Nasterea la Medlife
Raspunsuri - Pagina 12
vali_delide spune:
'Neata!
Inuta, eu voi naste prin cezariana, dar din motive bine intemeiate.Aceasta hotarare am luat-o impreuna cu medicul, dupa ce am evaluat riscul unei nasteri normale.Oricum, sunt destule fete care nasc natural cu epidurala...refacerea, in cazul nei cezariene, dureaza mai mult; perioada de refacere si timpul care trebuie sa treaca pana la o noua sarcina, este cam de 1 an. Bineinteles, si in cazul unei nasteri normale exista anumite persoane care se refac mai greu, asa cum, in cazul unei cezariene, unele fete isi revin mai repede; depinde de organismul fiecareia.
Sper ca am fost coerenta, ca e cam devreme pt. mine sa scriu la ora asta,pt. ca nu prea mai dorm noaptea!
Valentina 32+ Cristina Stefania
www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">pozici cu burtici,pisici si pestici
zeririlouiza spune:
Buna fetelor, eu in weekend frecventez mai ratr netul din simplu motyiv ca sunt satula de calculator toata saptamana de la 8;30 al 17:00.
Mariami, felicitari sa-ti traiasca bubulina e o scumpica si multumim mult pentru detalii, sicer citind povestea ta sunt si mai nerabdatoare sa-mi iau in brate bubulina, si taticu e disperat sa aibe cu ce se juca.
Bun venit noilor pretendente la Medlife
Va pupic
Louiza 28s +
mai avem putin
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze cununie, nunta, luna de miere, Sighisoara
clauclau spune:
Oauuuu, au aparut multe mamici care or sa nasca la Medlife, ce ma bucur. Bine ati venit si sa dea Dumnezeu sa avem nasteri usoare acolo, fara sa ramanem traumatizate din vreun motiv sau altul.
Luny, ar fi super sa nastem amandoua cam pe atunci sau poate ne mai vedem intre timp pe la controale. Eu de exemplu merg la consultatie pe 9 noiembrie la 9.45. La Mirela Popa , nu stiu exact unde este cabinetul de consultatii caci pana acum am fost doar la eco si acolo am stat si de vorba dar acum m-a chemat si la consultatie cu rezultatul de la morfologia de trim 2 pe care am facut-o saptamana trecuta cand am aflat ca am fetitaaaaaaaaaa!
Eu de asemenea o sa nasc prin cezariana caci asa am avut si prima nastere si oricum asta as fi ales pentru mine.
Ma bucur ca ne-am strans mai multe aici sa schimbam impresii.
CLAU 21 + cu Rebecca
mamica de Razvanel si acum de Rebecca!
vali_delide spune:
Clau, ce nume frumos ai ales, Rebecca!Imediat actualizez listuta!Ne pui si noua pozici cu Razvanel?
Luiza, si eu stau mai mult pe forum de cand nu mai muncesc, altfel si eu eram satula de calculator!
Valentina 33+ Cristina Stefania
www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">pozici cu burtici,pisici si pestici
mariami123 spune:
neata gravidutze dragutze!!
noi avem destul de mult timp liber pentru ca bebelusha e f cuminte iar un somn de-al ei dureaza cam 4 ore deci am timp sa va mai si scriu ca stiu cat de stresata eram eu.
Vali in legatura cu alaptatul
pe bebe ti-l aduce in camera cum se trezeste si ti-l da la alaptat. iti explica cum trebuie sa-l tii etc... nu te lasa de izbeliste sa te descurci. in prima zi nu prea ai ce sa-i dai sa manance mai ales dupa ceza dar ei te pun oricum sa ii dai pentru ca trebuiesa insisti. bebe n-o sa se sature clar cu ce ii dai tu si asa ca ii dau ei completare. e ok ca ii dau lapte praf bun de la NAN. dupa ce adoarme sau dupa ce se mai linisteste eu il duceam inapoi la ele acolo ca sa ma pot odihni si eu un pic si plus ca la ele acolo era si mediul mai curat decat in rezerva unde ma vizita toata lumea. noaptea nu il lasa cu tine decat dc vrei neaparat dar eu la fel am lasat-o la ele e super obositor sa ii dai sa suga ea nu se satura, plimba-te cu ea pe holuri inapoi sa-i dea lapte prfa...trebuie schimbata inainte de masa etc...
inuta si eu tt la Tutunaru am fost si m-am mutat in sapt 39 la Mendez ca aveam f mari emotii si cu spitalul si cu el ca nu stiam dc vine nu vine sa aiba grija de mine etc..
de doctor ce sa zic... ei sunt nonstop acolo. cel putin mendez era pentru ca avea cabinetul la parter iar rezervele sunt la et 1 deci in caz de ceva venea imendiat. sunt f multi doctori prin zona asa ca nu ramai singura mereu in timpul travaliului. plus ca ai butonas pe care dc apesi vine asistenta in 30 de sec sa vada cum esti...
clauclau spune:
Vali, abia astept sa intru si eu in prenatal, asta o sa fie pe la sfarsitul lui decembrie cred. Ma bucur ca iti place numele fetitei mele si mi se pare ca se potriveste si cu Razvan. Si Cristina Stefania este foarte frumos.
O sa pun un link cu poze cu noi sa ne cunoastem mai bine, poate ne vedem pe la clinica .
Si eu astept poze cu voi!
Aici sunt pozicile:
http://good-times.webshots.com/album/560920401XJWqdd
CLAU 22 + cu Rebecca
zeririlouiza spune:
Clau sa-ti traiasca flacaul, este un simpatic
Vali eu sper sa pot veni la serviciu cat mai mult posibil sa profit apoi de stat acasa cu bubulina, ca eu am doar 3 saptamani eventual restul cu fara plata
Louiza 28s +
mai avem putin
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze cununie, nunta, luna de miere, Sighisoara
vali_delide spune:
Clau, ce mandrete de flacau ai!Sa-ti traiasca, sa fie sanatos!Frumusel foc...si ce seamana cu mami!
vali_delide spune:
Mariami, sar'na de raspuns...mai mult decat explicita de fiecare data...mersi ca-ti faci timp si pt. noi!Felicitari pt. bebelina cumintica foc...oooofff, asa as vrea sa fie si a mea!
clauclau spune:
Vali, Louiza, multumesc de aprecieri!
CLAU 22 + cu Rebecca