Nasterea la Medlife

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zeririlouiza spune:

clauclau mabucur pentru tati dar zi tu sincer oare nu erai si tu lipita un pic pe langa el , oricum e ceva super orice ecografie este ceva deosebit ca si orice sut (sau croseu cum spune sotul meu) din partea lui bebe

Louiza 27s +
mai avem putin

www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze cununie, nunta, luna de miere, Sighisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Am si eu o intrebare: vreuna din voi este abonata la Medlife? Eu am abonament la ei ca o facilitate de la servici. Ma intrebam daca exista in cazul asta vreo reducere sau tot acelasi pret este ..
Si inca o intrebare: pot asista si tatici la nastere ? Macar pe ultima suta de metri ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali_delide spune:

quote:
Originally posted by Boo

Am si eu o intrebare: vreuna din voi este abonata la Medlife? Eu am abonament la ei ca o facilitate de la servici. Ma intrebam daca exista in cazul asta vreo reducere sau tot acelasi pret este ..
Si inca o intrebare: pot asista si tatici la nastere ? Macar pe ultima suta de metri ?

Boo, din cate stiu eu, abonatii beneficiaza de reduceri.Pe mine m-au intrebat la prima consultatie, la receptie, ca sa stie unde sa ma indrume sa platesc...abonatii plateau mai putin
Iar pt. a doua intrebare:DA, taticii pot asista la nastere, indiferent ca e naturala sau cezariana.Am intrebat special despre acest lucru si mi s-a spus ca poate asista, filma, important este ca taticul sa nu lesine

Valentina 32+ Cristina Stefania
www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">pozici cu burtici,pisici si pestici

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by omonia

Buna fetelor..
Sunt relativ noua pe site.. adica am tot citit dar nu am raspuns mai pe niciunde..
Am nascut la Medlife la inceputul lunii. An nascut cu Silviu Predoi de care am fost superrrrrrrrr multumita..Am avut o sarcina dificila..de fapt dansul m-a ajutat sa raman gravida dupa ani si ani..A zis ca daca tine de el ma rezolva si iaca minunea.. Dar sa revenim.. Spitalul este impecabil.. M-am prezentat cu buletinul si cu o pizama..un capotel.. In rest nu am luat nimik pt ca au ei..M-am internat.. mi-au facut ceva analize.. si apoi m-am pregatit... cand am intrat in sala mi-au picat plombele..Impecabila sala de operatii.. Iar rezerva mea.. ca la hotel.. cu o baie mai mare ca la mine acasa:))) vesela si mai ales curata luna..(ca io-s obsedata de curatenie) Sectia de neonatologie unde a stat bebe asa frumoasa.. Pt baietei paturi albastre pt fete roz.. Deci super conditii..
Acum despre personal.. Nu vreau sa exagerez dar le-as da nota 20.. Atat de draguti.. alaturi de mine si psihic si fizic.. Am fost impresionata..Roiau ca albinele.. daca sunt ok.. daca mai vreau ceva.. etc.. Nu am ABSOLUT Nimik de reprosat... Nu regret absolut nici un leu din cele 33 de milioane.. De fapt eu am tot cochetat cu ideea de spital privat.. insa Euroclinic ma speria ca preturi.. Am fost atat de bucuroasa ca au deschis ei..
Am vazut mai multi medici pe acolo..ca erau mai multe fete..Super super draguti si toate fetele multumite..Apropos de aparatura.. Au tot ce le trebuie.. Chiar era un caz grav acolo cu un bebe si l-au rezolvat cu succes..O intreaga armata de oameni s-a mobilizat..
Asa ca mergeti cu mare incredere si nu o sa regretati..Aveau o super aparatura si au super personal...

Va pup si nastere usoara!!!

