Nasterea la Medlife
Raspunsuri - Pagina 10
vali_delide spune:
Clauclau, sa-mi zici datele pt. Andutzy, ca sa o trec pe listuta. Si pe prietena ta de la odisee e asteptam u drag!
Gabitzamo, bine ai venit pe . Cum esti la primele mesaje, pana sa treci de 10, ele vor fi moderate si vor aparea cu intarziere.
Oricum, ma bucur ca esti aici si o sa te trec imediat pe listuta. Si, daca vrei, te asteptam cu drag la mamici de noiembrie decembrie, odiseea noastra, unde deja s-a dat startul la nasteri!
Valentina 32+ Cristina Stefania
www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">pozici cu burtici,pisici si pestici
pucca spune:
Buna!
Si eu sunt o viitoare mamica de apriie, care va naste tot la Medlife. Doctoritza mea este Mirela Popa. Imi pare bine ca v-am gasit aici ca sa impartim cat mai multe impresii si sfaturi.
Clau multumesc de invitatie!
mariami123 spune:
buna fetelor!
haideti sa va povestesc mai pe larg cum a decurs operatia ca vad ca sunteti destul de multe cu cezariana.
sotul eu zic ca ar fi mai bine sa-l lasati afara pentru ca in timpul operatiei e posibil sa vomitati sau vi se poate face rau iar el nu cred ca trebuie sa vada toate astea.se vor ocupa doctorii de voi si mai bine el sa astepte afara daca nu vreti sa-i traumatizati. oricum pe bebe nu ti-l da sa stai cu el in brate ca n-ai cum ti-l arata 2 secunde, il pupi si apoi il pune la incubator si il duce la bebei. al meu s-a dus dupa ei peste tot (se tinea si el dupa incubator)
asa....am intrat in sala de operatii. prima care a venit la mine a fost anestezista (o suuuper dragutza). mi-a explicat cum sa stau in timpul anesteziei. cu capul pe umarul ei fara sa misc nici un deget. oricum injectia dureaza f putin. trece repede. simti o oarecare durere dar e ok. apoi te aseaza frumos pe spate si iti pun o branula la o mana si la cealalta un tensiometru si ramai asa rastignita(d'aia zic ca nu ai cu ce mana sa iei in brate bebelu).
apoi iti pune o chestie in fata ca sa nu vezi tu ce-i acolo (sa nu incercati sa va uitati in tavan ca eu am descoperit ca se reflecat un pic imaginea intr-un neon d'ala ). si de acum ei incep sa-si faca treaba. nu simtiabsolut nimic! nici macar o atingere. nimic nimic. la un mom dat apasa o asistenta undeva pe burta si pac gata il auzi pe bebe. de acum incepe agitatia in jurul lu bebe. toate il testeaza acolo sau eu stiu ce-i fac si dupa ce termina ti-l aduc si tie sa-l vezi un pic si gata. pa cu el! de aici sotu poate sa stea non stop cu ochii pe bebel ca il duce sus la camera bebelushilor unde vezi absolut tot ce se intampla. cum il pune la lampa. cum ii face prima baita la chiuveta..etc. acum e mom sa faca sotul poze ca sa ai si tu ce vedea.
in timpul asta tu astepti rabdatoare sa termine ei. e f importanta faza cu statul nemancata pt ca ai la un mom dat o senzatie de greata si dc ai mancat ceva atunci ai sa si vomiti. eu nu mancasem nimic deci n-am avut ce vomita.
dupa ce termina ei. te invelesc cu un cearceaf si te duc la reanimare unde stai pana a doua zi. d'aia ziceam de facut poze ca tu il vezi pe bebe abia a doua zi si sa ai ceva poze la tine sa nu ti se faca prea dor. aici la reanimare au voie sa te viziteze numai cei apropiati si pt f putin timp. sa va luati reviste cu voi ca o sa muriti de plictiseala!!!! a doua zi in functie de cat de bine te dai jos din pat si te plimbi te duci sa vezi si bebelushul si te muta in rezerva. eu m-am dat jos din pat si am mers calumea chiar dc ma durea ca vroiam mai repede sus la bebelushi
asa dupa ce se termina toate astea te duci la rezerva iti aduce si bebelu dupa ce se trezeste sa ii dai sa pape si gata!
in tot timpul asta te vor vizita milioane de doctori si vor roi in jurul tau milioane de asistente site vei simti suuuuper. la reanimare ai voie numai apa sa bei ca in rest iti baga ei pe vena. eu am cerut apa din belsug ca mi-era sete non-stop
cam atat. nu mai stiu ce sa va mai povestesc. mergeti cu cea mai mare incredere ca nu va va parea rau nici pentru ultimul banutz!!
pupici si bafta multa!!
a si dc vreti poze de acolo intrati pe
http://picasaweb.google.com/mihai.nichita/NichitaLaviniaMariaPrimeleZile
clauclau spune:
Mariami, superba grasunica ta! E de-a dreptul minunata! Si cand am citit despre nasterea detaliata asa, mi s-a facut dor si mie de bebelina mea din burtica. Eu mai am 3 luni si jumatate...
