Nasterea la Medlife

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vali_delide spune:

quote:
Originally posted by r_despina

sper ca esti bine , am vazut prea tarziu subiectul tau !
Medlife nu are termen de comparatie , am nascut pe 4 .10.2007 (cezariana )tot personalul este de nota 10!

Despina, bine ai venit!
Felicitari, sa-ti traiasca bebe, sa fiti sanatosi si fericiti!
Cand ai timp ne povestesti si noua mai multe despre cum a fost?

Valentina 32+ Cristina Stefania
noi doi
printesa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariami123 spune:

helloo fetele!

intru rapid sa va zic ceva impresii. eu am nascut pe 17.10 la ei.
nu va faceti nici un fel de probleme!!!eu m-am dus in sap39 la Luis Mendez sa ma ia in primire si n-a fost nici o problema. mi-a dat si nr lui de tel sa-l sun dc se intampla ceva. puteti de altfel sa va duei in momentul in care nasteti fara sa va fi vazut un doctor in prealabil. sunt mereu medici de garda acolo! au absolut tot pregatit. eu m-am dus mai devreme la 6 dim ca ma luasera durerile si nu l-am sunat pe drul meu. m-am dus direct la ei. m-a vazut medicul de garda cu asistenta, mi-au monitorizat cintractii si bebelush si m-au internat. m-au dus sus la rezerva ca sa astept pana vine momentul. in final am nascut pe la 9 dim prin cezariana pentru ca imi venise si doctorul intre timp si a zis ca dc tot are timp sa ne apucam de treaba sa nu mai asteptam ora 13.. 30 cand eram eu de fapt programata pentru cezariana.

cat despre aparatura...sunt cu muuuuuuuuuult peste orice spital de stat. la reanimare am stat o zi si cred ca m-au vazut 5 doctori si 20 de asistente. toata lumea roieste in jurul tau si te simti mereu in siguranta.

dupa ce m-a mutat sus la bebei aceeasi poveste. vizite peste vizite. doctori nonstop ba de la bebei ba de la mamici! bebelushii sunt mere la vedere. te uiti la ei ca la tv. vezi in orice moment ce fac. in ultima seara ne-a chemat dritz sa asistam la o baitza sa vedem cum trebuie facuta, ...ma rog... sunt niste chestii pe care in nici un caz n-o sa le vezi la un spital de stat

deci fetelor nu va ganditi ca de banii astia potsa fac nu stiu ce pt copil. pentru ca asta e cel mai mare cadou pe care il puteti face!!!bebe e ingrijit. tu plkeci de acolo cu un minim de cunostinte si cu "instructiuni de folosire" care noua ne sunt f bune. in fiecare seara citim cum trebuie ingrijita fiecare parte a corpului bebelushului.

n-am cuvinte sa va zic cat de bine a putut sa fie!!

eu va urez succes si puteti sa va duceti fara grija oricand in orice perioada a sarcinii...si cu 2 zile inainte sau chiar cu bebe gata sa iasa
pur si simplu va duceti la ei asi ei va indruma!

va pup si fiti linistite!

a nasterea a costat 37.400.000 pt ca am stat singura in rezerva si pentru ca am vrut si cercelushi la fetita (600 de mii). nu platiti nimic in plus. decat poate o zi de spitalizare dc e cazul (100euro)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omonia spune:

Buna fetelor..
Sunt relativ noua pe site.. adica am tot citit dar nu am raspuns mai pe niciunde..
Am nascut la Medlife la inceputul lunii. An nascut cu Silviu Predoi de care am fost superrrrrrrrr multumita..Am avut o sarcina dificila..de fapt dansul m-a ajutat sa raman gravida dupa ani si ani..A zis ca daca tine de el ma rezolva si iaca minunea.. Dar sa revenim.. Spitalul este impecabil.. M-am prezentat cu buletinul si cu o pizama..un capotel.. In rest nu am luat nimik pt ca au ei..M-am internat.. mi-au facut ceva analize.. si apoi m-am pregatit... cand am intrat in sala mi-au picat plombele..Impecabila sala de operatii.. Iar rezerva mea.. ca la hotel.. cu o baie mai mare ca la mine acasa:))) vesela si mai ales curata luna..(ca io-s obsedata de curatenie) Sectia de neonatologie unde a stat bebe asa frumoasa.. Pt baietei paturi albastre pt fete roz.. Deci super conditii..
Acum despre personal.. Nu vreau sa exagerez dar le-as da nota 20.. Atat de draguti.. alaturi de mine si psihic si fizic.. Am fost impresionata..Roiau ca albinele.. daca sunt ok.. daca mai vreau ceva.. etc.. Nu am ABSOLUT Nimik de reprosat... Nu regret absolut nici un leu din cele 33 de milioane.. De fapt eu am tot cochetat cu ideea de spital privat.. insa Euroclinic ma speria ca preturi.. Am fost atat de bucuroasa ca au deschis ei..
Am vazut mai multi medici pe acolo..ca erau mai multe fete..Super super draguti si toate fetele multumite..Apropos de aparatura.. Au tot ce le trebuie.. Chiar era un caz grav acolo cu un bebe si l-au rezolvat cu succes..O intreaga armata de oameni s-a mobilizat..
Asa ca mergeti cu mare incredere si nu o sa regretati..Aveau o super aparatura si au super personal...

