Nasterea la Medlife
Raspunsuri - Pagina 11
vali_delide spune:
'Neata la fete!
Mariami, cand ai timp, te rog frumos sa-mi zici si mie cum e cu alaptatul la Medlife: te invata sa alaptezi, ai bebelusul mereu cu tine? Sper sa nu fie ca in celelalte spitale (inclusiv private) in care, daca plange bebe, ii dau repede glucoza sau lapte praf cu biberonul...acu' m-am fixat cu chestia asta, pt. ca dupa cezariana vine mai greu laptele si mi-e teama sa nu o obisnuiasca pe bibe!
Clau, sper sa ajung cu bine la termen, abia astept sa merg pe 30 la control, sa ma mai linisteasc dl. dr, ca zilele astea nu mi-a fost bine deloc...cred ca mi-e dor si de printesa, ca nu am vazut-o de o luna, eu care faceam o eco la 2 sapt. Si la Iosup am programare abia pe 5 nov.
Valentina 32+ Cristina Stefania
www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">pozici cu burtici,pisici si pestici
luny spune:
Salutari la burtici!
Intru si eu pe listutza voastra! Sunt insarcinata in 19 saptamani si ceva, DPN 18 martie, baietel! Inca nu am fost la Medlife sa fiu luata in evidenta, mai e destul timp. Dar pe 15 noiembrie am programare la dr. Radulescu Botica Razvan la echo morfo fetala si atunci voi vizita si maternitatea.
Cred ca as vrea sa nasc cu dr. Popa Mirela, dar ramane de vazut. Cert e ca la stat nu vreau sa merg, am citit prea multe...plus ca dr mea actuala mi-a spus ca nu garanteaza ca o sa pot naste cu ea pt ca politica spitalului este sa nasti cu cine e de garda!
Asa ca daca tot e pe banii mei, macar sa fie decent, sa fie bebe in siguranta, sa fie aparatura performanta si sa dea Dumnezeu sa fie totul bbine si fara probleme!
Clau, am vazut ca si tu nasti tot la inceputul lui martie, poate ne vedem p-acolo!!
Life is to precious to worry about stupid Shit!
inuta12 spune:
Buna. As dori sa ma inscriu si eu pe listuta. Am 25 de sapt, DPN pe 8.02.2008. Pana acum o luna eram pacienta Dr tutunaru..de atunci in schimb nici el nici Ramona nu mai raspund la telefon si sincer m-am plicitisit de vizitele de 3 minute cat dureaza la dansul. Plus ca am intelels ca la Elias ai nevoie de aprobarea lui Vladareanu pentru o eventuala cezariana...si cum tutu nu se intelege cu vlada..e clar ce se poate intampla. Asa ca am decis sa aleg Medlife. Am auzit numai cuvinte de lauda.
Acum intrebarea mea e urmatorea: (eu as vrea sa nasc cu Mendez) Mendez asista si la o nastere naturala cu epidurala? cum fac sa ma programez la dansul? trebuie sa sun la clinica sa-mi fac pur si simplu o programare? Mendez vine de la bun inceput la nastere sau doar sa "prinda" copilul si sa ma coasa daca e nevoie? sau isi lasa asistentii pentru lucrurile astea?
Cum decurge o nastere naturala cu epidurala? au anestezist la orice ora din zi sau noapte?
Si cum trebuie sa procedez? cand merg la consult la Mendez ma intreaba la ce medic am fost pana atunci sau nu? trebuie sa-i spun motivatia pentru care renunt sau pur si simpplu merg cu analizele facute (unde iar e scris numele medicului Tutunru, care mi le-a recomandat...deci dilema iar..) si discut cu d-lui conditiile de acolo?
Am intleles ca nu se face la Medlife eco morfo de trimestrul 3. e adevarat?
Ma scuzati ca am pus atatea intrebari dar nu vreau sa merg acolo cu tema nefacuta.
Pup mamicile si toate burticile
am 25 saptamani
vali_delide spune:
quote:
Originally posted by inuta12
Buna. As dori sa ma inscriu si eu pe listuta. Am 25 de sapt, DPN pe 8.02.2008. Pana acum o luna eram pacienta Dr tutunaru..de atunci in schimb nici el nici Ramona nu mai raspund la telefon si sincer m-am plicitisit de vizitele de 3 minute cat dureaza la dansul. Plus ca am intelels ca la Elias ai nevoie de aprobarea lui Vladareanu pentru o eventuala cezariana...si cum tutu nu se intelege cu vlada..e clar ce se poate intampla. Asa ca am decis sa aleg Medlife. Am auzit numai cuvinte de lauda.
Acum intrebarea mea e urmatorea: (eu as vrea sa nasc cu Mendez) Mendez asista si la o nastere naturala cu epidurala? cum fac sa ma programez la dansul? trebuie sa sun la clinica sa-mi fac pur si simplu o programare? Mendez vine de la bun inceput la nastere sau doar sa "prinda" copilul si sa ma coasa daca e nevoie? sau isi lasa asistentii pentru lucrurile astea?