Bine ai venit pe
Felicitari pt. bebelus, sa-ti traiasca, sa fiti sanatosi!
Multumim ca ne-ai impartasit impresiile tale si ca ne intaresti convingerea ca am facut alegerea potrivita.

www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">pozici cu burtici,pisici si pestici

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by khrisu

a nascut cineva natural la medlife???? primul bb l-am nascut la euroclinic dar au preturi mult mai mari, si pe atunci nu era deschis medlife..acum intentionez sa raman insarcinata si ma gandesc la medlife dar vreau sa nasc natural chiar fara epidurala (prima data am nascut natural cu epidurala)

Khrisu, la Medlife tu alegi daca nasti natural sau nu, in functie, evident, de evolutia sarcinii, de starea de sanatate, etc.
Doctorul iti face recomandari si poate sa recomande cezariana in mod special doar daca el considera ca e mai bine pt. tine si bebe.
Bafta multa!

Mergi la inceput

Valentina ai fost tare cu lesinatul, al meu sigur pica jos din prima, cred ca de la injectia pe care o sa mi-o faca deja e lat la pamant deapoi sa asiste la o cezariana, acum as vrea sa-l conving macar sa stea la capul meu daca nu-mi fac astea totala si sa o filmeze pe bubulina dupa este scoasa

Louiza 27s +
mai avem putin

www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze cununie, nunta, luna de miere, Sighisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Ma bucur foarte mult cand citesc atatea impresii bune de la mamici care au nascut aici. Sa dea Dumnezeu sa fie numai vesti bune si de-acum incolo!

Luiza, da, este asa de special sa privesti pe bebe la eco...Si mie imi place foarte mult . De asemenea cand misca sunt incantata si la fel si tati care de curand l-a simtit in palma ca sa zic asa!

Rog mult mamicile care au nascut la Medlife prin cezariana sa povesteasca putin de cum decurge exact nasterea incepand cu anestezia. In afara de faptul ca doctotii sunt super si totul este frumos as vrea sa stiu exact pasii care se fac pana ce iese bebe din burtica! Multumesc anticipat!

CLAU 21+

mamica de Razvanel si acum de bebe 2

Mergi la inceput

Clau, sa vezi tu cum va fi tati cand il vasimti mai mult pe bb, si cand o sa vada valurile pe burtic si burticu care se misca la fiecare croseu, ca al meu sot este topit deja, adica bubulina deja s-a urcat pe capul lui de acum

Louiza 27s +
mai avem putin

Mergi la inceput

Fetelor va trimit ceva ce a fost postat de una din zuzele mele de la mamici de ianuarie februarie 2008, ca saraca a fost la Euroclinic la eco la Herghelegiu si vai de capul meu ce nesimtire:
Asa si acum sa ma descarc si eu:

Eu sunt nemultumita de Euroclinic ca aveam programare la Morfo la Herghelegiu ca acolo gasisem loc acum 4 luni si la el vroia doctora mea sa ajung in special ca in el are incredere si cand ma duc zice aia:
Pai programarea a fost anulata, nu ati primit mesaj? Eu zic nu, ce mesaj?
Zice: stati sa vb cu asistenta doctorului sa vedem ce faceti ca ati venit din Ploiesti special.
O cauta pe asistenta vreo juma de ora, vine asta si iara intrebari si raspunsuri evazive si zice stati sa vb cu doctorul ca a avut azinoapte cezariene etc si la ora cutare pleaca la alta clinica si poate va primeste acolo.
Si stam noi, si stam de ni se lungisera urechile vreo ora si juma si sotul zice hai sa plecam, eu nu si nu ca vreau sa vad la fata bubulina.
In cele din urma ne cheama sa ne faca echo, intram si intreb daca dam CD ceva, zice nu ca inregistram noi.
Eu stau cuminte examineaza copilul, e cu spatele la ecran, cu sira spinarii, le examineaza pe toate, si la inima zice de reexaminat ca nu poate sa vada ca lumea nu stiu ce vene ca nu vrea sa se intoarca dar nici nu a avut rabdare sa mai incerce sau ceva.
Asa ca dupa chestia asta trag aer in piept si zic ca cel putin dupa 2D asta cand masoara tot, trece pe 3D si vad bubulina la fata, da de unde, inchide tot si eu zic pai da si 3D? Zice asistenta pai nu aveti programare ptr. 3-4D ! Zic cum nu, ca eu m-am programat acum patru luni si asa am cerut si zic asa stiu si pretul ptr. 3-4D, ca mi l-ati comunicat la telefon?
Asa ca am platit 3.460.000 lei ptr. echomorfo 2D si dopller in loc de 3.600.000 lei cat stiam ca ma costa 3-4D!
Nu-i vb de bani aici e vb de faptul ca am ramas cu un gust amar de toata neorganizarea aia a lor, de faptul ca am platit altceva decat mi s-a facut si cel mai mult m-a durut faptul ca nu am putut sa o vad la fata pe bubulina dupa ce am asteptat atata timp echografia asta!