Va pup si nastere usoara!!!

Mergi la inceput

Mariami, sa-ti traiasca minunea, sa fiti fericiti si sanatosi.
Ma bucur ca ne-ai scris experienta ta, pt. ca asa putem sa stam mai linistite si noi, cele care suntem in asteptare.Si, daca ai timp, poti sa ne zici si noua, te rog, cum e cu pediatrul? Vine acasa un medic de la ei?
Pupici si astept vesti si de la celelalte fete!

noi doi
printesa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Buna fetelor, am venit de la morfologie, a fost super fain si ...am fetitaaaaaa! Sunt foarte fericita!

Mariami, felicitari, sa-ti traiasca fetita scumpa! Ai putea sa-mi povestesti mai multe despre nasterea propriu-zisa, incepand de la anestezie si pana la terapie intensiva? Mie de exemplu mi-e frica tare de anestezia din coloana!

CLAU 21+

mamica de Razvanel si acum de bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zeririlouiza spune:

Buna fetelor mai apuc si eu printre picaturi sa intru, felicitari Despina si mariami123, sa va traiasca bebeii

mariami multumim de detalii si despina asteptam detalii

Eu ma duc pe 01 noiembrie si cu ocazia asta fac un eco de control 3D sa vad ce face bubulina si poate vine si taicasu sa o vada ca acum ca a si simtito si avazut ce valuri face pe burticu lui mamai ii este si mai draga nu mai potre deja l-a fermecat si la vrajit

Louiza 27s +
mai avem putin

www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze cununie, nunta, luna de miere, Sighisoara

Mergi la inceput

Clau, felicitari pt. fetita, sa fiti sanatoase si sarcina usoara in continuare!
Luiza, eu am programare pe 30, dar poate data viitoare ne intalnim pe acolo..sper sa vina si tati al vostru cu voi sa o vada pe printesa.Tati al nostru nu a lipsit niciodata si de cate ori o vede pleaca de la eco mai emotionat decat mine!
Pupici la burtici, mamici si bebici!

noi doi
printesa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khrisu spune:

a nascut cineva natural la medlife???? primul bb l-am nascut la euroclinic dar au preturi mult mai mari, si pe atunci nu era deschis medlife..acum intentionez sa raman insarcinata si ma gandesc la medlife dar vreau sa nasc natural chiar fara epidurala (prima data am nascut natural cu epidurala)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zeririlouiza spune:

Valentina tati al nostru a zis ca nu o mai rateaza de data asta la noi e mai greu ca eu toate ecografiile le-am facut in bucuresti dupa serviciu sau invoita si el fiind la ploiesti e mai complicat acum eu am liber pe 1 si se descurca si el sa nu-si programeze nimic sa vina sa-si vada bubulina ca acum cjoar e disperat si gelos pe mine ca eu mereu am vazuto si ca eu o simt mereu e de ras

Louiza 27s +
mai avem putin

www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze cununie, nunta, luna de miere, Sighisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Luiza, azi a intrat si tati cu noi in cabinet pentru prima oara si vreau sa-ti spun ca a stat lipit cu ochii de monitor la fiica-sa cat a durat ecografia. Si a fost 4D, a fost super.

Vali, merci mult de felicitari , suntem asa de incantati ca vine acum si o printesa mica. Abia astept sa-i zic si lui Razvanel diseara.

CLAU 21+

mamica de Razvanel si acum de bebe 2

Mergi la inceput