Cum decurge o nastere naturala cu epidurala? au anestezist la orice ora din zi sau noapte?
Si cum trebuie sa procedez? cand merg la consult la Mendez ma intreaba la ce medic am fost pana atunci sau nu? trebuie sa-i spun motivatia pentru care renunt sau pur si simpplu merg cu analizele facute (unde iar e scris numele medicului Tutunru, care mi le-a recomandat...deci dilema iar..) si discut cu d-lui conditiile de acolo?
Am intleles ca nu se face la Medlife eco morfo de trimestrul 3. e adevarat?
Ma scuzati ca am pus atatea intrebari dar nu vreau sa merg acolo cu tema nefacuta.
Pup mamicile si toate burticile
am 25 saptamani
Inuta, bine ai venit...ce ma bucur ca o fosta colega e aici...fosta tutunica
Pai, sa le luam pe rand:
Dr.Mendez este un tip super si ca om, si ca dr., deci alegerea ta este excelenta (e si dr. meu)
Trebuie sa dai tel. sa te programezi la o prima consultatie la dansul, unde duci toate analizele, ecografiile, retete, tot ce ai de la inceputul sarcinii.Nu te intreaba de ce renunti, nu conteaza ca ai renuntat la alt dr. si de ce, este optiunea ta sa nasti unde si cu cine vrei.
Conditiile: discuti cu dr. despre partea medicala (consultatii, ecografii, nastere), partea materiala, conditiile de spitalizare,inclusiv vizitarea spitalului, le discuti chiar in spital (o sa-ti spuna dl. dr. ce si cum se procedeaza)
Anestezist, da, au in permanenta, si dl. dr. vine si noaptea la nastere. Adica: ajungi la spital, te consulta dr. de garda, care vede daca a inceput travaliul si il suna pe dr. si vine.
Daca mai ai intrebari, noi suntem aici.Marti merg la control, si o sa-ti povestesc mai multe!Pup fata si-ti doresc sarcina usoara in continuare..ah, si o sa te trec imediat pe listuta!
www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">pozici cu burtici,pisici si pestici
vali_delide spune:
quote:
Originally posted by luny
Salutari la burtici!
Intru si eu pe listutza voastra! Sunt insarcinata in 19 saptamani si ceva, DPN 18 martie, baietel! Inca nu am fost la Medlife sa fiu luata in evidenta, mai e destul timp. Dar pe 15 noiembrie am programare la dr. Radulescu Botica Razvan la echo morfo fetala si atunci voi vizita si maternitatea.
Cred ca as vrea sa nasc cu dr. Popa Mirela, dar ramane de vazut. Cert e ca la stat nu vreau sa merg, am citit prea multe...plus ca dr mea actuala mi-a spus ca nu garanteaza ca o sa pot naste cu ea pt ca politica spitalului este sa nasti cu cine e de garda!
Asa ca daca tot e pe banii mei, macar sa fie decent, sa fie bebe in siguranta, sa fie aparatura performanta si sa dea Dumnezeu sa fie totul bbine si fara probleme!
Clau, am vazut ca si tu nasti tot la inceputul lui martie, poate ne vedem p-acolo!!
luny, bine ai venit si sarcina usoara! Felicitari pt. alegerea facuta, precum vezi sunt multe fete aici pacientele dnei dr. Mirela Popa. Imediat te trec si pe tine pe listuta!
inuta12 spune:
Vali te stiu si eu de "dincolo" .
Multumesc mult de informatii . Sarcina usoara si tie
tu cum vrei sa nasti?
am 25 saptamani
luny spune:
Inuta, si eu tot normal cu sau fara epidurala vreau sa nasc, ma intereseaza si pe mine cat mai multe despre cum decurge totul!
Vad ca majoritatea fetelor nasc prin cezariana...
inuta12 spune:
Exact Luny majoritatea nasc cu cezariana. de ce oare? pe mine ma inspaimanta chestia asta in sensul ca durerea pare insuportabila la o nastere naturala alegand majoritatea cezariana. deci ce facem? haideti fetelor...cine a nascut natural cu epidurala la Medlife sa ne povesteasca si noua..
am 25 saptamani
iubu77 spune:
Luni bine ai venit..
Daca o alegi pe Mirela Popa o sa fii super multumita..Eu am nascut cu ea..Dar si ceilaltzi sunt super ok.. Mendez, Predoi etc.. Am vazut multe cuvinte de lauda pe aici..Nu te intreaba nimeni de ce ai renuntat la alt doctor sau etc..Asta este treaba ta. Tu sa mergi cu toate analizele si echo facute si daca mai este cazul cred ca o sa iti spuna ei daca mai trebuie ceva. La Medlife poti naste si normal cu epidurala. Numai ca am vazut ca fetele aleg in general cezarina..
Dar daca nu sunt probleme poti naste normal cu epidurala..
Sa ne imparatsesti impresii dupa prima vizita.
inuta12 spune:
fetelor am o intrebare..dupa cate luni de la o nastere prin cezariana se poate ramane iar insarcinata fara sa afecteze uterul? si cam in cat timp se reface burtica?
am 25 saptamani