Eu zic ca sa aveti grija cu Euoclinicul asta ca la noi la mamici de iulie-august 2006 sunt multe fete nemultumite de medici de acolo si de spital. Nu mai sunt asa seriosi.

Aceasta discutie a gasito ulterior:
Uite aici copiez din discutiile avute la mamici despre Euroclinic, sper sa nu ma scalpeze mamicile ca nu le-am cerut acordul:

"Legat de Euroclinic: pe prietena mea au trimis-o cu hemoragie sa se duca unde stie ca ei nu fac chiuretaje nici macar terapeutice si da era clienta lor inclusiv asigurata. A da si i-au spus sa nu zica la cine mergea si ca mergea la Euroclinic. A ajuns la Polizu, la doctorul de garda care dupa ce a intrebat-o ce si cum a zis: Nu cumva veniti de la Euroclinic nu?"

"Mi-am adus aminte ce mi-a povestit o prietena de curand si am zis ca nu stie ce vb. O alta prietena de a ei, a nascut la euroclinic vai de ea ca nu aveau anestezist si au lasat-o sa se chinuie. A fost un mare scandal atunci, barba-su s-a revoltat."

"legat de euroclinic, citisem cu putin timp in urma ca la cezariana ii lasasera unei fete un corp strain inauntru; va dati seama cat chin, Doamne fereste; cand dai 80 mil..."

"discutia prietenei mele cu doctorita a fost urmatoarea:
P (prietena mea): sangerez rau de tot sunt in drum spre tine
D (doctorita): nu nu veni la mine ca nu am ce sa iti fac daca pierzi sarcina. Du-te si tu la Filantropia, Polizu sau Giulesti dar te rog frumos sa nu le spui ca esti pacienta mea sau a Euroclinicului zici si tu ca nu stiai ca esti insarcinata.
P: bine dar stii ca am RH negativ ce fac.
D: vii maine la mine si iti fac vaccin.

Prietena mea m-a sunat plangand sa ma intrebe unde sa se duca dintre cele trei spitale. I-am zis si eu rapid la Polizu ca acolo se fac chiuretaje pe banda si ajunsese si in zona. A ajuns la Polizu, i-au facut chiuretaj terapeutic pentru ca sarcina era deja in col i-au dat si vaccin de RH. La Euroclinic nu mai calca si acum se chinuie sa isi convinga angajatorul sa ii schimbe asigurarea.
Nu am interes sa mananc rahat ca nu am nimic de a face cu Euroclinicul dar pe ea era sa o coste viata. Asa ca din punctul asta de vedere nu sunt cu nimic mai buni sau mai prosti decat un spital de stat."

Nici eu nu am nici un interes sa ii vb de rau dar nu are nici un rost sa va pacaliti aruncand 80 mil pe acolo si sa fiti tratate aiurea.

Louiza 27s +
mai avem putin

Mergi la inceput

Am citit si eu subiectele respective, de aceea am ales Medlife.Pe langa pretul pe jumatate, se pare ca au conditii mult mai bune si personal mai atent selectionat.Nu stiu ce o sa fie mai tarziu, deocamdata sunt noi si trebuie sa atraga si prin preturi, si prin conditii.Sa speram ca vor ramane la fel si mai tarziu.Ceilalti nu prea au avut concurenta pe vremea cand au deschis si, probabil, isi pot permite sa dea cu piciorul la cativa clienti (pt. ca eu consider ca sunt tratati ca si clienti, nu pacienti).
Sper din tot sufletul sa nu fim niciuna dezamagita de Medlife!

Mergi la inceput