La nasterea ta totul a decurs ca pe roate, minunat ar fi sa mearga asa la toate! Spune-mi, dupa operatie mai primesti calmante pentru durere, de exemplu a doua zi cand trebuie sa te dai jos din pat? Si nu ne-ai zis nimic despre sonda urinara! Cand ti-au montat-o, daca te-a durut , etc?
Ce bine de tine ca ai scapat si ca esti acasa cu printesa ta!!!
Felicitari inca o data si sa-ti traiasca frumusetea de fetita!
Pucca, bine ai venit draga mea, sa fim si aici colege!
CLAU 21 + cu Rebecca
mamica de Razvanel si acum de Rebecca!
mariami123 spune:
pai sonda aia nu stiu cand mi-au pus-o ca n-am simtit. acum imi dau seama ca m-am trezit cu ea acolo....ca ma gandeam eu oare cum o sa fac pipi si dupa aia m-am prins. "ahaaaaaaaaaa.....cred ca am vreo sonda bagata!!!" de scos ma gandeam ca o sa ma doara dar tot la fel n-am simtit nimic doar cum aluneca asa.
cat despre calmante... de la injectia aia in coloana iti ramane un furtunas pe care ti-l lipeste pe umar si prin care iti to baga calmant. furtunasu ala a fost cel mai bun prieten al meu!!! cum iti baga calmant in 5 min iti trecea orice durere. furtunasul ti-l lasa pana a doua zi dupa masa si poti cere oricand sa-ti faca calmant la o asistenta de acolo. incpand cu a doua zi iti fac injectii cu calmante dar oricum nu mai doare asa rau. plus ca trebuie sa faceti cat mai multa miscare ca sa treaca mai repede durerea. pe cat posibil faceti cat mai multe ture mai pe la vitrina cu bebei mai prin rezerva ca va veti reveni mult mai repede
pupici!!
clauclau spune:
Mariami, multumesc foarte mult de informatii, imi dau seama ce ocupata esti acum cu bebelina dar ti-ai facut timp si pentru noi!
CLAU 21 + cu Rebecca
vali_delide spune:
Mariami si
Superba bebelusa ta, sa-ti traiasca, sa fie sanatoasa, sa va lumineze viata si sa aiba numai noroc in viata!
Mi-ai inseninat ziua, cand am vazut-o pe printesica si cand am citit randurile tale! Doamne, abia astept sa-mi vad si eu ghemotocul in brate, sa o stiu ca e bine, sa o vad cum creste!Multi, multi pt. mami si bebelusa! Si multumim ca ti-ai facut timp pt. noi.Acum o sa trec in listuta si numele acadelei tale!
Pucca, bine ai venit, te trec si pe tine in listuta, dar te rog sa-mi dai dpn-ul si cu ziua, sa fie complet.Sa ai sarcina usoara si bebe sanatos!
Clau
Valentina 32+ Cristina Stefania
www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">pozici cu burtici,pisici si pestici
clauclau spune:
Vali, acus' vine si ghemotocul tau si eu o sa astept cu sufletul la gura sa-mi povestesti cum a decurs nasterea!!!!
CLAU 21 + cu Rebecca
iubu77 spune:
Ce bucurie ce bucurie..Se inmultesc mamicile de la Medlife..
Cele care suntetzi pacientele Mirelei Popa.cum vi se pare?? Mie imi place mult de ea si mi se pare o profesionista..Voua?
Pupici la burtici
mariami123 spune:
va multumesc mult pentru laude...noi roim cu totii in jurul ei (o mana de om)...
iubu eu pot sa-ti zic de Mirela Popa ca e o super drtagutza. am remarcat-o cand a fost de garda si a venit sa ma vada si pe mine. se purta extraordinar cu toata lumea si vorbea super frumos. a si mi-a mai placut si de Dr. Pelinescu Onciul care cica ar fi si directorul spitalului. pare mai deschis si mai de gasca sa zc asa. eram intr-o dimineata si ma uitam la bebelusha cum dormea si a venit si el la geam si se uita acolo si a zis ceva de genu ca el trece in fiecare dimineata pe la bebei intai ca sa-si incarce bateriile si apoi merge la paciente. mi s-a parut super frumos...parca daca auzi asa ceva din gura unui doctor iti dai seama ca ei fac de placere munca asta...pt bebei...anyway.... m-a emotionat...