Nasterea la Medlife
Raspunsuri - Pagina 14
vali_delide spune:
'Neata, fetele!
Sa o luam pe rand: pt. vizitarea spitalului este de ajuns sa mergeti la receptie spital si sa spuneti ca vreti sa vedeti despre ce e vorba, chiar daca nu este dr. cu voi sau inca nu sunteti inscrise la un medic de acolo,inca. Eu i-am spus dlui dr. si a mers cu mine la fete si le-a rugat sa ma insoteasca, dar era sus un cuplu care vizita si inca nu se hotarasera.Oricum, va asigur ca in clipa in care veti vedea ce conditii sunt, nu veti sta pe ganduri.
Pt.Inuta:
Poti sa-i spui lui Tutu ca nu ai gasit liber la Iosup in perioada in care trebuia sa faci eco (asta daca te intreaba) si de aceea ai facut la Pop, dar nu va fi nicio problema. Despre retardul de crestere: eu la varsta ta de sarcina, tot la Pop, aveam un retard de crestere a bebelusei de 10%...mai multe nu vreau sa comentez, pt. ca se pare ca este cel mai bun pe imagistica. Vezi ce zice Tutu,ce tratament iti da si pentru problema cealalta (scuze, nu stiu ce inseamna!!!) si, in paralel, poti merge o perioada la T si la un medic de la Medlife...dar ar fi bine sa abordezi lucrurile optimist, incearca sa nu te consumi, pt. ca bebelusii nu se dezvolta la fel, au si ei perioade in care cresc mai mult sau mai putin.Te pup si ai grija de tine si de bebe...si bafta multa la control, sa ne tii la curent.
Pupici la toate fetele si bebicii.
Valentina 33+ Cristina Stefania
www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">pozici cu burtici,pisici si pestici
alexia28 spune:
quote:
Originally posted by inuta12
Vali ma bucur ca te-au incantat conditiile de acolo. De abia astept sa merg si eu.
Fetelor eu am o problema..poate ma ajuta cineva cu o idee.
Eu momentan tot la Tutunaru merg la control si sunt programata saptamana asta. Chestia este ca am facut o eco la Adrian Pop (nu Iosup cum recomanda el mereu) si nu stiu care sunt relatiile intre astia doi....Tutunaru - Pop (ecografistul).
INtreb asta pentru ca atunci cand am fost la eco, Pop Adrian mi-a spus ca bebe are un retard de crestere de 7 % fiind prea slabut pentru varsta de sarcina 25 saptamani si 1 zi (avea 728 gr) , plus ca eu as avea un hematom subcorionic si mi-a spus sa-mi intreb medicul ce trebuie sa fac..ca e posibil ca bebe sa nu se dezvolte bine din cauza astuia (determina o dezlipire a placentei). Chestia este ca Iosup nu a vazut pana acum nimic..ceea ce ma ingrozeste cum de naiba nu a vazut...dar asta e acum.
Ideea e...ii pot spune lui Tutu ca am fost la Pop fara ca asta sa se supere si poate nu-mi mai da naibii nici un tratament...Ce ma fac? Va rog mult dati-mi un sfat. ce sa-i spun?
am 25 saptamani
Inuta, ti-am raspuns pe PM.
Fetelor ma bucur tare ca exista subiectul asta, va citesc tot timpul, eu inca nu m-am hotarat dar mai e timp sa iau o decizie. Pupici
www.flickr.com/photos/10210052@N04/1447172350/" target="_blank">Alexia si minunea mea
psj spune:
Nu vreau sa deviez, eu ajung abia vineri la medlife dar legat de greutatatea copilului
http://www.babycenter.com/average-fetal-length-weight-chart?Ad=com.bc.common.AdInfo%403de3004b
inuta, valorile sunt perfect normale.
si ar fi absurd sa aiba toti aceeasi greutate la sapt x, pentru ca nici nu se nasc cu aceeasi greutate si totusi sunt normali si sanatosi si cei de 2,9kg si cei de 3,6kg.
zeririlouiza spune:
Inuta spunei ca iosup nu avea loc, si pana la urma asta e nu e vina nimanui ca unii doctori nu se inteleg intre iei fiecare trebuie sa-si faca meseria, iar cu marimile si greutatea stai linistita fiecare copil creste in ritmul lui si cum au spus si fetele ce mie 3 kg la nastere ce mie 3.5 kg copilul oricum isi revine
Louiza 28s +
mai avem putin
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze cununie, nunta, luna de miere, Sighisoara
inuta12 spune:
Multumesc mult fetelor..
O sa va povestesc cum a fost la Tutu
Sper sa fie ok
am 25 saptamani
manu-gama spune:
Salutare tuturor!
Ma bucur ca am descoperit un forum despre nasterea la Medlife pentru ca de vre-o saptamana ma bate gandul sa nasc si eu acolo. Sunt insarcinata in 26 de saptamani si vroiam sa nasc la Elias dar m-am razgandit.E adevarat ca la inceput imi faceam probleme in privinta schimbarii medicului dar am vazut din mesajele voaste ca la Medlife esti primita indiferent de varsta sarcinii. Eu vreau sa nasc prin cezariana si inca nu m-am hotarat ce medic sa aleg. As prefera sa fie o doamna dr. cred ca as reusi sa comunic mai usor cu ea. Am vazut ca multe dintre voi au ales-o pe Mirela Popa. Stiti cumva cu cine colaboreaza ea? La cezariene cu cine face echipa cand opereaza?
26 saptamani
luny spune:
Clau, si tu sa povestesti cum a fost la control! eu mai am de asteptat pana pe 15, nu mai am rabdare sa-l vad pe bebe Strumf!!!...si maternitatea!!
Life is to precious to worry about stupid Shit!
vali_delide spune:
Alexia si Psj, eu astept sa va trec pe lista
Oare am omis pe cineva?
Inuta, tu ai aflat daca trebuie sa trec sau in dreptul tau?
Pup fetele.
Valentina 33+ Cristina Stefania
www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">pozici cu burtici,pisici si pestici
luny spune:
'neatza, burtici dragute!
Bai, eu tocmai am auzit ceva cam aiurea...cica nu ar exista varianta cu pat in rezerva dubla la 160 Ron, doar daca esti cu o prietena sau cu sotul in camera...si daca esti cu sotul ii platesti si lui tot 160 Ron...deci pretul pe zi ar fi de fapt 320 ron....mi se pare o tampenie, mai ales ca pe site pare clar ca sunt 2 optiuni diferite...voi ce stiti, fetele care ati nascut deja?
Life is to precious to worry about stupid Shit!
clauclau spune:
Nu Luny, eu nu am auzit asa ceva! Poate sa nu fie cumva nici-un loc liber la rezervele cu 2 paturi si atunci trebuie sa stai la un pat...Ma gandesc ca doar asa, altfel sigur nu!
CLAU 22 + cu Rebecca
mamica de Razvanel si acum de Rebecca!