Nasterea la Medlife
Raspunsuri - Pagina 13
psj spune:
sper sa nu inceapa sa faca rabat la calitate cum se intampla de multe ori in Ro cand incepi sa ai multi clienti :(
zeririlouiza spune:
psj, ar trebuie sa ramana asa spre binele lor ca vine concurenta din urma sigur vor mai aparea si alte spitale si clinici private
fetelor a mai facut cineva eco la Alma Georgescu la medlife?
Louiza 28s +
mai avem putin
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze cununie, nunta, luna de miere, Sighisoara
clauclau spune:
Si eu cred la fel fetelor ca in curand or sa se deschida din ce in ce mai multe clinici particulare si mamicile or sa aiba de unde alege. Si cel mai important o sa fie tratate asa cum trebuie si momentul nasterii o sa fie intr-adevar important si cu amintiri placute pentru mamica!
Si eu sper ca Medlife-ul sa ramana ca la inceput numai cu impresii fericite de la mamici !
CLAU 22 + cu Rebecca
mamica de Razvanel si acum de Rebecca!
inuta12 spune:
Vali, Mariami..multumesc de raspunsuri.
In privinta nasterii vad ca ma paste lasitatea (ca probleme medicale pana acum care sa implice necesitatea cezarienei nu am descoperit inca..am uterul retrovers? se pune asta? ) si cred ca o sa optez pentru cezariana. Mi-e frica sa nu ma panichez..de regula sunt rea la durere, sa nu cumva sa nu mai pot impinge (am auzit cazuri cand s-a blocat nu stiu ce acolo si bebe nu mai iesea) sau l-au tras cu forcepsul..off nici nu vreau sa ma gandesc. Mai bine fac ceza si bebe e bine..nu? in fine..vad eu pana atunci
Clau ai un baietel tare frumusel. Sa-ti traiasca
am 25 saptamani
clauclau spune:
Inuta, merci tare mult!
Si eu sunt fricoasa si ma bucur ca o sa nasc prin cezariana...
CLAU 22 + cu Rebecca
vali_delide spune:
Salutare la fete!
Azi am fost la control si mi-am intarit convingerea ca nu puteam face alegere mai buna!Sper, asa cum ziceati si voi, ca acest spital sa ramana asa cum e acum, sa nu dezamageasca pe viitor!
Mai intai despre noi: pitica e bine, e cu capul in jos, colul meu usor scurtat, dar nu da semne de nastere. Am dicutat cu dr., in principiu data cezarienei este 6 dec., asta daca totul merge bine pana atunci si nu se grabeste don'soara sa vina!
Dupa control am fost sus, in spital, am vorbit cu sefa de la neonatologie si cu asistenta sefa, am vazut rezervele si "acvariul" cu bebelusii nascuti ieri, 3 fetite si 3 flacai!Doamne, sunt asa de scumpi, ca ne-au dat lacrimile si mie, si sotului meu!
Nu mai stiu cine intreba de conditiile de la prematuri si de eventualele probleme daca bebe vine mai repede: mi s-a spus ca nasterea e la aceleasi costuri, spitalizarea pt. mama,la fel si, daca Doamne-fereste este nevoie de ceva in plus pt. bebe (aparaturi, tratamente,analize,etc.), sunt si ei f. bine dotati in acest sens dar, avand in vedere ca sunt costurile mai mari, au incheiat protocoale cu spitalele cele mai bune in domeniu (Giulesti, Polizu, Caritas) si la nevoie bebelusul cu probleme este transferat acolo. Nu stiu daca v-am explicat f. bine, dar eu, una, m-am linistit f. tare in privinta asta, pt. ca toata sarcina am stat cu frica asta, sa nu nasc mai devreme si sa nu stiu incotro s-o apuc!
Cam atat, ca am scris o gramada, daca mai pot sa va ajut cu ceva, cu cea mai mare placere!
Va pup pe toate!
Valentina 33+ Cristina Stefania
www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">pozici cu burtici,pisici si pestici
luny spune:
Buna!
am citit tot ce s-a mai scris de cand nu am intrat,ff interesant!
Clau, eu nu am fost la ei inca sa ma ia in evidenta, astept sa fac 4d la Radulescu Botica Razvan de la ei, vizitez maternitatea si apoi ma hotarasc si asupra dr...pana cum cred ca tot Popa Mirela!
Abia astept sa povestesti cum a decusr consultatia si cum ti s-a parut totul p-acolo, in general!
Si eu sper sa nu se schimbe nimic, sa citesc in continuare numai de bine, ca sincer, mi se face rau cand citesc peste tot ce este in spitalele de stat!!! Sper sa nu li se urce celebritatea la cap si 'clientela' si sa ramana cu standardele la aceleasi cote ridicate!!
Doamne ajuta si sanatate tuturor!
Life is to precious to worry about stupid Shit!
clauclau spune:
Luny, eu am facut morfologia saptamana trecuta la dr. Chitescu, tot 4D. A fost foarte bine, nu am nimic de reprosat! Saptamana viitoare merg la dr mea, Mirela Popa la consultatie , pana acum am fost la ea doar la eco ca asa ma programam eu. Dar a zis ca vrea acum sa merg la consultatie sa ma vada si asa . Si de asemenea sa merg cu rezultatul de la morfologie.
Sa ma tii la curent cu ce faci!
Vali, felicitari pentru intalnirea cu bebelina si ca totul este bine. Ce super ca ai vizitat maternitatea, vreau si eu. I-ai zis dr tau sau te-ai dus tu singura sa vezi cum este? As vrea si eu sa merg dar nu stiu cum sa procedez.
CLAU 22 + cu Rebecca
zeririlouiza spune:
Valentina felicitari pentru bebelusa, sa creasca mare si nu-ti mai face griji pentru nasterea prematura ca sunt sigura caz a ta bebelina va veni la termen si ca veti avea un membru nou de craciun, si multumim de detalii, eu merg joi debea astept
Louiza 28s +
mai avem putin
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze cununie, nunta, luna de miere, Sighisoara
inuta12 spune:
Vali ma bucur ca te-au incantat conditiile de acolo. De abia astept sa merg si eu.
Fetelor eu am o problema..poate ma ajuta cineva cu o idee.
Eu momentan tot la Tutunaru merg la control si sunt programata saptamana asta. Chestia este ca am facut o eco la Adrian Pop (nu Iosup cum recomanda el mereu) si nu stiu care sunt relatiile intre astia doi....Tutunaru - Pop (ecografistul).
INtreb asta pentru ca atunci cand am fost la eco, Pop Adrian mi-a spus ca bebe are un retard de crestere de 7 % fiind prea slabut pentru varsta de sarcina 25 saptamani si 1 zi (avea 728 gr) , plus ca eu as avea un hematom subcorionic si mi-a spus sa-mi intreb medicul ce trebuie sa fac..ca e posibil ca bebe sa nu se dezvolte bine din cauza astuia (determina o dezlipire a placentei). Chestia este ca Iosup nu a vazut pana acum nimic..ceea ce ma ingrozeste cum de naiba nu a vazut...dar asta e acum.
Ideea e...ii pot spune lui Tutu ca am fost la Pop fara ca asta sa se supere si poate nu-mi mai da naibii nici un tratament...Ce ma fac? Va rog mult dati-mi un sfat. ce sa-i spun?
am 25 saptamani