununie, nunta, luna de miere, Sighisoara

Mergi la inceput

Am facut listuta!!!
Cine mai doreste, cine mai pofteste, sa scrie aici sau PM!

Luiza, sa-mi dai si DPN-ul tau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzamo spune:

Buna fetelor, sunt nou sosita aici si va scriu pentru a va spune si impresia mea despre Medlife: chiar azi am fost acolo - pentru prima data!! si am fost primita cu bratele deschise; sunt in saptamana 33 (DPN 8 dec) si m-am hotarat ca vreau sa nasc la Medlife acum cateva zile. Cred ca am luat cea mai buna decizie; Dr. Caliopia Parfene (pe care am ales-o bazandu-ma pe ce am citit despre ea pe forumuri) este intr-adevar un om deosebit. M-a primit cu multa rabdare si caldura (desi abia iesise din cezariana), s-a uitat cu foarte multa atentie la dosarul meu, m-a consultat, m-a dus sa vizitez spitalul - inclusiv camerele...ce sa spun...chiar am fost impresionata.
Cand am iesit de acolo ma simteam fericita si in siguranta si stiu ca o se ne fie bine atat bebitzei, cat si mie....

gabi

Mergi la inceput

Luiza, ti-am trecut dpn-ul.
Oare am omis pe cineva? Cum vi se pare prima pagina? Sa stiti ca accept si critici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Vali, arata bine listuta! Eu mai am o colega la odiseea mea, adica martie-aprilie , care o sa nasca tot aici. O sa-i zic si ei sa apara la subiect daca vrea . Doctorita ei este Mirela Popa.

Si a mai nascut de curand acolo Andutzy. Ei ii multumesc foarte mult pentru ca ea a fost cea care mi-a facut recomandarea pentru Medlife si Mirela Popa.

CLAU 21 + cu Rebecca

mamica de Razvanel si acum de Rebecca!

Mergi la inceput